Brendon kedvezmény kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Brendon - Június 2023

__photo
Ingyen
Ingyenes szállítás
Brendon

Ingyenes szállítás a Brendon.hu oldalon

A Brendon.hu webáruházban 15.000Ft vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


brendon webshop
1

Brendon – Az első pillanattól

A Brendon Magyarország legnagyobb babaáruházlánca. Rendkívüli Brendon akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Brendon kedvezmény kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

A Brendon webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

 • Kismama
 • Babakocsik
 • ülések, utazás
 • hordozók
 • babaszoba
 • ruhák, cipők
 • ápolás
 • szoptatás
 • etetés
 • játékok
 • biztonság
 • könyv, DVD, CD

brendon webshop
3

Amiért érdemes vásárolni

Magyarországon 20 áruházban várják a kedves vásárlókat ahol kismamáknak és babáknak kimagasló minőségű, világmárkás termékek nagy választékát nyújtják. Itt mindent megtalálhat, amire egy babának 3-4 éves koráig szüksége lehet. Gyerekruha és játék kínálat folyamatosan bővül, így ezek még 5-6 éves korig is elérhetőek. Az olcsó termékektől egészen a luxuskategóriájú babafelszerelési cikkekig mindent megtalál, köztük számos olyan különlegességeket is, amik csak itt kaphatók Magyarországon.

brendon Black Friday

Különféle vásárlást segítő szolgáltatásokkal állnak rendelkezésre: Ár garancia: Ha a Brendonban vásárolt terméket olcsóbban meg tudja venni más magyarországi kiskereskedelmi üzletben, és a vásárlástól számított 1 hónapon belül visszaviszi az egyik Brendon üzletbe akkor, visszatérítik a vételárat. Bevásárló és kívánságlista: Az összeállított listát a fő menüben található „Bevásárlólistám” vagy „Kívánságlistám” gombra kattintva bármikor lekérdezheti. Ajándékkártya: A kártyát tetszőleges összeggel lehet feltölteni. 

Rendszeres akciói mellett az év legnagyobb shopping ünnepén is részt vesznek, ahol a Brendon Black Friday során hatalmas akciók várnak. 

4

Brendon kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

A Brendon Family: A Brendon Family pontgyűjtő klub tagjaként értékes pontok gyűjtésével kedvezményesen vásárolhat az áruházakban és webáruházban. Minden elköltött 100 forint után 2 pontot írnak jóvá kártyáján, beváltáskor 1 pont 1 forintnak felel meg. Néhány megjelölt termékek megvásárlása esetén további pontokat kaphat. A Brendon Family kártyát személyesen lehet igényelni és átvenni bármelyik Brendon áruházban. Ekkor a klubtag azonnal megkapja a Brendon Family kártyát, mellyel elkezdheti a pontok gyűjtését. A pontok beváltására bármelyik Brendon áruházban és a webáruházban van lehetőség. Pontbeváltás esetén egy pont egy forint árengedménynek felel meg. Egy vásárlás alkalmával a vásárolt érték legfeljebb 90%-a fizethető ki pontokkal.

5

Értékelés Brendon

4.9

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 4 felhasználó
4 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 4x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x