B-tel Webáruház kuponkódok és kuponok

www.b-tel.hu

A B-tel.hu webáruház új mobiltelefonok és okostelefonok értékesítésével, ill. készülékek szoftveres és hardveres javításával foglalkozik. Gyors, kulturált ügyintézés, versenyképes ár jellemezi őket. Szakképzett eladók közreműködésével a lehető legjobb tudásukat adva állnak minden nap a vásárlók, ügyfelek rendelkezésére. Készülékét átveszik készpénzért, valamint beszámítják azt új készülék vásárlásánál, amelyhez ingyen szállítás jár. Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe

B-tel Webáruház Webáruházról

B-tel logó I Kuplio.hu

B-Tel – Műszaki webáruház

 

Új mobiltelefonok, okostelefonok, drónok, hordozható hangszórók, navigációk, telefontokok, VR szemüvegek, illetve a készülékek szoftveres és hardveres javítása várja, ha ellátogat a B-tel weboldalára. Rendkívüli B-tel akció várja, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a B-tel kedvezmény kupon érvényesítését!

 

 

Amit kínálnak:

 

Versenyképes árakkal dolgoznak és várnak minden kedves látogatót és vásárlót a webshopban. Üzletpolitikájuk egyik alappillére a gyors, pontos, megbízható munka, és a kiváló minőség.

Használt készülékét készpénzért megvásárolják, valamint igény esetén beszámítják új készülék vásárlásánál.

A legújabb és legismertebb mobiltelefonokat itt biztosan elérhető áron vásárolhatja meg. A kínálatban Apple, LG, Blackberry, Samsung, Sony, HTC, ZTE, Huawei, Xiaomi márkák is elérhetőek.

A napjainkban nagyon divatos okosórák közül minden fontosabb márka képviselteti magát: Apple, Fitbit, Samsung, Garmin és Sony.

A drónok már hazánkban is nagy népszerűségnek örvendenek, ezért is tartják a termékpalettájukon, így már ön is elérheti ezeket.

A Facebook oldalukon különféle tesztek, trendek és hasznos információk találhatók.

Tablet, PC kínálatukban: Lenovo, Apple, Samsung, Sony termékek várják.

 

 

Termékkategóriák:

 

MOBILTELEFON    

TABLET

PC     

OKOSÓRA  

GPS  

KAPCSOLAT          

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS        

EGYEBEK   

SZERVIZ     

FOGYASZTÓ BARÁT

 

 

Szállítás:

 

Magyarország területén a kiszállítás ingyenes! Házhoz szállítás kérése esetén a futárnál készpénzzel fizethet. A weboldalon bankkártyás fizetésre van mód.

A munkanapokon 09:00 óráig megrendelt termékeket a futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon már kézbesíti önnek.

A csomag átvétele előtt, nézze át a csomagot. Amennyiben bármilyen sérülési nyomot talál, minden esetben vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral. Jegyzőkönyv hiányában, a későbbiekben reklamációt nem tudnak elfogadni. Jegyzőkönyv meglétével a munkatársak gyorsan pótolják vagy cserélik, amit szükséges. Az esetlegesen hibás vagy garanciális időn belül meghibásodott készülékeket a javítást követően díjmentesen juttatják vissza az Ön által megadott címre.