REGIO JÁTÉK kuponok és akciók

3 hiteles kedvezménykód és kupon REGIO JÁTÉK - Március 2024

__photo
-35%
Kedvezmény
REGIO JÁTÉK

Húsvéti játékvásár - akár - 35% kedvezmény a Regiojatek.hu oldalon

A Regiojatek webáruházban most akár -35% kedvezmény jár a kiválasztott játékokra.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Akció
REGIO JÁTÉK

Akció - kedvezmények a Regiojatek.hu oldalon

A Regiojatek.hu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
REGIO JÁTÉK

Ingyenes szállítás a Regiojatek.hu oldalon

A Regiojatek.hu webáruházban 14.000Ft érték feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


regio jatek webshop
1

Régiójáték – Ahol a vásárlás gyerekjáték

A Régió játék 25 éve alakult és gyerekjátékok árusításával foglalkozik. Budapest után további nagyobb városban nyitottak üzleteket. Több mint 30.000 féle játékot kínálnak, rengeteg mesehőssel. Ha a gyermek kedvence a Jégvarázs, Pókember, Barbie itt biztosan talál ezek közül a játékok közül. Rendkívüli Régiójáték akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a régió játék kupon érvényesítését!  Éppen egy különleges ajánlatuk érhető el a weboldalon ahol egy STOOPIDO társasjátékot nyerhet, ha feliratkozik a hírlevélre.

 

2

Termékkategóriák

A Régiójáték webáruházban a következő termékkategóriákat találja: , aktuális, életkor, márkák, lego, mesehős, akciók, áruházak, ajándék, autó, jármű, baba, babakocsi, bébijáték, kellék, diavetítő, diafilm, divat, ékszer, smink, elektronikus játék, elem, építőjáték, fajáték, gyerekruha, cipő, iskolaszer, játékfegyver, kard, játékfigura, jelmez, kiegészítők, könyv, kifestő,kreatív, fejlesztő, lego, party kellékek, plüss, puzzle, kirakó, sportszer, labda, strandjáték, medence, szabadtéri játék, szerepjáték, társasjáték, kártya, zenélő játék, hangszer

regiojatek webshop
3

Miért érdemes a Regio Játék webshopban vásárolni?

A gyerekek szeretete segíti elérni céljukat, ami az, hogy minél több gyermeknek és szülőnek örömet okozva segítsenek megtalálni azokat a játékokat, melyekre vágynak. Itt a sikert az őszinte gyermekmosolyban mérik. A plüss állatoktól a pónik, sárkányok, különböző katonák és babafigurák, bébi játékokon át, társasjátékokig nem beszélve a gyöngyfűzésről és a hímzésről itt minden megtalálható. Díjak és elismerések: Az Év Honlapja Díj 2014, Üzleti Etikai Díj 2014, Bisnode AAA tanúsítvány, 2015, 2016. Használd ki a Regio játék kuponkód előnyeit. 

 

regio jatek webshop

Fizetési módok: készpénz vagy bankkártyás fizetés az üzletekben. Amennyiben a megrendelt termékeket egy kiválasztott REGIO üzletben személyesen veszi át, a webáruházban feltüntetett árat fizeti (eltérhet a polcokon szereplő áraktól).Előre utalás: előre utalás esetén a vásárló a számlát elektronikus úton kapja meg, amely tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. Utánvéttel történő fizetés a futárnak: futárnak készpénzzel vagy bankkártyával is fizethet.

 

 

4

Regio Játék kedvezmények

Kiárusítások
Ingyenes szállítás
Black friday

Egyszerű regisztráció: Csak egy e-mail címet és jelszót kérnek, cserébe használhatja a kívánságlistát és megtekintheti a korábbi megrendeléseit is. Rendszeres akcióik mellett az év legnagyobb shopping ünnepén is részt vesznek, ahol a Black Friday Regio játék során hatalmas akciók várnak. 

5

Értékelés Régió játék

4.3

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 7x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 4x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x