Nemzetközi gyermeknap, ajándék ötlet minden gyerek számára

kedvezmenyek-kuponok-gyermeknapra

Közeledik a gyerekek ünnepnapja, ami azt jelenti, hogy eljött az ideje az ajándékvásárlásnak. Nincs ajándékötleted? A legjobb tippekről weboldalunkon olvashatsz.

Csak a szülők vannak tisztában azzal, hogy a gyereknevelés és a róluk való gondoskodás milyen megerőltető feladat. Már kicsi koruktól kezdve minden figyelmüket rájuk fordítják, az új dolgokat úgy tanítják nekik, hogy tisztességtudó és jó emberek váljanak belőlük. A szülői feladatok azonban sok szép emléket is magukban hordoznak, például azt a napot, amikor a gyermek járni vagy beszélni kezd, a szülők biztosan nem felejtik el. Éppen ezért elmondhatjuk, hogy szülőnek lenni a legfelelősségteljesebb és egyben a legszebb feladat is a Földön. Mikor máskor ünnepelnéd meg gyerekeidet és mutatnád ki még jobban feléjük irányuló szeretetedet, mint a Nemzetközi Gyermeknapon?

A legmegfelelőbb ajándékokat gyerekeknek a játékok, gyermek divat, játék babák, gyerekszoba bútor, elektromos játékok és konzolok, sport felszerelések, utazás és biztosítás kategóriában vásárolhatod meg. Nézzük meg tehát azokat a dolgokat, amelyeknek a kicsiknek és a nagyoknak is örömöt szereznek.

Nem ismerjük a szülői szeretetet addig, míg mi magunk szülőkké nem válunk.“ 
—  Henry WardBeecher

Szeretnéd tudni, milyen ajándékokkal lepheted meg gyermekeidet gyermeknap alkalmából? Kattints az alábbi gombra és fedezd fel a legjobb ajánlatokat!

A gyerekek és a szülők ölelkeznek.Autor: Gustavo Fring (Pexels)

 

Játékok a legkisebb családtagok számára

 

A néhány hónapos gyermekek ugyan még nem képesek úgy érzékelni a játékokat, mint idősebb testvéreik, de a fejlődést elősegítő játékok kiválóan alkalmasak számukra. Jó példa erre a finommotorikát fejlesztő játékok, kirakós vagy egyéb oktató játékok. A fából vagy textilből készült játékok is nagy népszerűségnek örvendenek. A csecsemők játékgyűjteményét speciális könyvekkel is érdemes bővíteni, ilyen például a leporelló.

Az 1 – 2 év körüli gyermekek készen állnak az elme, a gondolkodás és a fantázia fejlődését elősegítő dolgok befogadására. Érdemes húzós játékokat, különböző építőkockákat vagy nagyméretű puzzlet vásárolni számukra. A három éves gyermek érdeklődését az olyan oktató játékok keltik fel, mint például az állatos kirakó vagy a színek és formák osztályozása. Ebben a korban jön el az idő az első futóbicikli megvásárlásának is.

logikai és képzeletfejlesztő játékok jó célt szolgálnak a 4 – 5 éves korú gyermek számára. Közkedveltek a játék makettok összeszerelését kínáló játékok, egyensúlyfejlesztő játékok vagy a különböző csavarozható építőjátékok. Az ebben a korban lévő gyerekeknek nagy élményt jelentenek a fa hangszerek, a szerszámkészletek és a gyerek konyha.

hatéves gyerkőcöket lassan az iskola várja, ami azt jelenti, hogy a betűk és számok tanulását elősegítő különféle kreatív készletek, fejtörők és játékok praktikus vásárlást jelentenek. A könyvekről se feledkezz meg, melyekkel a gyerekek nem csak az olvasást gyakorolják, de a szókincset is fejlesztik. Elsősorban az érdeklődést felkeltő képekkel ellátott könyvek, foglalkoztatók vagy munkafüzetek ajánlottak.

