tok-shop kuponkódok és kuponok

3 hiteles kedvezménykód és kupon tok-shop - Március 2024

__photo
-15%
Kuponkód
tok-shop

Kedvezménykód - akár -15% kedvezmény a Tok-shop.hu oldalon

A Tok-shop.hu weboldalon akár -15% kedvezmény jár a hírlevélre feliratkozottaknak. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Akció
Kedvezmény
tok-shop

Akár - kedvezmények a telefon tokokra a Tok-shop.hu webáruházban

A Tok-shop.hu webáruházban most nagyszerű kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott telefon tokokra.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Akció
tok-shop

Kiárusítás - outlet a Tok-shop.hu oldalon

A Tok-shop.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről


Tok shop webshop
1

Tokshop – Mobiltelefon és tablet tokok és kiegészítők webáruháza

Tokok és kiegészítők bármilyen telefon vagy tablet készülékhez olcsón, gyors házhozszállítással. Ezt kínálja Önnek a Tokshop. Válogasson a rengeteg akció és kedvezmények közül. A Tokshop kupon pedig a vásárláskor érvényesíthető.

2

Termékkategóriák

Az Tok-shop webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Telefon tokok
  • Tablet tokok
  • Képernyővédő fóliák
  • Autós tartó
  • Töltők
  • Audio, Headset, Bluetooth
  • Akkumulátorok
  • Bölcső, dokkoló
  • Adapter
  • Adatkábel
  • Ceruzák, érintők
  • Indulócsomagok
  • Memóriakártya
  • Szórakozás
  • Egyéb termékek

tok shop webáruház
3

Lássuk csak, mennyi tok alkategória közül választhat

Szilikon tok, TPU és hagyományos szilikon tokok, köves és mintás tokok, strasszköves és mintás tokok, oldalra nyíló tokok, lenyitható tokok, flippes, lenyitható, kinyitható tokok, műanyag hátlap tokok, hátlap védőtokok mobiltelefonokhoz, védőkeretek, bumperek, univerzális tokok minden színben okostelefonokhoz, vízálló tokok, S-Line series, S-line design TPU szilikon tokok, sport karpánt tokok, márkás tokok, fekvő tokok, övre csíptethető tokok, ultravékony ColorDesign TPU, egyedi mintás ultravékony TPU szilikon tokok, rácsos hátlapok, lyukacsos hátlap védőtokok és szerelmes tokok. Ugye bőséges a kínálat? Itt minden bizonnyal megtalálja, amit keres.

A teljesség igénye nélkül a következő márkák termékeihez találhat náluk kiegészítőket: Acer, Alcatel, Apple, Asus, HTC, Huawei, Lenovo, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Sony, ZTE és további márkák.

Megtartja vagy netán visszaküldené, cserélné? A tok-shop.hu az előírt jogszabályi 14 nap helyett kiemelkedően 30 napig biztosítja a termékek visszaküldési lehetőségét, így Ön nyugodtan átgondolhatja, hogy a termék megfelelő-e vagy sem. Esetleges probléma esetére fejlesztett Online RMA rendszerük segítségével online nyomon követheti garanciális ügyének alakulását. Kényelmesen otthonról ellenőrizheti telefonálás nélkül.

Tok shop webshop

Amit még kínálnak: Már 3.990 Ft feletti vásárlás esetén ajándékot adnak Önnek. Válasszon a különböző mobildíszek, asztali tartók, töltők, fülhallgató tartók és érintő ceruzák közül. 6.990 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás költségét átvállalják. A webáruházban megvásárolt termékeket partnerük, a Sprinter futárszolgálat szállítja házhoz, vagy egy önhöz közeli Pick Pack Ponthoz, ahol személyesen veheti át. Budapesti üzletükben ingyen is átveheti a megrendelt terméket. Önöknek köszönhetően naponta több ezer telefontok talál gazdára, ezért a munkatársaik összeállítottak egy lexikont, azaz a térképet, az iránytűt: a Nagy Telefontok Határozót. Ennek segítségével megismerhetik a különböző fajtákat és ennek köszönhetően meglelhetik az elképzelésüknek legmegfelelőbbet.

4

Tok-shop kedvezmények

Kiárusítások
Exkluzív kuponok
Ingyenes szállítás

15% kedvezmény jár a rendőrség, mentők, tűzoltók dolgozóinak. A közszolgálatot ellátó szervek dolgozóinak szóló kedvezmény a boltban történő vásárlás esetén érvényes, a hivatalos igazolvány bemutatásával. Taxisoknak szóló 10%-os árengedmény szintén a bolti vásárlás alkalmával vehető igénybe, tehát személyes vásárlás esetén érvényes a hivatalos igazolvány bemutatásával.

5

Értékelés Tok-shop

4.9

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 11x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x