Butikmoda kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Butikmoda - Március 2024

__photo
AKCIÓ
Akció
Butikmoda

Akció - kedvezmények a a Butikmoda.hu oldalon

A Butikmoda.hu webáruházban most nagyszerű kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott női kabátokra.

Többet a kedvezményről


Butikmoda webshop
1

Öltözz úgy, mint egy igazi csillag

Szeretné megváltoztatni a stílusát vagy egyszerűen csak új, divatos darabokat keres? Legyen naprakész és válasszon a legtrendibb ruhák közül a Butikmoda webshop kínálatából. Segítenek, hogy divatos és vagány lehessen, és hogy a személyiségéhez megfelelő öltözéket válasszon minden alkalomra. Rendkívüli akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Butikmoda kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

A webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • PÓLÓK és TOPOK
  • RUHÁK
  • KARDIGÁNOK
  • SZABADIDŐFELSŐK
  • MELEGÍTŐ SZETTEK
  • KABÁTOK
  • NADRÁGOK
  • RÖVIDNADRÁGOK
  • PULÓVEREK & MELLÉNYEK
  • SZOKNYÁK
  • BLÉZEREK
  • KIÁRUSÍTÁS

Butikmoda webshop
3

Amiért érdemes vásárolni

Amit kínálnak: A Butik Moda Kft. webáruházában kínált termékek egyediek, minőségi alapanyagokból készülnek, és ami a legfontosabb, hogy elérhető áron kínálják minden kedves vásárlónak. Céljuk, hogy a vásárlóknak minden egyes nap a legújabb trendi öltözékeket és a legújabb információkat hozzák el a divat világából. A webáruházban könnyű és átlátható a vásárlás. A készlet folyamatosan bővül, különböző színekkel, mintákkal és fazonokkal, hogy minden alkalomra találjon megfelelő divatos ruhát. Itt valóban kényelmes és élvezetes a vásárlás, főleg a Butikmoda kuponkód segítségével. Ne de feledkezz meg a Butikmoda Kiárusitás általi akciókról sem.

 

Butikmoda webshop

Mosási és kezelési útmutató: A termék megvásárlásánál figyeljen a papírcímkéken látható jelzésekre, és az ott látható utasítások figyelembe vételével mossa a ruhát. Első mosáskor - a fehér ruhák kivételével – a legtöbb ruha engedheti kicsit a színét. A világos árnyalatok nem fogják össze egymást, ezért nehéz észrevenni azt is, hogy enyhén engedik a színt, mindez leginkább a sötét ruhák esetében feltűnő. Ez ellen a legjobb védekezés, ha az első mosás előtt hideg vízbe áztatja a ruhákat. Ha a víz színes lesz, cserélje le, és tegyen bele egy kis öblítőt vagy két pohár ecetet. Utóbbi kitűnően tudja stabilizálni a ruha színét.

4

Butikmoda kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

A Butikmoda kiárusítás rengeteg kedvezményt és örömet szerez kedves vásárlóiknak. Minden terméküknél megtalálható egy mérettáblázat, ami szerint könnyen és egyszerűen kiválaszthatja az Önnek megfelelő méretet. A webshopban utánvétes fizetésre van lehetőség. Magyarországon kívül is Csehországba, Ausztriába és Németországba is szállítanak. Ezek szállítási költéseiről a weboldalon kap további tájékoztatást. A kézbesítési idő a rendeléstől és rendelkezésre állástól számítva kb.1 - 4 nap. Amint átadták a csomagot a GLS futárszolgálatnak, ők e-mailben értesítik Önt a pontos szállításról. Amennyiben a termék méretileg esetleg nem megfelelő, 14 napon belül lehetséges a visszaküldés vagy a csere. A szállítási díj Magyarországon belül 1.200 Ft. Ha a vásárlás összege eléri a bruttó 24.800 Forintot akkor ingyenes szállítást biztosítanak. Csapj le egy ingyenes szállítás Butikmoda kedvezménykódra.

5

Értékelés Butikmoda

4.3

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 15 felhasználó
15 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 7x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 8x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x