A játék öröme a 7, 8 és 9 év körüli gyerekeket sem kerüli el. Ebben a korban azonban már pontosan megfogalmazzák, milyen játékokra vágynak. A fa puzzle vagy a fejtörő kellemes meglepetés lehet számukra.

A kislány fa játékokkal játszik.Autor: Tatiana Syrikova (Pexels)

 

Leggyengédebb gondoskodás a babákról

 

Anyai és szülői szerepre készülsz, vagy praktikus ajándékkal szeretnél kedveskedni ismerősödnek? Összpontosíts a kifejezetten újszülött és csecsemők gondoskodására és ápolására kifejlesztett termékek sorára.

cumisüveg, dudli, pelenka, olajok és más kozmetikai termékek valamint az üvegmelegítők, autósülés és a kiságy matraccal a nélkülözhetetlen kellékek közé tartoznak. Azokban a családokban, ahol már kicsit nagyobbak a gyerekek, az anyukák a biztonsági eszközöket is értékelni fogják, ilyen például a biztonsági zár a sütőre, hűtőre vagy a bútorra. A babarács vagy lépcsőrács is nagyon hasznos lehet.

A Brendon webáruházban számos felszerelést megtalálsz. Készülj fel időben a baba érkezésére és szerezz be minden szükségeset.

Ruházat kicsik és nagyok számára

 

A drága ruhák vásárlása kisgyermekek számára gazdasági szempontból nem kifizetődő. A gyerekek igazán nagyon gyorsan nőnek, szinte észre sem veszed és már ki is nőtték a ruhákat. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy gyorsan tönkre is tudják tenni a ruhákat. Most olyan webáruházakat mutatunk be, amelyek kedvező áron kínálnak kényelmes gyerek ruhákat.

A legkisebbek számára a Brendon webáruház kínálatából ajánljuk a saját márkás gyermek kollekciót. Ezeket a ruhákat kiváló kidolgozás és elfogadható ár jellemzi. A bodyk, pizsamák, melegítő együttesek, pólók és téli ruházat az otthon kényelméből egyszerre megvásárolható.

A több éves gyereknek már kicsit nehezebb a ruhavásárlás, hisz nekik már megvannak a kedvenc mesefiguráik, bizonyos színeket részesítenek előnyben és fokozatosan a divat is felkelti érdeklődésüket. Mindezek ellenére biztosak vagyunk benne, hogy a Sinsay webáruház kínálatában találsz kedvükre valót. Az üzlet folyamatosan változtatja kínálatát és divatos ruhákkal bővíti azt, kisgyermek kortól egészen a tinédzser korig.

Tippünk: A tinédzsereket a ruházat helyett ajándékutalvánnyal lepd meg. Mutasd meg nekik, hogy teljesen megbízol választásukban.

__bulb
Hol lehet Sinsay ajándékkártyát szerezni, és mire lehet felhasználni?

Szeretnéd megajándékozni szeretteid? Egy Sinsay ajándékkártya remek választás lehet, mivel lehetőséget teremt arra, hogy az illető saját ízlése szerint válassza ki a kívánt ruhát vagy kiegészítőt.

Kipróbáltad már a Factcool internetes áruházat? Már magában a név is jelzi, hogy kínálatukban divatos holmik találhatóak. A gyerek ruházaton kívül itt a férfiak és nők számára is találhatóak modern darabok, tehát akár az egész család kibővítheti ruhatárát egy-két új szerzeménnyel.

Nem szeretnél lemaradni a további kínálatokról? Kövesd oldalunkat, hogy az elsők között értesülj a legjobb ajánlatokról.

A kislány öltözködik.Autor: Annushka Ahuja (Pexels)

 

Mindent a gyerekszobáért

 

A gyerekek növekedésével a gyerekszoba is átalakul. A legnagyobb változás akkor történik, mikor a gyermek első osztályos lesz és fel kell adnia az egész napos játszadozást. Ezt felváltja a tanulás és a gyerekszobát ezekhez a megváltozott körülményekhez kell igazítani.

