Telekom kedvezmény kuponok

3 hiteles kedvezménykód és kupon Telekom - Március 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Telekom

Akció - kedvezmények a szolgáltatásokra a Telekom.hu oldalon

A Telekom.hu webáruházban most hatalmas kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Telekom

Akció - kedvezmények a készülékekre a Telekom.hu oldalon

A Telekom.hu webáruházban most hatalmas kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Telekom

Ingyenes szállítás a Telekom.hu oldalon

A Telekom.hu webáruházban minden vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


telekom online
1

Telekom – Mobil, TV, Internet, Otthoni telefon

T home és t mobil akciókkal várják a weboldalra látogatókat. Széles skálán megtalálhatóak a mobiltelefonok és ezek kiegészítőik, előfizetéses vagy feltöltő kártyákkal vagy akár kártyafüggetlenül is A Telekom kupon álal olcsóbban. Korlátlan mobilinternet, otthoni internet és kábel TV csomagok között tudnak választani. Rendkívüli Telekom akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Telekom kedvezmény használatát, azaz a Telekom kupon érvényesítését!

 

2

Termékkategóriák

A Telekom webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Készülékek
  • Szolgáltatások
  • Ügyintézés

telekom online
3

Cégtörténet

A Matáv (Magyar Távközlési Rt) a Telekom elődje. A társaság 1993 végéig 100%-os állami tulajdonban volt. A privatizációs pályázat kiírása után az 1993 év végén megkötött szerződések értelmében a Deutsche Telekom és az Ameritech International távközlési vállalatokból álló MagyarCom konzorcium 30,1%-ának tulajdonosává vált.

2001 a Matáv nemzetközi távközlési vállalatcsoporttá kívánt válni. A felvásárlások értelmében a Westel (mobilszolgáltató) neve 2004 májusától T-Mobile Magyarország Rt. lett, és változatlanul a Matáv Csoport 100 %-os tulajdonú tagvállalata. A Matáv Csoportot 2005 májusától a Magyar Telekom Csoport váltotta fel.

A Magyar Telekom Csoport tagjai – a T-Com (ex Matáv Vezetékes Szolgáltatások), a T-Online (az Axelero utódja), a T-Mobile, a T-Systems (ex Matáv Üzleti Szolgáltatások) és a T-Kábel (ex MatávkábelTV) – együttesen a távközlés teljes kínálatát biztosítják az egyéni, a kis-, közép- és nagyvállalati ügyfeleknek.

telekom online

2006. március 1-jétől a Magyar Telekom hivatalos rövidített neve Magyar Telekom Nyrt lett. A T-Mobile önálló márkaként és önálló üzletágként működik tovább a Magyar Telekomon belül és változatlan formában, megszakítás nélkül nyújtja szolgáltatásait ügyfeleinek.

2013-tól a Telekom márkanév alatt lehet elérni minden szolgáltatást, a mobil vagy vezetékes telefon, otthoni vagy mobilinternet, interaktív TV, egészségügyi vagy biztosítási termék esetében.

A Magyar Telekom és a Telenor Magyarország együttműködési megállapodást kötött 4Ghálózatuk közös fejlesztésére és üzemeltetésére 2015-ben. A megállapodás célja a 4G lefedettség és 4G mobilinternet biztosítása a vidéken élő ügyfelek számára is. Ennek köszönhetően a Telekom 2015 végére 97%-ra növelte az országos lakossági 4G lefedettségét, ami egyedülálló a régióban.

4

Telekom kedvezmények

Kiárusítás

A Magyar Telekom több alkalommal nyerte el a „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban – Legjobb Online Ügyfélszolgálat” Díjat. Ezzel a Telekom az ország legjobbjának bizonyult az online ügyfélkiszolgálás terén, a www.telekom.hu vállalati honlapon keresztül biztosított ügyfélszolgálatán keresztül.

5

Értékelés Telekom

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x