TOPáruk Webáruház kuponkódok és kuponok

3 hiteles kedvezménykód és kupon TOPáruk Webáruház - Március 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
TOPáruk Webáruház

Akció a háztartási gépekre a Toparuk.hu oldalon

A Toparuk.hu webáruházban most nagyszerű kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott háztartási gépekre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
TOPáruk Webáruház

Akció autós felszerelésre a Toparuk.hu oldalon

A Toparuk.hu webáruházban most nagyszerű kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott autós felszerelésre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
TOPáruk Webáruház

Akció a lakás-otthonnal kapcsolatos termékekre a Toparuk.hu -n

A Toparuk.hu webáruházban most nagyszerű kedvezményeket talál az akcióban lévő kijelölt lakás-otthonnal kapcsolatos termékekre.

Többet a kedvezményről


top áruk webshop
1

Topáruk – A profi vásárlók webáruháza

Rendkívüli Topáruk akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Toparuk kupon érvényesítését!

 

 

2

Termékkategóriák

A Topáruk webáruházban a következő termékkategóriákat találja: Autós, motoros felszerelés, Baba – Mama, Barkács, szerszám, gép, Ékszer, óra, Gyógyászat, egészség, Háztartási gép, Informatika, Irodatechnika, Játék, Karácsonyi dekoráció, Kertszépítés, szabadidő, Kommunikáció, Lakás, otthon, Ruházat, Szórakoztatás, Uszodatechnika

top áruk webshop
3

Amiért érdemes vásárolni

2012-ben nyitotta meg virtuális kapuit a Topáruk.hu. Vásárlói visszajelzések és igények alapján az elmúlt hónapokban, és a jövőben is folyamatosan fejlesztik és szélesítik a termékkínálatot, ahol megtalálhatók többek között a leggyakoribb háztartási gépek, barkácsfelszerelések, szerszámok, autós kiegészítők, műszaki és elektronikai cikkek, forrasztási, ragasztási és szerelési segédanyagok, kertészeti kiegészítők, valamint sok más termék. A webáruházban regisztráció nélkül is vásárolhat, ám a regisztrációval számos vásárlást könnyítő funkció elérhető.  

toparuk shop

A webáruház intelligens kosárral rendelkezik, a benne található termékeket összegezi, a megrendelés során pedig kiegészíti a szállítási, vagy egyéb költség adatokaival, így Ön mindig pontosan láthatja, hogy mennyit kell fizetnie. A kosár tartalmát könnyen lehet módosítani.    Értesítést kaphat a megrendelés fogadásáról, megrendelés státuszának változásáról, bankkártyás fizetés állapotáról és a csomag szállításáról és nyomon követeséről. Hírlevélre feliratkozva pedig elsőként értesülhet az aktuális újdonságokról és akciókról.

4

TOPáruk kedvezmények

Kiárusítás

Hűségpontok: Lehetőség van levásárolható hűségpontok gyűjtésére, így a kiválasztott termékek még kedvezőbb áron érhetőek el. Az áruházban regisztrált felhasználóknak virtuális számlája lesz, a kosárba tett termékek után pedig hűségpontokat írnak jóvá, így a következő vásárlástól az összegyűlt pontokat kedvezményként jóváírják a rendelés végösszegéből. 1 hűségpont 1 Ft-nak felel meg. A hűségpont értéke termékenként eltérő lehet, de minimum 5 pont jár minden megrendelt termék után. Az egyes termékek hűségpont értékéről az adott termék adatlapján tájékozódhat. A pontgyűjtés nincs lejárati időhöz kötve, a virtuális számla pedig addig érvényes, amíg a felhasználó regisztrációja él.

5

Értékelés TOPáruk

4.3

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 6x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 5x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x