A gyereknek megterhelő lehet egyszerre megválni az összes játékától. Ennek elkerülése érdekében a jövendőbeli iskolással együtt válogasd ki a legszükségesebbeket és találjatok ezeknek helyet a gyerekszobában. Ezenkívül a megfelelő méretű íróasztalnak és széknek is találjatok helyet és alakítsatok ki egy kellemes tanuló sarkat. Ezt akár egy praktikus faliújsággal vagy táblával is kiegészítheted.

A komódot bővítsd egy szekrénnyel, a gyerekágyat cseréld le egy hagyományos egyszemélyes ágyra a szőnyeget pedig cseréld le egy újabb, neutrál színűre. Az egész átalakítás végére a pontot a gyerekmintás tapéta eltávolítása, majd a falak a gyermek által kedvelt szín szerinti festése jelenti. A cél az, hogy a gyermek a lehető legjobban érezze magát a szobában.

A gyermeked már nagyiskolás? Talán megörülne egy nagyobb könyves szekrénynek és szekrénynek, ergonomikus széknek vagy egy kényelmes matracnak. Abban is biztos lehetsz, hogy egyetlen diák és tinédzser sem utasít vissza egy kényelmes és praktikus kiegészítőt babzsák fotel formájában.

Bizonytalan vagy a gyerekszoba átalakítását illetően? Beszéld meg gyermekeddel elképzeléseit és váltsátok együtt valóra. Egy felújított szoba rendkívül szép és praktikus gyereknapi ajándék lehet.

 

Gyerekszoba modern berendezéssel.Autor: Norbert Levajsics (Unsplash)

 

Szeretnéd berendezni a gyerekszobát? Weboldalunkon megtalálod a legjobb ajánlatokat. Kattints az alábbi gombra és válogass kedvedre.

Elektronika iskolába és szórakozáshoz

 

A gyerek számára nagyon fontos a szabadidő, hiszen így tud igazán kikapcsolódni, feltöltődni a tanulás és más kötelezettségek után. Természetesen a szabadidős tevékenységeknek eltérőknek kellene lenniük. Biztosan egyetértesz azzal, hogy a gyerekek szabadidejükben szívesen játszanak számítógépes játékokat.

Szeretnél még jobb minőségű játékot és jobb játék élményt nyújtani gyermekednek? Gyermeknap alkalmából kiváló ajándék lehet egy játék konzol az Alza webáruház kínálatából. A gyermek öröme leírhatatlan lesz. A játék konzolol kívül egy mobiltelefon, egy új vezeték nélküli fejhallgató vagy egy fényképezőgép is kiváló ajándék.

Az elektronikai termékeknek ezen kívül van egy úgynevezett második kategóriája is, amely a diákoknak elsősorban a tanulás során jelent nagy segítséget. Természetesen laptopra vagy tabletre gondolunk, ezek ugyanis a tanulás fontos eszközévé váltak. Gyermekeid régebbi modellt használnak? Szerezz nekik örömet egy nagyobb teljesítményű készülékkel, melynek a szabadidőben is hasznát veszik.

__bulb
Teljes útmutató a legjobb laptop kiválasztásához

Az asztali számítógépek szerepét lassan a sokkal praktikusabb laptopok veszik át. A legjobb laptopot keresed? Átfogó segítséget nyújtunk a vásárlásához.

Mi a helyzet a kicsiknek szánt elektronikai eszközökkel, őket mivel lepheted meg? A zenélő játékok, kisebb gyerek konzolok vagy az ártalmatlan játék laptopok biztosan jó választásnak bizonyulnak. Ez akár az elektronikával és technológiával való ismerkedés alapköve is lehet.

Minden elektronikai eszköz használatánál fel kell állítani a határokat, például a gyermek milyen hosszú ideig és mikor játszhat vele. Állítsd fel az általad helyesnek vélt határt, lehet ez például napi egy óra a házi feladat vagy a házimunkák elvégzése után.

