Manna kuponkódok és kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon Manna - Április 2024

__photo
-10%
Kedvezmény
Manna

Akár - 10% kedvezmény kozmetikumokra a Manna.hu oldalon

A Manna.hu webáruházban most akár - 10 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott kozmetikumokra.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Manna

Ingyenes szállítás a Manna.hu oldalon

A Manna.hu webáruházban 15.000Ft érték feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


Manna shop
1

Manna – Natúr kozmetikum

A Manna a tökéletes sikersztori Magyarországon. Egyedülálló magyar natúrkozmetikai márkává nőtte ki magát az elmúlt években. Rendkívüli Manna akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Manna kuponkód érvényesítését!

2

Termékkategóriák

Az Manna webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Bőrproblémák és megoldások
  • Manna natúr szappanok
  • Egzotikus bőrápolók
  • Minden Manna

Manna shop
3

Amiért érdemes vásárolni

Napjainkban már több mint százféle Mannát árusítanak, és folyamatosan kísérleteznek és rukkolnak elő újabb termékekkel. A Mannák a legjobb szakemberek segítségével egy kisebb üzemben születnek. Minden darab Manna szappan termék, ami máig kézi munkával csomagolt, kilenc ember keze munkáját dicséri. Az alábbi termékek találhatóak meg a kínálatban: szappanok, testápoló vajak, fürdőgolyók, tusfürdők, folyékony szappanok, bőrradírok, pakolások, krémdeók és fogkrém. Bőrtípus, felhasználási terület és az illat jellege szerint vannak csoportosítva az egyes szappanok.

Cégtörténet: Ki is áll a Szappantündér mögött? A hölgy neve: Varga- Darabos Andrea. A Manna története 2004-re nyúlik vissza azonban 2010-ben született meg a Manna. Természetesen itt is, mint sok más Magyar vállalkozás esetében, a családból indult az ötlet az induláshoz. A nagyobbik fiúgyermek a kórházból való hazaérkezése után néhány nappal tele lett kiütésekkel, folyamatosan sírt a vörös, viszkető foltoktól.

Manna webáruház

A vizsgálatok során kiderült, egyszerűen nincs más választása a családnak, mint megszabadulni minden vegyszert tartalmazó tisztító és tisztálkodó szertől, kozmetikumtól és illatszertől. A sok kutatómunka és tanulás, ismeretszerzés oda vezetett, hogy idővel otthon készültek a használni kívánt termékek, nem sokkal később pedig nem csupán család, hanem már az ismerősök is kértek a tisztítószerekből. A 3 éves természetgyógyász, életmód-tanácsadó képzés elvégzése után, Szappantündér néven blog készült az egészséges életmód témában. Az első megjelent szappan egy Levendulás volt, azután követte a Coco csokis szappan, amit a mai napig árusítanak. Nagyon büszkék arra is, hogy a kemény munka és elkötelezettségük meghozta a gyümölcsét: A Magyar Termék Nagydíjat eddig három alkalommal 2012, 2013, 2014-ben is elnyerték összesen 34 termékre. A Mannák tisztaságát és minőségét a világ legrangosabb natúrkozmetikai, természet- és állatvédő szervezeteinek minősítései is igazolják. A Cruelty Free International és a BDIH után 2016-ban a Vegan Society ismerte el a Mannák a kiváló minőségét és összetételét, így viselhetik a termékek a napraforgó-virágos vegán logót. A legtöbb Manna így ellenőrzött módon kizárólag növényi összetevőket tartalmaz.

4

Manna kedvezmények

Kiárusítás

Díjazzák a hűséged! A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnék, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehozták a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.  A Manna Club tagsághoz 75 pont megszerzése szükséges. Amikor ezt eléred, bebocsátást nyersz abba a törzsvásárlói körbe, ahol kizárólag a tagok számára elérhető, exkluzív Mannákat, valamint egyéb, a természetes és aktív életmódhoz kötődő portékákat érhetsz el.

5

Értékelés Manna

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 10 felhasználó
10 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 9x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x