Diego kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Diego - Március 2024

__photo
-50%
Akció
Diego

Kiárusítás - akár -50% kedvezmény a Diego.hu webáruházban

A Diego.hu webáruházban most akár- 50% kedvezményt talál az akcióban lévő kiválasztott termékekre. Vásárolj olcsóbban a Diego kuponok által.

Többet a kedvezményről


diego áruház
1

Válasszon szőnyeget a Diego szőnyeg akció során!

A Diego webáruház jelentős tényező a laminált padló, szőnyeg, PVC-padló, függöny, illetve az ezekhez tartozó kiegészítő termékek piacán. A webáruházat működtető Kft. 1992-ben alakult, eleinte csak padlóburkoló szakkereskedelemként működtek. A vásárlók egyre növekvő igényeinek eleget téve 2005-ben bevezették a függöny termékcsoportot megteremtve a lehetőségét annak, hogy lakberendezési szakáruházzá nőjék ki magukat.  A függönyök után folyamatosan megjelentek a további lakástextíliák is: az asztalterítők, fürdőszobaszőnyegek, plédek, párnák és törölközők. 2010-ben ehhez jöttek hozzá még a tapéták, ekkor vezették be ugyanis a tapéta termékcsoportot, 150-féle különlegesen szép tapétával gazdagítva a már amúgy is gazdag kínálatot.

2

Termékkategóriák

Jelenleg tehát a következő termékkínálattal várják kedves vásárlóikat:

  • Laminált padló
  • Szőnyeg
  • Padlószőnyeg
  • Lábtörlő
  • PVC padló
  • Vízálló (LVT) padló
  • Műfű
  • Függöny
  • Karnis
  • Bútorszövet
  • Tapéta / tapéta lámpa

 

diego áruház
3

Diego akciók az év minden napján

Saját márkával is büszkélkedhetnek: a WOOD STEP laminált padlóburkoló rendszer a DIEGO kizárólagos márkája, melyre egyedülálló rendszergaranciát biztosít.
Termékfilozófiájuk része, hogy magas színvonalú termékeiket elérhető áron és fix kollekciókban értékesítik ezáltal egyedi hangulatot és enteriőrt teremtve a vásárlók lakásában és hozzásegítve őket ahhoz, hogy megteremthessék álmaik otthonát. Mindehhez nem csak a kiváló minőségű és kedvező árú termékeik járulnak hozzá, hanem szakértő munkatársaik is, akiknek képzettségére és folyamatos szakmai továbbképzésére nagy hangsúlyt fektetnek.

Folyamatos Diego akció várja Önt lakberendezési webáruházukban. Nincs az a termékkategória, amelyre ne lenne valamilyen kedvezmény az Ön számára, bármikor is látogatja meg oldalukat. Laminált padló akció, parketta akció, tapéta vagy padlószőnyeg akció után kutat, jó helyen jár, mert itt mindegyiket megtalálja. Ugyanakkor Diego kupon segítségével akciós sötétítő vagy fényáteresztő függönyt, lábtörlőt féláron, fém karnis szettet, plüssös vagy éppen egyedi mintás bútorszövetet is tud vásárolni.

diego bútoráruház

Akciós szolgáltatások: Nemcsak termékeikre, hanem szolgáltatásaikra is járnak akciók. A náluk vásárolt szőnyeget, legyen az futószőnyeg vagy padlószőnyeg, akciós áron szegik be a máshol vásároltakkal szemben. A kínálatukban szereplő 300-féle függönyt még ennél is akciósabban, egész pontosan ingyen szegik be vásárlóik kérésére, mindemellett még stílustanácsadást is nyújtanak igény szerint. További ingyenes szolgáltatásuk a PVC, padlószőnyeg és futószőnyeg méretre vágása. A kedvezményes házhozszállítás mellé szeretne további kedvezményeket is kapni? Legyen klubtag, váltsa ki klubkártyáját, és élvezze hűségprogramuk előnyeit, illetve az azzal járó kedvezményeket. Kiváló kezdeményezés a weblapukon működő stílusvarázslói is, melynek segítségével egy látványtervező program használatával berendezheti a mintaszobák valamelyikét. Az Ön által választott padló és tapéta megjelenik a látványterven, és így látható az Ön által választott színek és felületek összhatása. Webáruházuk „Tudnivalók és tippek” rovatában további szakmai segítséget talál lakásfelújításához függönyrögzítésről, a tapétázás fortélyairól, de szőnyegtisztítási tanácsok is rendelkezésére állnak.

Black Friday Diego: Lakásfelújítás, átalakítás előtt áll? A Diego a tökéletes választás az Ön számára. Még most keresse fel webáruházát, hogy ki tudja használni a Black Friday időszakában lévő rengeteg kedvezményt! Vásároljon Ön is a legjobb magyar bútoráruházban.

4

Diego Black Friday

Kiárusítások
Black friday

E sok nagyszerűbbnél nagyszerűbb szolgáltatást látva nem csodálkozunk, hogy a bezsebelt elismeréseik száma is jelentős. A következő díjakat nyerték el az elmúlt években: Best Franchisee of the World 2015, Internet média és web díj 2014, Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban díj 2012, 2013, 2014, 2016-17, Az év franchise átvevője díj 2009, 2013, Az év franchise hálózata díj 2011, Magyar Brands elismerés 2010, 2011, 2012, 2015, Superbrands kitüntetés 2011 és Business Superbrands kitüntetés 2009, 2011.

5

Értékelés Diego

4.7

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x