Adventi naptár

24 meglepetés a legelőnyösebb karácsonyi bevásárláshoz! A kedvenc webáruházai legjobb kedvezménykuponjait épp itt találja meg.

Használja ki Adventi naptárunk előnyeit, hisz az ajándék karácsonyra nem maradhat el
 
Ön is érzi már a töltött káposzta, a bejgli és a fenyő illatát? Bizony, a karácsony feltartóztathatatlanul közeleg, ezzel együtt pedig a bevásárlás ideje is. Ha még hiányoznak az ajándék ötletek karácsonyra, biztosan segítségére lesz Adventi naptárunk. Az előző évekhez hasonlóan idén is sok-sok ablakocska várja, amelyek mind-mind extra kedvezmények, kedvezményes kuponok és kedvezménykódok sokaságát rejtik. Tehát ha még nincs ötlete, semmi gond, naptárunk ugyanis az ötletes ajándékok tárháza is egyben, felnőttek és gyerekek részére egyaránt.
 
Karácsonyi ajándék ötletek
 
Talán nincs is olyan ember, aki ne szeretné a meglepetést és egy-egy egyedi ajándék biztos sikert hozhat. Végtére is, mindenkiben ott él a belső kisgyermek, nem igaz? És pontosan emiatt terjedt el az adventi naptár tradíciója. A gyerekek a csokoládés finomságokat rejtő ablakocskák nyitogatásával próbálják rövidíteni a karácsonyi várakozást. De mi a helyzet velünk, felnőttekkel?
 
Csak semmi pánik. Az előző évekhez hasonlóan, az idei előkarácsonyi időszakra is készítettünk 24 meglepetést a legjobb karácsonyi ajándékok beszerzésére. Minden nap felfedünk egy ablakocskát, amely valamilyen exkluzív kedvezményt, kedvezménykódot vagy kedvezményes kupont rejt majd a közkedvelt webáruházakba. Melyek lesznek ezek?
 
Ezt egyelőre nem áruljuk el – másképp nem is lenne meglepetés. Most csak annyit mondhatunk, hogy a kínálatban a legjobb kedvezménykuponok és kódok lesznek, melyek remélhetőleg inspirációként is szolgálnak majd a nagyszerű karácsonyi ajándékok beszerzéséhez. Használja ki a ruha, cipő, ékszer akciókat vagy az élelmiszerre, műszaki cikkekre vonatkozó kedvezményeket, és vásároljon kedvezményesen például ajándékot a szüleinek. A kínálatban vélhetően talál majd egy-egy tippet, hogy mi is lenne a legideálisabb ajándék férfiaknak vagy éppen a legszebb ajándék nőknek. Hogy mi a megfelelő ajándék gyerekeknek, szintén nem elhanyagolható kérdés, és remélhetőleg a karácsonyi ötletek révén erre is könnyedén választ kap.
 
Figyelem, a kedvezmények korlátozott ideig érvényesek, ezért figyelje weboldalunkat minden nap, vagy adja meg e-mail címét, mi pedig naponta küldjük a friss információt a legújabb kedvezményekről. A karácsonyi bevásárlás többé már nem kerül egy vagyonba. Legyen az ajándék barátnőnek, pároknak, nagyszülőknek  - már nem jelenthet tragédiát a családi költségvetésre nézve.


Egy kicsit a hagyományról
 
Tudta, hogy az adventi kalendárium története egészen a 19. századig nyúlik vissza? Egy Gerhard Lang nevű kisfiúnak igencsak leleményes anyukája volt. December elején egy kartonlapra 24 cukorkát erősített fel. A kisfiú egy nap csak egy cukorkát ehetett meg.  Ezt a gondolatot aztán Gerhard felnőttkorában továbbvitte, mégpedig az első nyomtatott naptár formájában. Az egyik része 24  ablakból állt, melyek versikéket tartalmaztak, a másik részből pedig a gyerekek képeket vághattak ki, melyeket aztán az ablakocskák helyére ragasztottak.
 
Az adventi naptárak hagyománya nagyon gyorsan terjedt, és különösen közkedvelt például a csokoládés kalendárium. Egyébként, járt már úgy valaha, hogy nem bírta ki, és a csokoládát még karácsony előtte megette?

Még több kedvezmény kupont karácsonyi ajándékokra a Kedvezmények karácsonyi ajándékok részben talál.

Kedvezmények megjelenítése