Cégprofil

A CSOMAG PLUSZ Kft. egy marketing ügynökség, melynek célja, hogy Magyarország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország és Románia területén lévő partnerei számára hatékony megoldásokat és új koncepciókat nyújtson reklám és marketing téren, elsődlegesen a kuponos marketingre fókuszálva.

2012-ben kezdtük el az offline marketing kommunikációval foglalkozó projektünket, és a CSOMAG PLUSZ hálózat által létrehoztunk egy egyedülálló marketingeszközt az on-line vásárlók célzott megszólítására. Ennek a projektnek a keretén belül a partner webáruházaink számára létrehoztunk egy affiliate marketing koncepciót, és lehetővé tettük számukra, hogy vásárlóiknak hozzáadott értéket tudjanak nyújtani.

A reklámmarketing koncepciók és marketingstratégiák kialakításban szerzett több éves tapasztalataink alapján minőségi szolgáltatást garantálunk, melyek partnereink felé kreatív és hatékony megoldásokban jelennek meg.

Mottónk

„Érvényesülni a mai turbulens és konkurens környezetben kreatív hozzáállást igényel, valamint az összes lehetséges és hatékony értékesítési csatorna felhasználását követeli új lehetőségek és piacok kialakításához.“