Kalapod kuponkódok és kuponok

6 hiteles kedvezménykód és kupon Kalapod - Március 2024

__photo
-10%
Kuponkód
Kalapod

Kedvezménykód -10% kedvezmény a Kalapod.hu oldalon

A Kalapod.hu weboldalon -10% kedvezmény jár a hírlevélre feliratkozottaknak. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Kalapod

Akció - kiárusítás a Kalapod.hu oldalon

A Kalapod.hu weboldalán most nagyon jó kedvezményeket talál az utolsó darabokra.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Kalapod

Akció - kedvezmények a kiegészítőkre Kalapod.hu oldalon

A Kalapod.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott sálakra, táskákra, pénztárcákra és egyéb kiegészítőkre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Kalapod

Akció - kedvezmények a Kalapod.hu oldalon

A Kalapod.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott férfi, női és gyermek ruházatra.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Kalapod

Akció - kedvezmények a lábbelikre Kalapod.hu oldalon

A Kalapod.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott lábbelikre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Kalapod

Ingyenes szállítás a Kalapod.hu oldalon

A Kalapod.hu webáruházban 21.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


kalapod webshop
1

A legjobb választás

Egyedülálló minden más márkával szemben hiszen a legújabb trendek ihlették. A Kalapod kupon egyedülálló lehetőség, hogy még kedvezőbb áron jusson hozzá kedvenc lábbelijéhez.

2

Termékkategóriák

A  webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • FŐOLDAL
  • NŐI
  • FÉRFI
  • GYEREK
  • KIEGÉSZÍTŐK
  • KIÁRUSÍTÁS
  • UTOLSÓ MÉRETEk

Használd ki a Kalapod akció kedvezményeit, és vásárolj olcsóbban.

kalapod webshop
3

A modern lábbeli egyenlő a szerelemmel.


Fő célkitűzés, hogy a  termékeket széles körben megismertessék és megmutassák milyen egyszerűen és kényelmesen vásárolhat otthonából.
Közvetlenül importál a gyáraktól, ezáltal garantálva a legjobb árat és a kiváló minőséget az Európai Unióban. Egy különc márkának is nevezhetjük, melyet Európa legújabb cipőtrendjei ihlettek, és amely a többi márkától különböző koncepcióval rukkolt elő: „Az ön érdekében kereskedünk". Egy új márka a magyarországi cipők piacán és céljaként azt tűzte ki, hogy ne legyen sablonos. Egy Kalapod kupon vagy egy Kalapod akció és Kalapod kuponkód felhasználásával további kedvezmények várnak.

Akár egy alkalmi cipő vásárlására gondol, akár egy mindennapi viseletre alkalmas cipőre vagy egy sportcipőre, itt  biztosan megtalálja. A Kalapod márka egyedi stílusát a vevők szükségletei határozzák meg. Legfontosabb egyik alapszabály a hihetetlenül alacsony ár, a hetente megújuló árukészlet, az izgalmas és kellemes színek, a legújabb európai modellek. Mindezek által a legjobbak minőség/ár kategóriában így egyedülálló kedvezményeket biztosítanak a kedves vásárlóik számára.

A kollekciók: cipők, csizmák, bokacsízmák, balerinák, bakancsok, szandálok, sportcipők, mokaszinek, papucsok, tornacipők, egyaránt nőknek és férfiaknak és akár gyerekeknek.  Egy Kalapod promóciós kód által még kedvezőbb áron vásárolhatsz.

Kalapod.hu webáruház

A weboldalon a következő fizetési módok állnak rendelkezésre: 1 Utánvétes fizetés. Készpénz kifizetés a rendelés kézbesítéskor. Ha futárszolgálat által kézbesítik a csomagot, akkor a kifizetés a futárszolgálat alkalmazottjánál történik. 2 Online fizetés bankkártyával

Hogyan és mennyi idő alatt kapja meg a rendelést? Az ön rendelése, a lehető legrövidebb idő alatt, legfeljebb két munkanapon belül, hétfőtől péntekig kizárólag futárszolgálattal lesz elküldve. A megrendeléseket reggel 09:00 és délután 17:00 órák között szállítják. Ha nem tud otthon lenni a megadott időben, kérjük adja meg a címet, ahol megtalálható lesz a megemlített időintervallumban. A hétfőtől csütörtökig, 15:00 óra után beérkezett megrendelések, másnap kerülnek feldolgozásra. A péntek 15:00 órától egészen vasárnapig beérkezett megrendelések, a hétfői nap folyamán kerülnek feldolgozásra, úgyhogy önhöz kedden vagy legkésőbb szerdán érnek. Amennyiben a rendelése meghaladja a 9999 Ft-ot akkor ingyenes kiszállításban részesül, ha nem éri el ezt az összeget akkor is csak egy csekély szállítási díjat számláznak 990 Ft értékben.

4

Kalapod Black Friday

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Weboldalon egy különlegességgel is szolgálnak ez pedig a termékösszehasonlítás funkció. Itt a különböző cipőket tudja összehasonlítani. Próbálja ki bátran. Termékleíráskor feltűntetünk minden fontos információt a kiválasztott lábbeliről. Jellemzők, termékleírás és méretek szerint. Ha igazán nagy árzuhanásra vágysz, akkor érdemes kivárni az év legnagyobb akcióját a Black Fridayt, amelyből természetesen aez a webáruház sem maradhat ki. Rendeld meg kedvenc terméked sokkal olcsóbban a Black Friday Kalapod során.

5

Értékelés Kalapod

4.6

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x