Robotguru kuponkódok és kuponok

www.robotguru.hu

A Robotguru webáruház háztartási robotok magyarországi értékesítésével foglalkozik. Kínálatukban megtalálható a porszívó robot, felmosó robot, feltörlő robot, ablaktisztító robot, fűnyíró robot, medencetisztító robot vagy éppen az építő robotok, netán játékrobotok is. Mindezekhez alkatrészeket, tartozékokat is tud náluk vásárolni, ill. professzionális robotszerviz, ügyfélszolgálat is van szolgáltatásaik között. Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe

Robotguru Webáruházról

Robotguru – Minden, ami robot

 

A robotika eredményeit a kutatók/fejlesztők kezdetben csak az űrkutatás és a haditechnika világában hasznosították. A kétezres évek elején kezdődött el a háztartási robotok fejlesztése. Az első Roomba robotporszívót az iRobot egészen pontosan 2002-ben mutatta be a nagyközönségnek. Ma a porszívózás mellett egyre több monoton, illetve akár sok időt felemésztő háztartási munkára is használhatunk robotokat. Többek között medencetakarításra, fűnyírásra vagy akár ablaktisztításra is.Robotguru kupon rendkívüli kedvezményeket kínál.

 

 

Amit a robotposzívóról tudni érdemes

 

A robotporszívó hűen ahhoz, amit a neve is jelez egy mesterséges intelligenciával felruházott szerkezet, ami képes a lakás önálló kitakarítására.
A robotporszívó abban különbözik a legtöbb más háztartási géptől, hogy a feladatát önállóan is képes elvégezni. A legjobb minőségű hagyományos takarítógéphez is szükséges az emberi jelenlét, és hogy az ember elvégezze vele a munkát. A robot háztartási gépek ezzel szemben önállóan, emberi közreműködés nélkül végzik el a munkát.

Lássuk hogyan is kell elképzelni a működését: A robotporszívó bekapcsolása után robot az érzékelőivel felméri a kitakarítandó terület méretét, majd elkezdi a munkát. Látszólag véletlenszerűen mozog a térben, valójában viszont egy pontot sem hagy ki. Beépített memóriájában felépíti a kitakarítandó szoba térképét, s minden pillanatban pontosan érzékeli a helyzetét.
A robotporszívó azt is érzékelni tudja, hogy milyen burkolaton dolgozik. Szőnyegen erősebben porszívózik, padlón gyengébben szív. Egyes típusok külön törlőkendővel vannak felszerelve,így  ezek különösen alkalmasak padló feltörlésére, vagy akár felmosásra is.

Amenyiben kedvezményesen szeretne egy robotporszívóhoz jutni akkor a robotguru oldalán a robotporszívó akciót keresse.

Bármilyen kérdése van, azt egyszerűen a weboldalon keresztül egy üzenetben is elküldheti, ahol szakértő kollegák állnak az ön rendelkezésére.

A kiválasztott termék alatt a termékleíráskor többek között a jellemzőket, a tartalmát a megrendelt terméknek, azt hogy miért és kinek ajánlják és teszteket is talál. Ezen felül a márka további termékeit, finanszírozási lehetőséget és akár értékeléseket is olvashat.

Termékkategóriák:

- Termékek

- Porszívók

- Fűtőpanelek

- Robotjátékok

- Alkatrészek

- Guru+

A termékek menüpont alatt a következő termékcsoportokban válogathatnak a weboldalon.

Robotfűnyírók, robotporszívók, medencetisztító robotok, feltörlő robotok, felmosó robotok, akciós robotok, háztartási robot alkatrészek, tartozékok, robotjátékok, robotguru ajánlatok, ajándéktárgyak.

Mindenképp érdemes elidőzni a tesztek menüpont alatt ahol rendkívül sok hasznos tájékoztatást kaphat. Legyen szó bármilyen robotról akár robotporszívóról vagy robotjátékról.

Blog menüpont alatt szintén hasznos információkkal szolgálnak. Itt olvashat például 7 nyomós érvről, amiért érdemes robotporszívót vásárolni. Akár arra is választ kaphatunk, hogy miért szárazabb a levegő a lakásban télen.

Fizetési feltételek:

A robotguru.hu-n a következő fizetési lehetőségeket kínálják vásárlók számára: Utánvét, banki előreutalás, vagy bankkártyás fizetés az OTP bankonline kártyaelfogadó rendszeren keresztül. A kiszállítás pedig ingyenes Magyarországon belül.

Hogyan használjuk fel a Robotguru kedvezmény kuponokat

1. / Kupon kiválasztása és a kedvezmény kód megjelenítése

Válasszon ki egy kedvezmény kódot, amelyet szeretne felhasználni a Robotguru.hu webáruházban. Kattintson a narancssárga "Kód megjelenítése" gombra!

2. / A kedvezmény kód átmásolása

Megjelenik Önnek egy számsorból vagy betűkből álló kedvezmény kód, amelyet kimásolhat a billentyűzet segítségével a ctrl + c gombok lenyomásával, vagy másolja csak át simán. A másolás után kattintson a "Tovább a webáruházba" gombra, és azonnal átirányítjuk a Robotguru.hu webáruházba.

3. / A kedvezménykód megadása

Válassza ki a webáruházban a kívánt terméket, majd kattintson a „Megrendelem” gombra. A termék automatikusan a bevásárlókosárba kerül.  Amennyiben rendelkezik kuponkóddal akkor ki kell pipálni ezt a lehetőséget fizetés előtt.

Lejárt kuponok

24. 9. 2017

27% kedvezmény Lego Star Wars világítós kulcstartóra a Robotguru.hu oldalon

A Robotguru.hu webáruházban… Több infó

A Robotguru.hu webáruházban most - 27 % kedvezményt talál az akcióban lévő kiválasztott Lego Star Wars világítós kulcstartókra. Szöveg elrejtése