VIP-Phone kedvezmény kuponok

0 hiteles kedvezménykód és kupon VIP-Phone - Február 2024

__photo
__Sad

A webáruház jelenleg nem rendelkezik kuponokkal. Nézz körül más hasonló webáruházakban.Vip phone webshop
1

VIP-phone – Minden, ami GSM

A VIP-Phone-nál törekednek a vevők igényeinek kiszolgálására, rendkívül nagy termék palettával rendelkeznek, melyekkel könnyedén boldoggá tudják tenni a vásárlókat. Kínálatukban megtalálhatóak új és használt telefonok, tartozékok, tokok, headsetek és még tabletek is. Természetesen szinte minden márka termékei megtalálhatóak a kínálatukban, kiváló áron. 

2

Amit kínálnak

Használja a VIP phone kupont, hiszen az akciók csak önt várják.

  • Termékkategóriáik:
  • Okostelefonok
  • Mobiltelefon
  • Tabletek
  • Okosórák
  • Tartozékok

 

Vip phone webáruház
3

Miért érdemes a VIP-Phone webshopban vásárolni?

Itt biztosan mindenki megtalálja a legjobb telefont, kiegészítőt vagy tabletet, mely kielégíti minden igényét. Ha mégsem találná, amit keres, akkor látogasson el több alaklommal is a weboldalra, mivel folyamatosan bővítik a kínálatukat. Vásároljon még ma, ismerje meg a profi csapatukat, és élvezze a kiváló minőségű, rendkívül kedvező árú telefonokat, kiegészítőket, tableteket.

A weboldalon fizethet bankkártyával, előre utalással és utánvéttel, az üzletben pedig készpénzzel és bankkártyával is. Házhozszállítással rendelt termékeket bruttó 69.999 Ft értékig 990 Ft-ért, 70.000 Ft felett pedig ingyenesen szállítják ki Magyarország területén belül bárhová.

A telefon napjainkban már nem csak egy egyszerű eszköz, amelyet kapcsolattartásra használunk, hanem a kommunikációs lehetőségek tárháza. Ha van okostelefonja akkor már soha nem lehet kirekesztett, a világ eseményei azonnal rendelkezésére állnak. Kényelmessé és egyszerűbbé válik az élet, hiszen csak néhány érintés és azonnal megvásárolható egy parkoló jegy, esti koncertjegy, asztalt foglalhat a kedvenc éttermébe, elolvashatja a céges e-mailjeit.

Az okostelefon megváltoztatja az életét, mivel nem kell nehéz könyvet magával cipelni, ha olvasni szeretne utazás közben. Nem kell a laptopot magával vinnie, hogy elolvassa a céges leveleit és akár folyamatosan megörökítheti az élete legjobb pillanatait, amit azonnal meg is oszthat a barátaival és családjával a social media felületeken. A letölthető alkalmazások sokaságával pedig akár mérhetővé tud válni a sporttevékenysége, tervezhet és élményeket szerezhet.

 A VIP-Phone kinyitja önnek a világot. Kötöttségek nélkül beszerezheti az életstílusához megfelelő készüléket VIP kiszolgálás mellett. Saját szervizükben gyorsan és hatékonyan megjavítják megrongálódott készülékét illetve segítenek a beüzemeléssel kapcsolatban is.

Vip phone webáruház

Mi is az a GSM? A GSM a Global System for Mobile Communication rövidítése, ami egy digitális rendszer, amit napjainkban az egész világon használnak. Jelenleg három fő vezeték nélküli telefonos rendszert különböztetnek meg (GSM, TDMA és CDMA). Messze a GSM a legtöbbet használt technológia, mivel több mint 80%-ban egy ilyen hálózathoz csatlakozunk telefonhasználat közben. Ez a legelterjedtebb technológia a világon, így könnyedén lehet használni eszközeinket más országokban is, mivel a hálózatok üzemeltetői megegyeztek a roaming formájában. A GSM technológia segít abban, hogy költséghatékonyan beszéljünk külföldről, mert a világon szinte mindenhol ki van építve, és sokkal költséghatékonyabb az üzemeltetése, mint a többi rendszernek. A jelenlegi irányvonalak azt mutatják, hogy a GSM rendszer uralma nem fog alábbhagyni a következő években.

4

VIP-Phone kedvezmények

Kiárusítás

 

Elindították használt mobiltelefon felvásárlási programjukat, melynek keretében reális áron megvásárolják az éves készülékcsere során feleslegessé vált jó állapotú használt mobiltelefon készülékeket! Felvásárlási programjunk egész évben folyamatosan elérhető! 

5

Értékelés VIP-Phone

4.3

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 12 felhasználó
12 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 7x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 5x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x