SpeedShop kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon SpeedShop - Március 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
SpeedShop

Akció - kedvezmények a Speedshop.hu oldalon

A Speedshop.hu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


Speedshop
1

Speedshop – Mobilkommunikáció

Az autós kiegészítőktől kezdve a fóliákon át a töltőkig és készülékekig itt mindent megtalál egy helyen! Nemcsak a mobiltelefonok és kiegészítőikben hanem már az okos eszközökben is otthon vannak. Külön menüpontot kaptak a keresett Apple termékek. A szűrőpanel segítségével pedig nagyon egyszerűen rákereshet egy adott termékre, megadhatja többek között az árat és a keresett márkát. Rendkívüli Speedshop akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a speedshop kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

A Speedshop webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Mobil
  • Tablet
  • GPS
  • Tartozékok
  • Apple
  • Okos eszközök
  • Szórakozás
  • Számtech
  • Outlet

speedshop webshop
3

Amit a cégről tudni érdemes

A mobilkommunikációs szegmensben évtizedes piacvezetői tapasztalattal rendelkeznek. Budapesten található üzletünk és raktárunk is. Folyamatosan részt vesznek a magyarországi telekommunikációs szakmai életben, szoros kapcsolatot ápolnak a legnépszerűbb és a legnagyobb gyárakkal. Nagy figyelmet fordítanak az ügyfélszolgálatukra ahol szakértő kollegák segítenek, ha kérdése merülne fel. A Speedshop webáruház mögött azonnali, központi valós raktárkészlet áll, ahol több mint 300 féle készülék és 50.000 tartozék és kiegészítő várja, ami az üzlet nyitvatartási ideje alatt elérhető. Offline és online ügyfélszolgálatot és terméktámogatást is biztosítanak. Partnerprogramjuk keretében egészen a kis családi vállalkozásoktól a multi vállalatokig biztosítanak szakmai segítséget és termékeket.

speedshop webshop

Szállítás: Rendelése ingyenesen átvehető budapesti üzletükben nyitvatartási időn belül. Ingyenes a kiszállítás a GLS futárszolgálattal 14.990 Ft feletti rendelés esetén. A futárszolgálat az ország bármely pontjára kikézbesíti a küldeményeket. A GLS futárszolgálat költségei: 1-3 munkanapos szállítási határidő esetén 990 Ft, 14.990Ft felett ingyenes. Sürgős szállítás kérése esetén 1 munkanapos a szállítási idő és ennek költsége 1.290 Ft. A Pick Pack Pontra történő szállítás díja 690 Ft de14.990 Ft felett ingyenes! A Foxpost szállítás díja ingyenes! Minden csomagban ÁFA-s számlát küldenek, mely a szállítási díjat is tartalmazza. A szállítási költség magában foglalja a csomagolás során felmerülő költségeket is.

4

Speedshop kedvezmények

Kiárusítások

Ügyelnek a szervízelérhetőségre ezért a garanciális szerviz és ügyintézés szombati napon is biztosított. Gyorsszervízt biztosítanak a garancián túli készülékek esetében is. Márkafüggetlen, garanciaidőn túli szervizbázis várja. Azonnali professzionális kijelző védőfólia felhelyezést is kérhet, készülékbiztosítást is köthet. Beszámítanak használt készülékeket, segítenek az Online hitelügyintézésben.

5

Értékelés Speedshop

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 12 felhasználó
12 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 12x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x