Qatar Airways akciók és kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon Qatar Airways - Április 2024

__photo
-10%
Kuponkód
Qatar Airways

Kupon- 10 % a következő utazásra a Qatar Airways.com oldalon

Iratkozzon fel a Qatar Airways webáruház hírlevelére, és szerezzen - 10% kedvezményt az első utazásra. A Qatar Airways a regisztrált e-mail címére küldi Önnek a kedvezménykódot.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Qatar Airways

Akció - olcsó ajánlatok a Qatarairways.com oldalon

A Qatarairways.com weboldalán most akár nagyszerű kedvezményeket talál a kiválasztott repjegyekre, amiket a főoldalon lejjebb görgetve talál meg.

Többet a kedvezményről


1

A légitársaságok óriása

A Qatar Airways a világ egyik vezető légitársasága, melyet 1993-ban alapítottak, és azóta folyamatosan növekszik; globális hálózatával és kiváló szolgáltatásaival kiemelkedjen a légi közlekedés területén. A cég központja Dohában, Katar fővárosában található, és büszkék arra, hogy a régió első 5 csillagos légitársaságaként tartják számon. Híresek kiváló ügyfélszolgálatukról és az utasok kényelméről is. Az első osztályú kiszolgálás és a gazdag étel-ital kínálat mellett további kényelmi szolgáltatásokat is nyújt, mint például a prémium ülőhelyek és a szórakoztató rendszerek, amelyekkel az utasok élvezetes időt tölthetnek a fedélzeten.

A légitársaság rendszeresen nyeri el a légiközlekedési iparág különböző díjait, ami tovább erősíti az elismerésüket és a megbecsülésüket a világon. Qatar Airways akció garantálja az innováció és a minőség jegyében működést, mind a nemzetközi, mind a belföldi járatokon, és folyamatosan fejleszti szolgáltatásait az utazóközönség magas elvárásainak kielégítése érdekében. Használd ki a Qatar akció előnyeit még ma.

2

Sikerek és flotta

Tudtad, hogy a légitársaság jelenleg több mint 170 úticélt kínál világszerte? Ezek mind Doha központján, a Hamad Nemzetközi Repülőtéren keresztül vannak összekötve? Ez a repülőtér 2021-ben és 2022-ben egymás után a Skytrax által a „Világ Legjobb Repülőtereként” lett elismert, és kilencedik alkalommal kapta meg a „Közel-Kelet Legjobb Repülőtere” elismerést, valamint a „Világ Legjobb Repülőtéri Vásárlási Élményét” díjat. Na, de mit is takar a weboldal:

  • Fedezze fel
  • Foglalás
  • Élmény
  • Privilege Club

Qatar Airways flottája modern és sokszínű, magában foglalva a legkorszerűbb repülőgépeket, mint például a Boeing 787 Dreamliner és az Airbus A350. Ez a felszerelés nemcsak kiváló utasélményt biztosít, hanem a fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektet, hozzájárulva a légi közlekedés környezetbarát átalakításához. A Qatar Airways kupon és Qatar Airways akciók által ezt mind érezheted is. Foglalj velük még ma.

3

Mi az a Privilege Club?

A Privilege Club a légitársaság hűségprogramja, amelynek célja az utasoknak nyújtott különleges előnyök és jutalmak révén az utazások során elért hűség elismerése. A program lehetőséget kínál a tagoknak járatokon történő gyakori utazások során megszerzett pontok gyűjtésére és ezek beváltására számos különböző előnyért. Rengeteg előnnyel jár a programhoz való csatlakozás, mint például:

Az utazásaid során Qmiles pontokat gyűjthetsz, amelyeket később különféle jutalmakért lehet beváltani. A program különböző elit státuszokat kínál, mint például Silver, Gold és Platinum. Minél magasabb a státusz, annál több előnyt és kiváltságot kapnak a tagok, például priorizált beszállást, lounge-hozzáférést, extra poggyász súlylimitet. Céljuk, hogy ösztönözzék és jutalmazzák azokat az utasokat, akik rendszeresen választják a légitársaság szolgáltatásait. Használd ki a Qatarairways Black Friday előnyeit is, hogy repülésed kényelmesebb legyen, mint bármely utazásod.

4

Qatar Airways Black Friday előnyökkel jár

Kuponok
Kedvezmények
Black Friday

A Black Friday Qatar Airways évente egyszeri esemény, amely a hagyományos fekete péntek vásárlási őrületének részeként zajlik. Ezen a napon, amely általában november utolsó péntekjére esik, a légitársaság különleges akciókat, kedvezményeket és ajánlatokat kínál számodra, lehetőséget teremtve a repülőjegyek megvásárlására kedvezőbb áron. Ezen a napokon átívelő hétvégén általában különféle célállomásokra vonatkozóan jelentős kedvezményeket és promóciókat kínál. Az akciók lehetnek a járatok áraiból levonások, ingyenes vagy kedvezményes kiegészítő szolgáltatások (például extra poggyász, lounge-hozzáférés stb.), vagy akár a hűségprogram keretében további jutalmak és előnyök. Akcióikat általában előre bejelentik, és a foglalásokat csak a konkrét időszakban lehet megtenni. Ez lehetőséget teremt neked és számos utazónak, hogy jelentős megtakarításokat érjetek el a következő utazásotok során, és ösztönözik azokat, akik tervezik az utazásukat, hogy kihasználják az adott időszakban kínált kedvezményeket és ajánlatokat.

5

Értékelés Qatar Airways

4.3

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 19 felhasználó
19 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 13x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 6x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x