A gyerek és az édesanyja a laptopn néznek valamit.Autor: Julia M Cameron (Pexels)

Kedvező áron szeretnél elektronikai termékeket vásárolni? Van számodra pár ajánlatunk:

Fejlődés a sporttevékenységekben

 

Szeretnéd gyerekeidet támogatni abban a sportágban, amit éppen űznek, vagy szeretnéd megkedveltetni velük a sportolást? Mindkét esetben nagyon fontos, hogy olyan sportágról legyen szó, amely igazán felkelti érdeklődésüket. Remek eredményeket csak abban az esetben érhetnek el, ha olyan tevékenységet fognak űzni, amely örömet szerez nekik. Az atlétika, a futball, a floorball vagy az úszás is érdekelheti őket. Gyermeknapi ajándékként lepd meg őket minőségi sporteszközökkel és kiegészítőkkel. Ne feledd, hogy oldalunkon a kedvezményes kuponokra kattintva a sporttal kapcsolatos számos kedvező ajánlatot találhatsz.

Gyermeked szeret festeni, táncolni vagy a hangszereken való játszás nyűgözi le? Támogasd őt ebben a tevékenységben és Gyermeknap alkalmából töltsétek ki a konkrét szakkörbe a jelentkezési lapot, ahol megfelelő teret biztosítanak tehetsége kibontakoztatására. Mindezek mellett új barátokra is szert tehet, iskola után pedig értelmes tevékenységekkel fog foglalkozni, amely a jövőben akár a pályaválasztását is kedvezően befolyásolhatja.

A nyári gyerektábor kiváló módja a nyári szünet eltöltésének. Az ilyen táborok több előnnyel is bírnak – a gyerekek nem töltik otthon az egész nyarat és nagyon sok élménnyel gazdagodnak, valamit hűséges barátokra találnak. Ráadásul az előkészületek sem vesznek sok időt igénybe, mivel az Insportline webáruházban minden szükségeset megtalálsz.

Balettóra lányoknak.Autor: cottonbro studio (Pexels)

 

Együtt töltött idő

 

Semmilyen tárgyi dolog soha nem fog olyan értékkel bírni, mint a családként együtt töltött idő. Tehát ha még mindig azon töprengsz, hogyan is töltsd a Nemzetközi Gyermeknapot, a válaszunk egyértelmű – közös tevékenységekkel.

Június elseje szombatra esik, ami azt jelenti, hogy a munka nem okoz fennakadást így teljes mértékben élvezheted gyerekeid társaságát. A kisebb gyerekek számára érdekes lehet az állatkert, a várak, a kastélyok vagy a városban megrendezett különféle események. A tinédzsereket egy hosszú hétvégével vagy külföldi utazással veheted le a lábukról.

Az utazások során ne feledkezz meg az utasbiztosítás megkötéséről. Soha nem tudhatod, mikor lesz szükséged segítségre.

__bulb
Utazol? Ezek az aktuális poggyász méretek

Tudod, hogyan kell helyesen becsomagolni a poggyászt? Minden utazás előtt ellenőrizd a légitársaságok feltételeit és a repülőgép poggyászának méreteit. Olvasd el áttekintésünket.

A friss levegőn töltött időt kihasználhatjátok görkorcsolyázásra, családi bicikli túrára, könnyebb túrára vagy kalandos hétvégi sátrazásra.

A kislány az édesanyjával csomagol a kirándulásra.Autor: Ivan Samkov (Pexels)

Szeretnél pénzt spórolni a családi nyaraláson?  A következő ajánlatokkal ez egyszerű lesz.

 

Már tudod, milyen meglepetést készítesz gyerekeidnek a Nemzetközi Gyermeknap alkalmából? Meggyőződésünk, hogy bármit is választasz kínálatunkból, ajándékod nagy örömet fog szerezni és a különleges napok egyikeként fogtok emlékezni erre a napra.

Kuplio kedvezményes kuponok banner.