Beliani kedvezmény kuponok

0 hiteles kedvezménykód és kupon Beliani - Március 2024

__photo
__Sad

A webáruház jelenleg nem rendelkezik kuponokkal. Nézz körül más hasonló webáruházakban.



Beliani webshop
1

Beliani – Bútorok nagy választékban

Kínálatukban megtalálhatók az alábbi termékek: fa kerti bútorok, rattan lounge bútorok, ágyak és kanapék, divatos párnák, masszázsszékek, jacuzzi és sok más bútor és lakásdekorációs termék. Rendkívüli Beliani akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Beliani kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

A Beliani webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • NAPPALI
  • HÁLÓSZOBA
  • ÉTKEZŐ
  • FÜRDŐSZOBA
  • IRODA
  • KERT
  • SZÉKEK
  • ASZTALOK
  • LÁMPÁK
  • KIEGÉSZÍTŐK
  • SZŐNYEGEK

Beliani webshop
3

Amiért érdemes vásárolni

A Beliani egy svájci vállalat, mely felső kategóriás bútorokat kínál elérhető áron. A cég 2009-ben alakult és azóta számos piacon megjelent. Designer csapatuk folyamatosan követi a legújabb irányvonalakat, és mindig a legutolsó és legmodernebb trendeket használjak a termékfejlesztéskor. A cég egyike a leggyorsabban növekvő webáruházaknak Európában. Termékeiket közvetlenül a raktárjukból szállítják a vásárlók otthonába. Kizárólag online értékesítenek, mivel nincsenek közvetítők, ezért a költségeket a lehető legalacsonyabban tudják tartani. Ennek köszönhető, hogy rendkívül jó minőségű termékeket találhat elérhető áron. Akár 70%-os kedvezménnyel is vásárolhatnak!

Beliani webshop

Verhetetlen árakat kínálnak, hiszen a gyártókat körültekintően választják ki, a termékeket pedig egyenesen raktárjukba szállítják. Kiváló minőséget és akár 5 éves garanciát vállalnak a bútorokra. A Beliani több mint 400.000 elégedett ügyfelet tud maga mögött. Ügyfélszolgálatuk barátságos és gyors szolgáltatást, könnyű elérhetőséget és szakértelemet nyújt. Azonnal elérhetőek a termékek, hisz a bútorok 94%-a néhány napon belül útnak indítható. A Beliani a legtöbb országban ingyenes házhozszállítást is kínál. Kérésre egyéb szolgáltatások, például összeszerelés vagy régi bútorok elszállítása is megoldható. A 365 napos visszaküldési jog mellett a vásárlók egy 14 napos próbaidővel is rendelkeznek és amennyiben a megrendelt bútor nem felel meg az igényeknek, visszaküldhetik azt.

 

4

Beliani kedvezmények

Kuponok
Kiárusítás
Ingyenes szállítás
Black friday
Ajándék

Kisebb termék kézbesítését csomagküldő szolgálatot végző cégekkel (például DHL) szállítják házhoz. A csomagküldő szolgáltatókkal kézbesített termékek kiszállítása azonnali. Nagyobb termékek kiszállítását egy együttműködő szállítmányozási céggel végeztetik. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent a bejáratig és nem tartalmazza az árunak a vevő lakásába való bevitelét. Természetesen összeszerelési útmutatót biztosítanak minden termékük mellé. Külön rendelhető szolgáltatás a lakásba való bevitel és az összeszerelés. Erről további részleteket a weboldalon vagy az ügyfélszolgálaton kaphat.

5

Értékelés Beliani

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x