__search
SZŰRÉS Üzletek Kupon típusa Kedvezmények

TOP 1. Kedvezmény
Modivo

Black Friday - kedvezmények a Modivo.hu oldalon

Az Modivo.hu webáruházban az aktuális akció ideje alatt kedvezményt is talál a kiválasztott cipőkre,ruhákra és kiegészítőkre.

Többet a kedvezményről
__heart_grey Megnézem
TOP 2. Kedvezmény
Douglas

Black Friday - kedvezmény parfümökre és kozmetikumokra a Douglas.hu oldalon

A kedvezmény parfümökre és kozmetikumokra vonatkozik a Douglas webáruházban. Használja ki a Douglas kedvezmény kuponok előnyeit, és vásároljon parfümöt és kozmetikumot olcsóbban.

Többet a kedvezményről
__heart_grey Megnézem
TOP 3. Kedvezmény
Klarstein

Black Friday - kedvezmény a Klarstein.hu oldalon

A Klarstein.hu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott háztartási cikkekre és gépekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
TOP 4. Kedvezmény
Starshiners

Black Friday - kedvezmények a Starshiners.hu oldalon

A Starshiners.hu webáruházban most hatalmas kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott a termékekre.

Többet a kedvezményről
TOP 5. Kedvezmény
Gangstagroup

Black Friday - kedvezmények a Gangstagroup.hu oldalon

A Gangstagroup.hu webáruházban most hatalmas kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott a termékekre.

Többet a kedvezményről
Kedvezmény
Vuch

Black Friday - kedvezmények a Vuch.hu oldalon

A Vuch.hu webáruházban most hatalmas kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott a termékekre.

Többet a kedvezményről
Kedvezmény
Bimago

Black Friday - kedvezmények a Bimago.co.uk oldalon

A Bimago.co.uk weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Kedvezmény
Borgo

Black Friday - kedvezmények a Borgo.hu oldalon

A Borgo.hu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Kedvezmény
Gossard

Black Friday - kedvezmények a Gossard.com oldalon

A Gossard.com weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Kedvezmény
HOLOKOLO

Black Friday - kedvezmények a Holokolo.hu oldalon

A Holokolo.hu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Kedvezmény
Kokiskashop

Black Friday - kedvezmények a Kokiskashop.hu oldalon

A Kokiskashop.hu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Kedvezmény
Logitech

Black Friday - kedvezmények a Logitech.com oldalon

A Logitech.com weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Kedvezmény
Luisaviaroma

Black Friday - kedvezmények a Luisaviaroma.com oldalon

A Luisaviaroma.com weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Kedvezmény
Leden

Black Friday - kedvezmények a Leden.hu oldalon

A Leden.hu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Kedvezmény
Mackó Játék

Black Friday - kedvezmények a Mackojatek.hu oldalon

A Mackojatek.hu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Kedvezmény
Light in the Box

Black Friday - kedvezmények a Lightinthebox.com oldalon

A Lightinthebox.com weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Kedvezmény
Scandishop

Black Friday - kedvezmények a Scandishop.hu oldalon

A Scandishop.hu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Kedvezmény
Nike

Black Friday - kedvezmények a Nike.com oldalon

A Nike.com weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Kedvezmény
Nutribullet

Black Friday - kedvezmények a Nutribullet.com oldalon

A Nutribullet.com weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről

Black Friday 2023 - ekete Péntek 2023

Külföldön már tradíció, nálunk viszont még újdonságnak számít. A Black Friday (Fekete Péntek) nevű akcióról van szó, azaz minden vásárlásimádó ünnepéről. A közkedvelt vásárlási őrület gyökerei Kanadába és az Egyesült Államokba nyúlnak vissza. Ez az az időszak, amikor a nagy áruházláncok jelentős része kiemelkedő kedvezményeket és kiárusításokat kínál, melyek mértéke nem ritkán eléri az akár -80%-ot is. Hagyományosan a Hálaadás után következik, és egyúttal ideális alkalom akár az első karácsonyi ajándékok beszerzésére is. Te mit szólsz hozzá?

 

           Mi az a Black Friday?

 

Magyarországon 2013. novembere óta tartják a Black Friday „ünnepét“, mely évről-évre nagyobb és kedvezőbb akciókat kínál szinte minden területen. Nemcsak a kampányhoz csatlakozó áruházak és webshopok száma nő, de a kedvezmények mennyisége és mértéke is.

Jelenleg a Black Friday az az időszak, amikor a kereskedők szó szerint versengenek egymással, hogy melyikük tudja a legnagyobb kedvezményeket és leárazásokat kínálni.

Mikor van Black Friday?

 

De miért is beszélünk időszakról? Az amerikaiakkal ellentétben van egy hatalmas előnyünk. Bár a kedvezmények mértéke nem mindig annyira magas, mint náluk, viszont akár több napig vagy egy hétig is eltarthatnak, ami Amerikában nem szokás.

Akár azt is mondhatnánk, hogy a Black Friday egy olyan eseménnyé vált, amire nemegyszer egész évben várunk. 2023-ban ez a nap november 24-ra esik, ami remek alkalom lehet akár egy bevásárlólista elkészítésére, illetve a fa alá kerülő ajándékok beszerzésére is. A sokszor hihetetlen mértékű cipő, ékszer, bútor, elektronika, játék vagy ruha akciók mindig jól jönnek, nem igaz?

 

 

A Black Friday története

 

Miért van az, hogy egy ilyen jelentős esemény egy nem túl pozitív töltetű nevet kapott? Nos, kialakulásával kapcsolatban több elmélet is ismeretes.

Az egyik a könyvelésbeli jelölésekkel hozza összefüggésbe. Itt ugyanis a nyereséget fekete tintával jegyezték fel, a veszteséget pedig pirossal. A legenda szerint a Black Friday napja volt az első az évben, amikor a kereskedők nyereséget értek el.

Egy másik verzió alapján arra a hatalmas közlekedési káoszra utal, ami Philadelphia utcáit jellemezte a Hálaadás utáni napokban. A 20.század 60-as és 70-es éveiben egyre inkább elterjedt a kifejezés, hiszen a taxisok, rendőrök és buszsofőrök is végül a „fekete“ jelzővel illették ezt a napot.

Az elnevezés ugyanakkor az 1929-es tőzsdei árzuhanások parafrázisa is lehet. Paradox módon a múltban világválságot jelentett, napjainkban viszont már a túlfogyasztás napjának számít.