Playersroom kedvezmény kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Playersroom - Április 2024

__photo
-50%
Kedvezmény
Playersroom

Leárazazás - akár -50 % kedveymény a Playersroom.hu oldalon

A Playersroom.hu webáruházban most akár - 50 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről


Playersroom webshop
1

Playersroom – Magyarország legnagyobb sportcipő üzlethálózata

A Playersrooom olyan világmárkákkal dolgozik együtt, mint a Nike, adidas, Converse, Puma, VANS, LeCoq Sportif, New Balance vagy Emporio Armani. Jelenleg közel 60 üzlettel vannak jelen Magyarországon. Rendkívüli Playersroom akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Playersroom kupon érvényesítését!

 

2

Termékkategóriák

A Playersroom webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • ÚJDONSÁGOK
  • FÉRFI
  • NŐI
  • KIDS
  • MÁRKÁK
  • AKCIÓS
  • ÜZLETEK
  • HÍRLEVÉL
  • PLAYERSCLUB

Playersroom webshop
3

Stílus, márkák, minőség

Cégtörténet és amit kínálnak:

Szinga Sport Kft-t 1989-ben alapította a Playersroom üzlethálózat tulajdonosa, ami Magyarország egyik legnagyobb sportcipő-üzlethálózatává vált az évek folyamán. Az első nagy előrelépés a cég történetében 1994-ben történt, amikor az olasz Fila márkával kizárólagosságot kötött. 2005-től a Fila boltok Playersroom üzletekké alakultak át, 2007-ben több mint 70 Playersroom, PlayersOutlet és Sportifactory üzlet üzemelt Magyarország területén. 2013-ra ez a szám meghaladta a 90-et.

A Palyersroom üzleteivel jelen van szinte az összes nagy magyarországi bevásárlóközpontban (WestEnd City Center, Mammut II, Arena Plaza, Árkád ) valamint a vidéki városok és Budapest legforgalmasabb részein.

A Szinga Sport Kft., mint a Playersroom, Playmax és Sportfactory üzlethálózat tulajdonosa, az elmúlt 25 év alatt az egyik legnagyobb sport- és divatruházati vállalkozássá nőtte ki magát Magyarországon és nemzetközi szinten is egyre népszerűbb.

Playersroom webshop

A forgalmazott ikonikus márkákkal és a márkákra szabott üzleti stratégiával összehangoltan működnek. Kiemelkedő minőségi üzletekkel és dinamikusan fejlődő weboldallal várnak minden érdeklődőt. A Playersroom, Sportfactory és Playmax üzletek országszerte ismertek, mindhárom külön identitással, márka és üzleti stratégiával valamint meghatározott célcsoporttal rendelkezik és ezért is tud sikeresen működni. Céljuk, hogy üzleteikben a legnépszerűbb és legkeresettebb divat és sport márkák legkiválóbb termékei legyenek elérhetőek. A vevő-központú stratégiával és a mindenre kiterjedő tervezéssel a Playersroom márka egyik célja, hogy piaci réseket fedjen le a magyar és a nemzetközi piacon.Rendszeres akcióik mellett az év legnagyobb shopping ünnepén is részt vesznek, ahol a Playersroom Black Friday során hatalmas akciók várnak. 

4

Playersroom kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás
Black friday

Minden PlayersClub tag egy a kiváltástól számított 365 napig érvényes PlayersClub kártyát kap. Tagdíj évente 5.000 Ft, amely legtöbbször már az első használatnál megtérül. A saját névre szóló klubkártyához ráadásul egy társkártya is igényelhető mindösszesen csak 2.000 Ft-ért, hogy barátaival, kollegáival együtt élvezhesse a klubtagság minden előnyét. A PlayersClub kártyák a Playersroom üzleteiben vásárolhatók meg.

5

Értékelés Playersroom

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x