Green Aqua kuponkódok és kuponok

3 eshop_detail_coupons.count_2-4 Green Aqua - Június 2022

__photo
-15%
Kedvezmény
Green Aqua

- 15 % kedvezmény Do!aqua termékekre a Greenaqua.hu webáruházban

A Greenaqua.hu webáruházban most - 15 % kedvezményt talál az akcióban lévő Do!aqua termékekre.

Többet a kedvezményről
-25%
Kedvezmény
Green Aqua

Akár - 25 % kedvezmény akváriumi növényre a Greenaqua.hu webáruházban

A Greenaqua.hu webáruházban most - 25 % kedvezményt talál az akcióban lévő Green Aqua Eleocharis acicularis - zselés akváriumi növényre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Green Aqua

Ingyenes szállítás a Greenaqua.hu oldalon

A Greenaqua.hu webáruházban 19.990 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


greenaqua webshop
1

Greenaqua – Növényes akváriumok, akvarisztikai felszerelések

Rendkívüli Greenaqua akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Greenaqua kedvezmény kupon érvényesítését!

 

2

Termékkategóriák

A Konzolvilág webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

 • GYÁRTÓ
 • CO2
 • NÖVÉNYTÁP
 • ALJZAT
 • DEKOR
 • AKVÁRIUM
 • TECHNIKA ÚJ
 • KELLÉK
 • ÜVEG
 • NÖVÉNYÚJ
 • ÉLŐLÉNY
 • KERTI TÓ

greenaqua webshop
3

Amiért érdemes vásárolni

A modern akvarisztika talán legszebb, legérdekesebb ága az akvakertészet. Népszerűsége annak is köszönhető, hogy a látvány a természetet csempészi az otthonunkba. Az akvakertészet Japánból ered egy bizonyos Takashi Amano-tól. Az általa elkezdett úton haladnak tovább az ADA, Dennerle és Seachem és Green Aqua termékek magyarországi forgalmazásával. A kis- és nagykereskedelem mellett a Green Aqua minőségi saját márkás termékeket is gyárt. Komoly energiákat fordítanak az akvarisztika hazai és nemzetközi népszerűsítésére az Akvakertész Magazinnal, az Akvakertész Fórummal és a online közösségi média oldalaikkal. Az elmúlt években megszerzett személyes tapasztalataik és szakértő tanácsaik segítik a vevőket abban, hogy a megvásárolt termékek örömet és megelégedést jelentsenek.

Cégtörténet: A 2009-ben Néder Attila, Farkas Balázs és Lantos Viktor által alapított Green Aqua feladata minden látogatót aki érdeklődik a modern akvarisztika iránt professzionális szinten, gyorsan és magas minőségben kiszolgálni. A webáruház mellett a törökbálinti boltban összesen mintegy 22 bemutató akváriumot üzemeltetnek. Személyes tanácsadással igyekeznek útmutatást adni ahhoz, hogy miképp lehet és érdemes egy harmonikus víz alatti világot felépíteni. Szolgáltatások: Akvárium építés, karbantartás, nagykereskedelem, Green Aqua termékek, Akvakertész Magazin

greenaqua webshop

Hűségpontok: A Green Aqua már a kezdetek óta kínál kedvezményeket a visszatérő ügyfeleinek. A Green Aqua pontokkal akár 5% kedvezményt is el lehet érni a vásárlások során! A pontok gyűjtése és felhasználása egyszerű és átlátható folyamat.1 GA pont = 1 Forint. Alap esetben minden 2.500,- Ft vásárlás után 100 pont jár a bolti és webes vásárlás esetén is. Internetes vásárlások esetén 10.000,- Ft. után további 100 extra pontot adnak. A pontok lejárata a jóváírásukat követő 1 év. A pontok felhasználhatók, de a személyes vásárlás után nem tudnak pontokat jóváírni. Kérjük jelezze még a vásárlás előtt, hogy pontokat is fel kíván használni, ehhez mindössze a weboldalon regisztrált e-mail címét kell megadnia.

4

Greenaqua kedvezmények

Kedvezmények

Szállítás: A normál méretű belföldi csomagokat a GLS futárszolgálattal szállítják ki. A GLS csomagjainkat itt követheti nyomon. 14.900 Ft rendelési összeg alatt 1.690 Ft 14.900 Ft rendelési összeg fölött ingyenes a szállítás. A termékek jelentős része állandóan raktárkészleten van. Átlagos esetben a megrendelt termékeket 2-5 munkanap alatt ki tudják szállítani.

5

Értékelés Green Aqua

4.3

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 5x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 6x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x