JátékNet kuponok és kuponkódok

5 hiteles kedvezménykód és kupon JátékNet - Június 2023

__photo
AKCIÓ
Akció
JátékNet

Kiárusítás a JatekNet.hu oldalon

A JatekNet.hu webáruházban most a kiválasztott játékokra rendkívüli kedvezményeket talál. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Akció
JátékNet

Akció - kedvezmény a csomagsérült játékokra a JatekNet.hu oldalon

A JatekNet.hu webáruházban óriási kedvezményt talál az akcióban lévő csomagsérült játékokra és gyerekkönyvekre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Akció
JátékNet

Akció a futóbiciklikre a Jateknet.hu oldalon

A Jateknet.hu webáruházban most hatalmas kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott futóbiciklikre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
JátékNet

Akció a Smoby Outdoor játékokra a a Jateknet.hu oldalon

A Jateknet.hu webáruházban most hatalmas kedvezményeket is talál az akcióban Smoby Outdoor termékekre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
JátékNet

Akció - kedvezmény a Lego Ninjago szettekre a Jateknet.hu oldalon

A Jateknet.hu webáruházban most hatalmas kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott Lego Ninjago szettekre.

Többet a kedvezményről


Játéknet webshop
1

Játék minden korosztálynak

Magyarország legnagyobb gyerekjáték webáruháza sok szeretettel várja önt. Játéknet kuponkód által még kedvezőbben juthat hozzá kedvenc játékához. Különféle akciós játékok is várják Önt, ahol a szakértő csapat 2005 óta dolgozik azon, hogy mosolyt varázsoljon a gyerekek arcára. 10.000-féle, raktáron lévő játék között válogathat, ezeket pedig akár már másnapra házhoz is szállítják. A JátékNet fekete péntek segítségedre lesz, hogy a legújabb játékokat olcsóbban szerezd be. 

 

2

Játéknet.hu kupon és termékeik

  • Főoldal
  • Kategóriák
  • Márkák
  • Mesehősök

Egyedülállóan kereshet mesehősökre is. Természetesen Mikulás és a Karácsony kiemelkedő időszak a gyerekeknek, így külön erre is lehet szűrni, ahol kedvezményeket is talál a legkedvesebb játékokra. Számos akció is elérhető rendszeresen a webáruházban. 

Játéknet webshop
3

Játéknet.hu akció és a kezdetek

Mivel megfelelő webáruházat kerestek és nem találtak, ezért gondolták létrehoznak egy olyat, amelyben ők maguk is szívesen vásárolnának. Az online játékbolt alapötletét az egyik családban akkor született első gyerek körüli zsongás adta, mert belefáradtak a plázák rendkívül magas áraiba, a körúti boltokban való játékkeresgélésbe, az ünnepek környéki rettenetes tülekedésbe.

Az első pillanattól kezdve a vásárlók gyors és pontos kiszolgálását tűzték ki célul, nemcsak a csomagküldés, de a személyes átvétel során is. Belvárosi lakásból indultak és alig három év alatt a XI. kerületi, az Etele térhet közeli telephelyig jutottak. Időközben persze munkatársaik száma is jócskán megnövekedett, hiszen csak ez által tudták megtartani a maguktól elvárt, vásárlóik által megszokott magas színvonalú kiszolgálást.

Játéknet webshop

“Egymillió csomag nem tévedhet” Bár már nem igazán "családi" méretű a cég, azonban vállalkozást továbbra is az eredeti tulajdonosok vezetik és fejlesztik újabb ötletekkel. 2009-re a legnagyobb forgalmú hazai játék webáruház lettek. 2013-ra félmillió, 2016-ra egymillió sikeres csomagfeladáson voltak túl. Rengeteg díjat kaptak az elmúlt években. Többek között 2013 tavaszán egy nagy álmuk vált valóra, amikor a szakmai zsűri nekik ítélte az internetes kereskedelem lerangosabb díját, és átvehették az “Év Internetes Kereskedője” címet. Mindezen felül első helyezést értek el e-kereskedelem kategóriában az eFestivalon. Több alkalommal elnyerték az Árukereső “Ország boltja” díjat játék kategóriában, 2013 októberében pedig a Deloitte döntése alapján Magyarország legdinamikusabban fejlődő cége lettek. A nap 24 órájában telefonon is lehet rendelni, elintézik a regisztrációt, játékokat ajánlanak, segítenek feladni a rendelést. Ez leginkább azoknak kínál jó megoldást, akik nem igazán járatosak az internetes vásárlában.  Rendszeres akcióik mellett az év legnagyobb shopping ünnepén is részt vesznek, ahol a Játéknet Black Friday során hatalmas akciók várnak. 

Számukra az is teljesen természetes, hogy ha egy vevő nincs megelégedve a náluk vásárolt termékkel akkor azt kicserélik akár valami másra vagy visszatérítik a vételárat. A fizetés történhet utánvéttel, bankkártyával vagy akár MasterPass digitális pénztárcával is. A csomagok átvehetők személyesen, Posta Pontokon, Pick Pack Pontokon, illetve futárszolgálattal is kiszállíthatják önhöz.

4

Játéknet Black Friday

Exkluzív kuponok
Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Webáruházukban és vevőszolgálatukon is gyors és pontos kiszolgálásban részesül, és várja a Játéknet ingyenes szállítás is. A játékok ellenőrzött, megbízható forrásból származnak, a törvényi kötelezettségeknek is eleget tesznek, és ennél még jóval többet is vállalnak, hogy kényelemben és biztonságban érezhesse magát a vásárlás során. A remek árakról minden évben a Black Friday Játéknet gondoskodik. Év közben pedig nem ritka egy-egy Játéknet ingyenes szállítás kupon sem. 

5

Értékelés JátékNet

4.8

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 26 felhasználó
26 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 26x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x