Ikea kedvezmény kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Ikea - Március 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Ikea

Akció a bútorokra és lakáskiegészítőkre az IKEA.hu oldalon

Az Ikea.hu webáruházban most nagyszerű kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott bútorokra és lakáskiegészítőkre.

Többet a kedvezményről


ikea webshop
1

Skandináv dizájner bútorok

Az Ikea svéd bútorforgalmazó vállalat, amely az utóbbi években méltán örvend hatalmas népszerűségnek, és amely Európa, Ázsia, Ausztrália és Amerika szerte üzemeltet bútoráruházláncokat. Ha modern bútort szeretnél barátságos áron, akkor a legjobb helyen jársz. Legyen szó konyháról, fürdőszobáról, étkezőről, nappaliról, hálószobáról vagy gyerekszobáról, itt biztosan megtalálod a megfelelő bútort. De nem csak jó minőségű és dizájnos bútorok forgalmazásában merül ki tevékenységük, hiszen a stílusos lakáskiegészítőik által könnyűszerrel varázsolhatod otthonossá bármelyik helységet. Ha spórolni szeretnél, semmiképp sem feledkezz meg a rendszeres Ikea akciók nyújtotta lehetőségekről. 

2

Termékkategóriák

A webshopban történő vásárlást és böngészést a következő kategóriák teszik még könnyebbé:

  • Konyhák és készülékek
  • Nappali
  • Hálószoba
  • Gyerekek IKEA-ja
  • Tárolás
  • Ikea Food

ikea webáruház
3

Cégtörténet

Az Ikea filozófia: „Szebb mindennapi életet teremtetni az emberek többsége számára”, ez az IKEA jövőképe. Üzleti eszméjük pedig az, hogy „jól megtervezett, funkcionális lakberendezési termékek széles választékát kínálják olyan alacsony áron, hogy minél több ember számára elérhetők legyenek”. Azért dolgoznak, hogy megfizethető árú minőséget biztosítsanak vásárlóik számára a teljes értéklánc optimalizálásával. Jövőképük túlmutat a lakberendezésen. Szebb mindennapi életet akarnak teremteni mindenkinek, akire hatással van a vállalkozásuk.

Ikea történelem: Az IKEA ma már több millió szívben és otthonban megtalálható a világon, de minden sikertörténetnek van egy kezdete. Tudtad, hogy az IKEA egykor csupán egy kisvállalkozás volt Älmhultben, egy apró, svéd faluban, ami egy postai csomagküldő katalógus segítségével értékesített? És azt, hogy az IKEA tervezési központja még ma is itt található? Íme, a történetük. Az IKEA-t Ingvar Kamprad alapította 1943-ban, 17 éves korában, és olyan háztartási termékeket árultak, mint a tollak, a pénztárcák és a képkeretek. Ingvar a köves és rögös Smålanden nőtt fel. Akkoriban sok lakosnak kellett kevésből boldogulnia, a lehető legtöbbet kihoznia, szinte a semmiből. A smålandi lakosokat ezért takarékosnak és innovatívnak tartják, „csak semmi ostobaság” hozzáállással a mindennapi problémamegoldás során. Ez az örökség az egyik magyarázata az IKEA sajátos cselekedeteinek és a sikerünknek. Az IKEA név az alapító, Ingvar Kamprad nevének, az Elmtaryd nevű farmnak, ahol felnőtt, és a közeli, Agunnaryd nevű falunak a kezdőbetűiből tevődik össze.

Lakberendezés: A konyha többé nem csupán a főzés helyszíne, hanem sokkal több: mindennapjaink állandó színtere. Jól tudják ezt az IKEA-nál, ezért konyhaszakértőik a segítségedre lesznek abban, hogy olyan teret alkoss meg, ahol te és a családod boldogan, kényelemben élhettek. Jó minőségű konyhabútoraik beszerezhetők az Ikea kupon által sokkal olcsóbban is, tehát nem csak a kényelemről és praktikumról gondosnak, hanem a remek árakról is. Az IKEA-nál a nappalira az otthon központjaként gondolnak, ahol feltöltődhetünk energiával, elűzhetjük a stresszt, és ahol önmagunk lehetünk. Éppen ezért a nappalikba tervezett bútoraik rendkívül praktikusak és sokoldalúak, hogy sokáig élvezhessük az ott töltött időt. Egy igazán jó nap a tökéletes alvással kezdődik. Ezért a pihentető alvás egy kényelmes ágyban elengedhetetlen. Náluk megtalálod a tökéletes hálószobai bútorokat, amelyek segítenek dolgaid tárolásában. Mindezt pihentetően jó árakon az Ikea kuponkód által. Így készülnek az édes álmok. A gyerekeknek sok dolguk van! A világ és maguk felfedezése, játék, tanulás, önállósodás. Attól a naptól kezdve, hogy megérkeznek a lakásba, egészen addig, amíg el nem költöznek, és önálló életet kezdenek, a gyerekszobai bútoraik segítenek a tökéletes otthoni életükben. Hogy a felnőttek is jó járjanak elég élni az az Ikea kedvezmények nyújtotta lehetőségekkel. Legyen sok helyed a tárolóbútoroknak köszönhetően. A tárolás segít abban, hogy biztosítja számodra a szükséges helyet. Kis méretű otthoni megoldásaink és kiegészítőik a kis tárolást is lehetővé teszik. A A szuper árakról pedig majd az Ikea kiárusítás gondoskodik.

 

4

Ikea kedvezmények

Kiárusítás
Black friday

IKEA Store app: Egy okos bevásárlólistával időt spórolhatsz, ha megtervezed áruházi vásárlásodat. Minden szükséges termékinformációt megtalálhatsz, IKEA Family klubtagként pedig az IKEA áruházakban elérhető különleges ajánlatokról is értesülhetsz. Naprakész termékinformációk – árak, raktárkészlet és a termék helye az áruházban. Ismerd meg helyi áruházadat – nyitvatartás, elérhetőség, megközelíthetőség, áruházi térképek és sok minden más. Legyél te az első, aki különleges ajánlatainkról és áruházi eseményeinkről értesül. Tartsd kéznél a bevásárlólistáidat, amit megoszthatsz az alkalmazás és az IKEA.hu weboldal között. Töltsd le az IKEA Store appot a gyorsabb, egyszerűbb és szórakoztatóbb vásárlásért.

5

Értékelés Ikea

4.2

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 10 felhasználó
10 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 5x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 3x
Jó (2,1 - 3,0) 2x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x