Bagissimo kuponkódok és kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon Bagissimo - Április 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Bagissimo

Akció - kedvezmény táskákra a Bagissimo.hu webáruházban

A Bagissimo.hu webáruházban most hatalmas kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott táskákra.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Bagissimo

Ingyenes szállítás a Bagissimo.hu oldalon

A Bagissimo.hu webáruházban 15.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


Bagissimo.hu
1

Bagissimo – Táskák minden mennyiségben

Óriási táska kínálattal várják önöket! Rendkívüli Bagissimo akciókkal is találkozhat, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Bagissimo kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

A Bagissimo webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Főoldal
  • Újdonság
  • Olasz Táska
  • Kézitáska
  • Válltáska
  • Variálható Táska
  • Alkalmi Táska
  • Iskolatáska
  • Hátizsák
  • Gurulós Táska
  • Pénztárca
  • Férfiaknak
  • Sale

bagissimo webshop
3

Amit a cégről tudni érdemes

A Bagissimo.hu 2014 decemberében nyitotta meg webáruházát. Fő profiljuk a női és férfi táskák forgalmazása. Webáruházukban jelenleg több mint 3.500 termék közül választhatnak, így büszkén kijelenthetik, hogy Magyarország legnagyobb táska kínálatával rendelkeznek. Különféle bőr és szintetikus bőr táskák közül választhatnak a weboldalra látogatók. Természetesen a férfi vásárlókra is gondoltak, többek között férfi táskák, laptop táskák, övek és pénztárcák közül válogathatnak. Nagy nemzetközi beszállítóknak köszönhetően mindig a legújabb, legdivatosabb darabok találhatóak meg a webáruházban. A siker a vásárlók elégedettségétől függ, ezért a lehető legnagyobb odafigyeléssel szolgálják ki a kedves vevőket.

Fizetés és szállítás: Webáruházban a következő fizetési módok közül választhat: Banki utalás: A megrendelt termék értékét és a szállítás díját közvetlenül és előre a rendelés visszaigazolása után kell banki átutalással befizetni. Utánvétel: A legkedveltebb és legelterjedtebb fizetési mód. A megrendelt termék értékét és a szállítási díjat csomag kézhezvételekor kell kiegyenlíteni. Bankkártyás fizetés

Csomagok szállítását a GLS Futárszolgálat végzi. Kézbesítés munkanapokon történik. A szállításról e-mailben küldenek tájékoztatást, mely tartalmazza a szállítás várható időpontját (1-2 órás idő köz), a GSL futár telefonszámát. Minden csomag csomagszámmal van ellátva, így csomagját nyomon követheti. A raktárkészleten lévő terméket még aznap (amennyiben a rendelés 12 óráig megérkezik) feladják, így másnap már megérkezhet Önhöz.

4

Bagissimo kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás
1+1 Akció

A szállítás díja banki átutalás, bankkártyás fizetés esetén egységesen 990 Ft, utánvétes szállítás esetén 1.240 Ft. 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítással kedveskednek!

5

Értékelés Bagissimo

4.6

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x