__search

Először jársz itt

Első alkalommal látod a Kuplio magazint? Itt rengeteg hasznos cikket találsz arról, hogyan spórolhatsz a mindennapokban

Először vagy itt?

Üdvözöl a KUPLIO magazin

Az itt található mindig aktuális információknak köszönhetően mostantól sokkal olcsóbban vásárolhatsz. Nálunk a kedvezménykuponok, akciók, kedvezmények és akciós újságok mellett izgalmas tippek, trükkök és tanácsok is várnak, amelyeknek köszönhetően megtanulhatsz egyszerűen takarékoskodni, és olcsóbban vásárolni, korlátok nélkül. Rendelj meg mindent, amire csak vágysz bűntudat nélkül. Nem vagyunk webáruház tulajdonosok, sem pénzügyi tanácsadók, átlagemberek vagyunk, akik szeretnék veled megosztani hasznos tanácsaikat és érdekes tapasztalataikat. Röviden, megmutatjuk neked, hogyan sajátíts el néhány trükköt, amelyek által olcsóbban vásárolhatsz a márkaboltokban és online.

Mi található itt

Az alábbi kategóriák várnak

__Bitmap_1
1

Vásárlás __Arrow_right_orange_bold

Sokunkban ott rejtőzik a boltkóros, aki nem tud a divattrendeknek elleállni. Éppen ezért ne szalaszd el a férfi, női s gyermekdivatra vonatkozó hasznos tanácsainkat és tippjeinket. Ebben a kategóriában rengeteg ötlet és újdonság vár a divat és a szépségápolás világából. Praktikus tanácsainknak köszönhetően nemcsak mindig trendi leszel, de sokkal olcsóbban is vásárolhatsz.

2

Otthon __Arrow_right_orange_bold

Érdekelnek a lakberendezési trendek? Felújítasz vagy átrendezel? Most adunk néhány tanácsot, hogyan oldd meg ezt költséghatékonyan. Olvasd el hasznos tanácsainkat, amelyekkel sokkal hangulatosabbá teheted otthonod vagy épp készíthetsz valamit sajátkezűleg. Az apróságok a háztartásba, amelyek megkönnyítik a hétköznapokat, tippek a kert berendezésére mind-mind hasznodra válnak majd.

__Bitmap_2
Bitmap_3
3

Család __Arrow_right_orange_bold

Abban az esetben, ha épp most készülsz anyasági szabadságra, akkor biztosan keresed az összes lehetőséged, hogy hogyan tudnál spórolni. Az itt található cikkek hasznosak lesznek minden anyuka és apuka számára, hiszen csupa praktikus tanácsot, tippet és értékelést tartalmaznak, amelyekből magad is láthatod, hogy mennyire egyszerű is takarékoskodni.

4

Szabadidő __Arrow_right_orange_bold

Szeretsz sportolni? Folyton mozgásban vagy és az egészséges életmód híve vagy? Akkor itt a helyed. Rengeteg hasznos cikket találsz, amelyekből megtudhatod hogyan adhatsz le pár kilót, hogyan csökkentheted az allergia tüneteit, de szolgálunk néhány finom recepttel is, és segítünk formába hozni magad.

__Bitmap_4
__Bitmap_5
5

Utazás __Arrow_right_orange_bold

Te is szeretsz utazni, de nem vagy hajlandó vagyonokat költeni egy nyaralásra vagy egy hosszú hétvégére? Mi van, ha azt mondjuk, hogy lehet ez másképp is? Az itt található cikkjeinkben rengeteg hasznos információt találsz arról, hogyan juthatsz olcsóbban repülőjegyhez vagy belépőjegyhez. Megtudhatod azt is, mire vagy jogosult a repülőgép késése esetén, vagy azt, mi mindent vihetsz el a gépre.

6

Biztosítás __Arrow_right_orange_bold

A legjobb lakásbiztosítás, kötelező gépjármű biztosítás, utasbiztosítás vagy életbiztosítás kiválasztása nem egyszerű feladat. Olvasd el az általunk kidolgozott értékeléseket és összehasonlításokat, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb biztosítást. Tőlünk megtudhatod, hogy mire figyelj egy-egy biztosítás megkötésénél, mit kerülj el, ha lehetséges, és még további rengeteg hasznos tippel és tanáccsal szolgálunk neked.

__Bitmap_6
__Bitmap_7
7

Pénzügy __Arrow_right_orange_bold

Kölcsönt vagy lakáscélú hitelt készülsz felvenni? Vagy épp takarékszámlát szeretnél? A legolcsóbb bankszámlát keresed? Az itt található cikkekben található tippek és tanácsok nagy segítségedre lesznek a legjobb döntés meghozatalában. De ne számíts bonyolult pénzügyi táblázatokra, nálunk a lehető legegyszerűbb összehasonlításokat és tanácsokat találod majd.

8

Energia __Arrow_right_orange_bold

Zavar a magas energiafogyasztás és az ezzel járó pluszköltségek? Az itt található cikkekből megtudhatod, hogyan csökkentsd a gáz, hő és áramfogyasztás költségeit. Megmutatjuk hogyan válassz új háztartási gépet, miért érdemes LED égőt vásárolni, és mire figyelj a választás során. Olvasd el cikkeinket, és ne költs többet, mint amennyit szükséges.

__Bitmap_8
__Bitmap_9
9

Telefon __Arrow_right_orange_bold

Tanácsainknak köszönhetően sokat spórolhatsz a telefon, internet, és televízió költségein, csak kattints a kategóriába. Hasznos tanácsok, érdekes információk és összehasonlítások várnak, amelyek segítségével például a mobilszolgáltató kiválasztása gyerekjáték lesz. Olvasd el tippjeinket, és válaszd ki a legelőnyösebb tarifacsomagot.

10

Autó __Arrow_right_orange_bold

Neked is az az érzésed, hogy az autódra szánt összeg egyre több és több, és valahogy nem tudod ezeket a költségeket csökkenteni? Akkor a legjobb helye jársz. Hoztunk neked néhány hasznos tippet és tanácsot, amelyeknek köszönhetően a minimumra csökkentheted az autód és motorod költségeit. Megtudhatod, mikor tanácsos nyári gumik és téli gumik cseréje, hasznos tippek várnak, amelyekkel csökkentheted a fogyasztást, és aktuális információkkal is szolgálunk az autópályamatricákat illetően is.

__Bitmap_10

Ráadásul

__Fire_orange

Útmutatók

Segítségre van szükséged?

Több infó
__Bulp_orange

Tippek és tanácsok

Szeretnél az újdonságokról értesülni?

Több infó