Eyerim kuponok

3 hiteles kedvezménykód és kupon Eyerim - December 2022

__photo
-10%
Kuponkód
Eyerim

Kupon - 10% kedvezmény a szemüvegekre és lencsékre Eyerim.hu oldalon

A -10% kedvezmény a szemüvegekre és lencsékre érvényes az Eyerim.hu webáruházban, ahol a kedvezmény kódot a kosárban adja meg. Használja ki az Eyerim kedvezmény kuponjait, és vásároljon dioptriás ill. napszemüveget olcsóbban.

Többet a kedvezményről
-60%
Akció
Eyerim

Akár -60% kedvezmény a szemüvegekre, napszemüvegekre az Eyerim.hu oldalon

Az Eyerim.hu webáruházban most akár - 60% kedvezményeket is talál az akcióban lévő legnépszerűbb szemüvegekre és napszemüvegekre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Eyerim

Ingyenes szállítás az Eyerim.hu oldalon

Az Eyerim.hu webáruházban a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


eyerim webshop
1

Eyerim - az egyedülálló napszemüvegek boltja

Az Eyerim rendkívül nagy választékban kínál autentikus dizájner napszemüvegeket, dioptriás szemüvegeket és síszemüvegeket egyaránt. Óriási a kínálat a világmárkákból és a nagy divatházak kedvenc márkáiból is mint például Ray-Ban, Oakley, Prada vagy Dolce&Gabbana.

2

Termékkategóriák

A Eyerim webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Napszemüvegek
  • Dioptriás szemüvegek
  • Síszemüvegek
  • Sport
  • Márkák
  • A márkák, amiket forgalmaznak:

eyerim webshop
3

Az Eyerim – megoldás mindenkinek

Ne feledje az Eyerim kupon használatát, és a vásárláskor érvényesítse az extra kedvezményekért. Nemcsak a legnagyobb világmárkák kínálata szerepel a webáruházban, hanem megtalálhatóak a kis kollekciós manufaktúrák termékei is. Kitűzött cél, hogy mindenkinek kínáljanak megfelelő szemüveget verhetetlen áron. Az Eyerimnél mindig talál akciós szemüveget és akciós napszemüveget is.

eyerim webshop

A márkák, amiket forgalmaznak: Ray-Ban, Oakley, Versace, Vogue,Kerbholz,Fossil, Carrera, Prada, Persol,Burberry. Az Eyerim összefogott a professzionális optikusokkal az OpticLabből, ahol a legújabb technológiával vizsgálják meg a látását.
Amennyiben a vizsgálat elején jelzi, hogy az Eyerim weboldalán vásárolt, abban az esetben 15% kedvezmény vár önre. Az árengedmény kizárólag a dioptriás szemüvegkeretekre, valamint a dioptriás lencsékre vonatkozik és nem kombinálható egyéb árengedménnyel, sem akcióval. Amennyiben feliratkozik az Eyerim hírlevelére akkor az üdvözlőcsomaggal járó kedvezményt is megkapja. Ezt a „csatlakozz hozzánk” gombra kattintva teheti meg. Az eyerim kuponkód mindenki számára remek megoldás. Emelett pedig mindenki legnagyobb örömére részt vesznek az év legnagyobb akciójaban is, tehátvár rád az Eyerim Béack Friday. A Black Friday Eyerim idején sokkal olcsóbban juthatsz hozzá kedvenc márkáid napszemüvegeihez vagy szemüvegeihez. Ne habozz, vásárolj már ma. 

Információk a kiszállításról: Az Eyerim a legnépszerűbb termékeit a központi elosztó centrumban tartja, hogy minden esetben legkésőbb 24 órán belül feladásra tudjon kerülni. Ezek a termékek az oldalon könnyen felismerhetők – meg vannak jelölve a “Másnapi feladás” címszóval. A további termékek általában 10 munkanapon belül kerülnek feladásra. A várható kézbesítési idő minden esetben a termék adatlapján látható. Fontos megemlíteni, hogy a limitált szériájú kollekciók esetében és a szezonális termékeknél a pontos szállítási határidő kitolódhat, de nem kell aggódni – ha valamiért tovább tart a szállítás, arról minden estben tájékoztatást küldenek.

4

Black Friday Eyerim

Kuponok
Kiárusítás
Ingyenes szállítás
Black friday
Ajándék

Egyedülállóan a piacon az Eyerim ingyenesen szállítja ki a megvásárolt termékeket, és ez érvényes az európai unió összes országára is. Amennyiben a rendelt termék mégsem nyeri el a tetszését vagy nem megfelelő esetleg a méret, akkor a kézbesítés napjától számítva 30 napig visszaküldhető. Minden termék 100%-ig eredeti és 2 éves garanciával jár.

5

Értékelés Eyerim

4.7

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 11x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x