Pingvin Patika kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Pingvin Patika - Március 2024

__photo
Ingyen
Ingyenes szállítás
Pingvin Patika

Ingyenes szállítás 14.999 Ft feletti vásárlásnál a Pingvinpatika.hu-n

Az Pingvinpatika.hu webáruházban 14.999 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


pingvin patika
1

Pingvin patika – „A kicsit más gyógyszertárak”

A Pharmainvest Zrt. a Pingvin Patika hálózat üzemeltetője több mint 25 éves múltra tekint vissza a gyógyszeriparban. A vállalat jelenleg 36 gyógyszertárt, illetve 4 gyógynövény és reformházat üzemeltet,18 városában vannak jelen. A munkatársaik felé a legmagasabb szakmai elvárásokat támasztják, így tudják biztosítani vásárlóknak a magas színvonalú kiszolgálást. A folyamatosan frissülő termékkínálat mellett patikák belső kialakításának megújítására is kiemelt figyelmet fordítottak. 2017 év végére minden Pingvin Patika webáruház megújult modern külsőt kapott. A háromhetente megjelenő akciós újságjukban több mint 60 terméket kínálunk kedvezményes áron. Rendkívüli pingvin patika akciók is várják, illetve ne feledje, hogy a webáruházban történt vásárláskor az pingvin patika kupon érvényesítését

2

Termékkategóriák

 

  • Akciók
  • Termékeink
  • Önnek ajánljuk
  • Pingvin Shop
  • Blog

 

A pingvinpatika üzletkeresőre klikkelés után az újonnan megjelenő oldalon az alábbi menüpontok állnak rendelkezésre

 

  • Főoldal
  • Rólunk
  • Patika kereső
  • Webáruház
  • Akciós kiadványaink
  • Pingvin Magazin
  • BlogBónusz Plusz Kártya
  • Spórolj velem! - Vásárlói kártya
  • Kapcsolat

 

pingvin patika
3

Bónusz kártya program - Vásároljon olcsóbban!

A törzsvásárlói BÓNUSZ PLUSZ kártya és a mindenki számára elérhető „Spórolj velem!” kártya használatával minden vásárló árengedményt kaphat a nem vényköteles, tb által nem támogatott gyógyszerekre, étrend-kiegészítőkre, kozmetikumokra, illetve egyéb termékekre. (kivételt képeznek a pontértékért is megvásárolható termékek) A kedvezményes árak mellett a törzsvásárlói kártyájára még pontot is gyűjthet. A nem vényköteles, tb által nem támogatott gyógyszerekre a kedvezmények mértéke az alábbiak szerint alakul: 1-700 Ft-ig 15%, 701-1.000 Ft-ig 10%, 1.001-1.600 Ft-ig 8%, 1.601-2.400 Ft-ig 6%, 2.401-3.000 Ft-ig 5%, 3.001 Ft felett 2%. Kozmetikumokra, étrend-kiegészítőkre és egyéb termékekre - kivéve a pontértékért is megvásárolható termékeket - 2% engedményt adnak. A kiadványban szereplő termékekre további kedvezmény már nem vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, részletek a bónusz kártya pontgyűjtő program – működési szabályzatában olvasható.

Pingvin patika

Spórolj velem! - Vásárlói kártya: A kedvezmények érvényesítéséhez a fizetéskor be kell mutatni a „Spórolj velem!”  Vásárlói Kártyát. A meghirdetett akció keretein belül a megegyező időszakokban a megjelölt termékeket a „Spórolj velem!”  Vásárlói Kártya tulajdonosa a meghirdetett kedvezménnyel tudja megvásárolni. Amennyiben nem egyértelmű, hogy a megvásárolni kívánt termék után jár-e árengedmény, úgy a vásárlást megelőzően kérje valamelyik munkatárs segítségét. A megtakarításra további lehetőség a Pigvin Patika kuponkód felhasználása. 

4

Pingvin Patika kedvezmények

Kiárusítások
Ingyenes szállítás

A Pingvin Patika hálózat a gyógyszeriparban már több mint 25 éves múltra tekint vissza. A vállalat jelenleg 38 gyógyszertárat, illetve 5 gyógynövény és reformházat üzemeltet Magyarország déli és keleti régiójában. Hazánk 18 városában jelen lévő patikáinkban több mint 4 millió vásárló fordul meg évente.

5

Értékelés

4.6

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 11x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x