Primanet kuponkódok és kuponok

5 hiteles kedvezménykód és kupon Primanet - Március 2024

__photo
-25%
Kedvezmény
Primanet

Akár - 25 % kedvezmény szerszámokra, barkács gépekre a Primanet.hu oldalon

A Primanet.hu webáruházban most akár - 25 % kedvezményt is talál az akcióban lévő kiválasztott szerszámokra, azok tartozékaira és barkács gépekre .

Többet a kedvezményről
-20%
Kedvezmény
Primanet

Akár - 20 % kedvezmény grillezéshez szükséges termékekre a Primanet.hu -n

A Primanet.hu webáruházban most akár - 20 % kedvezményt is talál az akcióban lévő kiválasztott grillezéshez szükséges termékekre.

Többet a kedvezményről
-20%
Kedvezmény
Primanet

Akár -20 % kedvezmény kerti eszközökre és gépekre a Primanet.hu oldalon

A Primanet.hu webáruházban most akár - 20 % kedvezményt is talál az akcióban lévő kiválasztott kerti eszközökre és gépekre.

Többet a kedvezményről
-25%
Kedvezmény
Primanet

Akár -25% kedvezmény konyhafelszerelési eszközökre a Primanet.hu oldalon

A Primanet.hu webáruházban most akár - 25 % kedvezményt is talál az akcióban lévő kiválasztott konyhafelszerelési eszközökre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Primanet

Ingyenes szállítás a kijelölt termékekre a Primanet.hu oldalon

A Primanet.hu webáruházban, ha a kijelölt termékek valamelyikét vásárolja meg, a szállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


Primanet webshop
1

Primanet – a ház és a kert specialistája

A Primanet internetes áruház a háztartási cikkek széles választékát kínálja, amelyek megkönnyítik munkáját a konyhában vagy a kertben. Használja a Primanet kedvezmény kódot vagy a Primanet kedvezmény kupont és találja meg az Ön számára legmegfelelőbb terméket.

2

Termékkategóriák

Az alábbiakban találja összefoglalva a Primanet.hu webshop termékeit kategóriák szerint:  Konyha-Főzés Konyha-Főzés, Kert Kert, Otthon-ház Otthon-ház, Műhely Műhely, Elektronika Elektronika, Fűtés-melegvíz Fűtés-melegvíz, Gázszerelvények Gázszerelvények, Grill Grill, Gázpalackok - patronok Gázpalackok – patronok, Kemping Kemping, Összes termék, Kemping főzők, gázfőzők, Kemping palackok, Felfújható matracok, Térképek, útikönyvek, Hűtőtáskák, hűtőládák, Lakókocsi felszerelések, Kemping bútorok, Bicskák, zsebkések, kések, tőrök, Kemping és turista felszerelések, Kemping lámpák, Mobil WC, Termoszok, Biztonság, Könyvek, Jármű, Reklám áruk

3

Miért érdemes a Primanet webshopban vásárolni?

Válogasson a színes termékpalettából, használja a Primanet kedvezmény kupont és ne feledje, hogy a Primanet internetes áruházban olyan minőségi termékeket talál mint bútorok, szivattyúk, szúnyoghálók, ponyvák, hőmérők, időjárás állomások. Ez mindössze csak egy része a webshopban fellelhető termékeknek. Győződjön meg róla személyesen, és látogassa meg a Primanet.hu weboldalt, ahol vásárláskor érvényesítheti a különböző kedvezményeket, akciókat, bónuszokat, kedvezmény kódokat, kuponokat. Amennyiben Önt inkább konkrét márkák érdeklik, íme közülük is néhány: Hauser, Landmann, Bosch, Gardena…

Primanet webshop

Az egyes kategóriákban többek között az alábbi termékeket találja: sparheltek, gázégők, gázzsámolyok, konyhai kisgépek, hűtőszekrények, fagyasztók, nagykonyhai gépek, gázrezsók, mosogatótálcák, konyhai edények, szabadon álló tűzhelyek, beépíthető készülékek, konyhai kések, páraelszívók, mosogatógépek, konyhai eszközök, kávéfőzők, ételtároló dobozok, éthordók, nasikészítők, gázgyújtók, gasztrofáklyák, fűnyírók, öntöző szivattyúk, metszőollók, szüretelő ollók, kapálógépek, rotációs kapák, lombszívók, lombfúvók, lapátok, ásók, vasvillák, kézi kapák, horolók, kézi fűkaszák, sarlók, bozótvágók, kerti gépek, hómarók, locsolás, kerti kesztyűk, védőeszközök, tartozékok kerti gépekhez, virágtartók, kaspók, virágládák, balták, fejszék, gyepszellőztetők, kézi fűrészek, szecskázó gépek fűnyíró traktorok, sövény és szegélynyírók, szerszámnyelek, láncfűrészek, motoros fűrészek, permetezők, gereblyék, lombseprők, kézi ágvágók, kézi sövényvágók, csákányok, kerti eszközök, és még rengeteg más termék.

Kerti segédeszközök: A kertkedvelők és az ezermesterek különböző kerti eszközök széles választékát találják a webshopban. Használja ki a Primanet kedvezményeket, akciós kuponokat, kedvezmény kódokat például kerti bútorok, napernyők vagy akár postaláda vásárlásakor.

4

Primanet kedvezmények

Kiárusítás

PrimaNet online szakáruházunk 2015. októberétől csatlakozott Magyarország leggyorsabban növekvő többpartneres hűségprogramjához. Ha Ön rendelkezik plasztik SuperShop törzsvásárlói kártyával vagy SuperShop NFC kártyával és regisztrálta SuperShop kártyáját webáruházunkban, akkor vásárlásai után értékes SuperShop pontokat gyűjthet, amelyeket le is tud vásárolni. 

5

Értékelés Primanet

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 12 felhasználó
12 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 2x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x