5 tipp, hol talál olcsó alkalmi ruhát

ruha

Megtalálta már álmai ruháját az idei báli szezonra? Higgye el, bálkirálynő lehet anélkül is, hogy egy vagyont költene a báli ruhájára, és mi éppen ebben adunk Önnek tanácsot. Lássuk tehát az üzleteket, ahol estélyi ruhák széles kínálatából válogathat kedvére és teheti mindezt természetesen kedvező áron.

 

Mi idén a trendi?

 

Amennyiben hivatalos bálba készül, mindenképp válasszon hosszú ruhát. Idén nagyon trendik a hátul mélyen kivágott ruhák, és amennyiben ez az Önnek való fazon, bátran válasszon ilyen darabot. Semmit nem ront el, viszont egy klasszikus, fűzős ruhával sem és egy egyenes szabású báliruha is mindig alkalomhoz illő. Ami pedig az anyagot illeti, szinte bármi megengedett, amiben jól mutat – választhat bársonyt, szatént, muszlint vagy ezek bármilyen ízléses kombinációját. Az egyszerűbb szabású ruhát is feldobhatja egy kis elegáns csipke, a manapság nagyon divatos gyöngy díszítés, az örök klasszikus flitter, a megunhatatlan apró kövecskék vagy akár egy extravagáns hímzés. A hagyományos fekete és fehér színek mellett nyugodt szívvel szemezgethet a szürke, sötétkék, de a tűzpiros, lila vagy az arany és ezüstszínű ruhaköltemények közt.

A kevésbé formális eseményekre pedig viselhet rövidebb ruhát, valamint a legújabb trendeknek megfelelő merészebb darabot is. Szinte halhatatlan és minden stílusirányzat kihagyhatatlan darabja a kis fekete ruha, amely minden hölgy ruhatárának elengedhetetlen kelléke.

 

Answear

 

Az ismert Answear webshop kínálatában a hollywoodi hírességek által ihletett darabokat is talál. Amennyiben sztárként kíván tündökölni, válasszon csillogós anyagból készült, derékban szűkített ruhát, avagy sellő szabásút egy kis csipke résszel.

Az említett klasszikus kis fekete ruhák széles választékát találja az Answear webáruházban a legváltozatosabb fazonokban, legyen az szűkderekú, sellőszabású vagy spanyol stílusú.

Ha esetleg túl gyászosnak találná a fekete színt, válasszon miniruhát különböző színkombinációkban, amelyeken aztán a kövecskék, csillogó flitterek vagy más apró díszek gyakran szerepelnek kiváló kiegészítő elemként.

A mi tippünk: szeretné ezeket a csodás ruhadarabokat a lehető legkedvezőbb áron beszerezni? Akkor nincs is más hátra, minthogy felhasználja az oldalunkon található az Answear kupon kedvezményeit és legyen Ön a bál királynője.

 

Bibloo

Egy bálon nagy feltűnést kelthet egy alkalomhoz illő extravagáns darab, főleg, ha egy kevésbé formális eseményről van szó. Ilyenkor nyugodtan engedje szabadjára fantáziáját és bátran viseljen rendhagyó darabokat, és válogasson például a Desigual ruhák közül, amelyek bárhol kitűnnek a csodálatos színkombinációikkal, ám mégis elegánsak. Kell ennél több?

A Bibloo.hu webáruházban ezenkívül természetesen talál még rövid, hosszú, csipkés és klasszikus szabású ruhákat a kedvenc tervezőitől.

 

Bonprix

Ahogy azt megszokhattuk a Bonprix webshop is kínál szebbnél szebb ruhadarabokat, beleértve a báliruhákat is. Ragyogjon elegáns estélyi ruhákban, találja meg az Ön számára legmegfelelőbb stílust, és szabást, amely az Ön alakjának megfelel és amelyben csodálatosan érzi magát. Kis fekete ruhát, vagy egy hosszú, tekintélyt sugalló ruhát keres? Vagy egy aszimmetrikus darabban érezné jobban magát? Bármit is részesít előnyben, ez a webshop biztosan tud szolgálni vele méghozzá a lehető legkiválóbb áron a Bonprix akciók segítségével.

 

OTTO

Az OTTO webshop különleges alkalmi ruha kollekciójában Ön lehet az est fénypontja. Nemcsak egyedi ruhadarabokról van szó, hanem lépést tart a legutóbbi trendekkel, így akár egy elegánsabb bálba is talál olyan ruhát, amelyben nem csak káprázatos lehet, de még vonzónak is érzi magát. Ne habozzon tehát, és vásároljon olcsóbban akár klasszikus szabású, akár flitteres mini ruhát az OTTO kupon által.

 

Orsay

Ha igazán változatos stílusú estélyi ruhák közül kíván válogatni, akkor az Ön számára legtanácsosabb ellátogatni az Orsay webáruházba. Itt a hagyományos darabok mellett talál rövid, színpompás fodros, masnis, pelerines vagy akár hímzett harangszabású ruhakölteményeket is. Szeretné ezeket rendkívül kedvező áron beszerezni? Akkor ne habozzon, és használja ki az Orsay kupon előnyeit, hogy pénztárcája is hálás legyen.