Green Aqua kuponkódok és kuponok

www.greenaqua.hu

A Green Aqua webáruházban 2009-től szolgálják ki professzionális szinten a modern akvarisztika iránt érdeklődő vásárlókat. Nem csak olyan exkluzív márkák, mint az ADA, Dennerle, Seachem, GreenWorks, Eheim, JBL, Twinstar, Tropica és Easy Life, termékeit forgalmazzák, hanem foglalkoznak minőségi saját márkás termékek gyártásával is. Hogy le ne maradjon az akciókról, keresse fel a webáruházat, melynek kínálatában megtalálható a növénytáp, aljzat, CO2 teszter, szikla dekoráció, akvárium bútorok, külső szűrők, eleségek, üveg szűrőcsövek, növények, vagy akár halak, garnélák és csigák is. Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe

Green Aqua Webáruházról

Greenaqua – Növényes akváriumok, akvarisztikai felszerelések

Rendkívüli Greenaqua akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Greenaqua kedvezmény kupon érvényesítését!

 

Amit kínálnak:

A modern akvarisztika talán legszebb, legérdekesebb ága az akvakertészet. Népszerűsége annak is köszönhető, hogy a látvány a természetet csempészi az otthonunkba. Az akvakertészet Japánból ered egy bizonyos Takashi Amano-tól. Az általa elkezdett úton haladnak tovább az ADA, Dennerle és Seachem és Green Aqua termékek magyarországi forgalmazásával. A kis- és nagykereskedelem mellett a Green Aqua minőségi saját márkás termékeket is gyárt. Komoly energiákat fordítanak az akvarisztika hazai és nemzetközi népszerűsítésére az Akvakertész Magazinnal, az Akvakertész Fórummal és a online közösségi média oldalaikkal. Az elmúlt években megszerzett személyes tapasztalataik és szakértő tanácsaik segítik a vevőket abban, hogy a megvásárolt termékek örömet és megelégedést jelentsenek.

 

Cégtörténet:

A 2009-ben Néder Attila, Farkas Balázs és Lantos Viktor által alapított Green Aqua feladata minden látogatót aki érdeklődik a modern akvarisztika iránt professzionális szinten, gyorsan és magas minőségben kiszolgálni.

A webáruház mellett a törökbálinti boltban összesen mintegy 22 bemutató akváriumot üzemeltetnek. Személyes tanácsadással igyekeznek útmutatást adni ahhoz, hogy miképp lehet és érdemes egy harmonikus víz alatti világot felépíteni.

Szolgáltatások: Akvárium építés, karbantartás, nagykereskedelem, Green Aqua termékek, Akvakertész Magazin

 

Termékkategóriák:

GYÁRTÓ

CO2

NÖVÉNYTÁP

ALJZAT

DEKOR

AKVÁRIUM

TECHNIKAÚJ

KELLÉK

ÜVEG

NÖVÉNYÚJ

ÉLŐLÉNY

KERTI TÓ

 

Hűségpontok:

A Green Aqua már a kezdetek óta kínál kedvezményeket a visszatérő ügyfeleinek. A Green Aqua pontokkal akár 5% kedvezményt is el lehet érni a vásárlások során! A pontok gyűjtése és felhasználása egyszerű és átlátható folyamat.1 GA pont = 1 Forint. Alap esetben minden 2.500,- Ft vásárlás után 100 pont jár a bolti és webes vásárlás esetén is. Internetes vásárlások esetén 10.000,- Ft. után további 100 extra pontot adnak. A pontok lejárata a jóváírásukat követő 1 év. A pontok felhasználhatók, de a személyes vásárlás után nem tudnak pontokat jóváírni. Kérjük jelezze még a vásárlás előtt, hogy pontokat is fel kíván használni, ehhez mindössze a weboldalon regisztrált e-mail címét kell megadnia.

 

Szállítás:

A normál méretű belföldi csomagokat a GLS futárszolgálattal szállítják ki. A GLS csomagjainkat itt követheti nyomon. 14.900 Ft rendelési összeg alatt 1.690 Ft 14.900 Ft rendelési összeg fölött ingyenes a szállítás. A termékek jelentős része állandóan raktárkészleten van. Átlagos esetben a megrendelt termékeket 2-5 munkanap alatt ki tudják szállítani.