Visszatérés a KUPLIO.hu oldalra

Vesse bele magát a vásárlásba a Glamour-napokkal!

Szeretné felújítani ruhatárát, de mégsem szeretné a teljes fizetését erre költeni? Akkor bizonyára nem hagyja ki a Glamour-napokat sem, és kihasználja ezt a 3 remek, kedvezményekkel teli napot. Mert megérdemli. A kedvezmények néhány üzletben ilyenkor elérhetik akár az 50%-ot is. Most pedig lássuk csak, hol éri meg vásárolni.

 

 

Mik azok a Glamour-napok?

 A Glamour-napok az tavasz egyik legnagyobb szenzációja, amely április 11-én indul és három napig tart a kedvezmény áradat, egészen április 14-ig. Sőt, ahogy azt megszokhattuk április 10-én, a 0. napon, az ún. Beautynapon is már felhasználhatja a kedvezményes kuponokat. Ez alatt a néhány nap alatt elképesztő árzuhanásra lehet számítani az akcióba bekapcsolódó boltokban. Több mint 5000 üzlet, 320 márka és 20-50% kedvezmények. Hogyan is működik?

Azért, hogy az egész vásárlási maratont a lehető legjobban kihasználja és élvezni tudja, szüksége van ugye a kedvezménykódokra. Hogyan juthat hozzá? Mi most megmutatjuk hol találja őket.

 

1.A Glamour áprilisi számában található kuponfüzetben, ahol az összes kódot megtalálja egy helyen.

2. Ha már nem jutott idő megvásárolni az adott Glamourt, még mindig nincs veszve semmi. Biztosan sokak örömére szolgál a Glamour-napok mobil applikáció, amelynek letöltése ingyenes, de az alkalmazáson belül meg kell vásárolni a magazin áprilisi számának digitális változatát.

3. Végül, de nem utolsó sorban, a Kuplio.hu-n mindent megtalál, méghozzá ingyen.

 

Hol mindenhol használhatja a kedvezményt?

Vessen egy pillantást az üzletekre, ahol akár -50% kedvezményeket is talál.