6 rendhagyó Valentin napi ajándék tipp mindkettőtöknek

valentin

A szerelmesek napja megállíthatatlanul közeleg. Ha szeretnéd szerelmed, és persze saját magadat is valami hasznossal és nem mindennapival meglepni, hoztunk néhány tippet. Ezeknek az ajándékoknak köszönhetően biztosan élvezitek majd az együtt töltött perceket (nem csak otthon), és szorosabbá teszitek kapcsolatotokat.

ferfi-es-no-fekszenek-az-agyban
 

Kényelmes ruházat

Mivel ebben az időszakban a legtöbb időt otthon töltjük, érdemes a maximális kényelemre törekedni, a ruházat terén is. És ha már, a szerelmesek napja, hát öltözzetek össze. Kellemes tapintású pamut pizsamák, kényelmes alsónemű, mintás zoknik vagy pihe-puha meleg köntösök tökéletes kellékei egy kellemes hétvégi délelőttnek. Napközben viselj kényelmes otthoni ruházatot. A régi melegítőt cseréld le egy újra, a hölgyek számára pedig ajánljuk a szűk leggingseket. Nézz körül a melegítő szettek, pulóverek és pólók közt is, és állítsd össze a legmenőbb otthoni outfitet magatoknak.

                                     asnwear           astratex           nike

 

Valami szépet a lakásba

A kényelmes otthoni ruházat mellett valami apróságra a lakásnak vagy háznak is szüksége van, hiszen jóval több időt töltesz benne, mint eddig. Itt az ideje tehát otthonosabbá, kényelmesebbé varázsolni. Nem, nincs szüksége azonnali átépítésre, nagyobb átalakításra vagy lomtalanításra. Néha elég kicsit átrendezni, kicserélni egy függönyt vagy beszerezni néhány új dekorációt. Bátran játssz a színekkel és anyagokkal. Lehet, megúszod komolyan anyagi befektetés nélkül, ha kicsit leporolod a jelenleg nem használt szekrényben álló darabokat. Vagy akár készíthetsz te magad is valamit.

                                  4home           vivre     vidaxl

 

Háztartási eszközök

Minden egyes megspórolt perc, több együtt töltött időt jelent. A finom vacsora utáni mosogatással töltött percek helyett pakolj inkább a mosogatópbe és nézzetek meg együtt egy filmet. Szeretsz kenyeret sütni? Akkor remek ötlet lehet egy kenyérsütő is. Nem szeretsz porszívózni? A robotporszívót csak bekapcsolod, és mindent megcsinál helyetted. Idén a klasszikus Valentin napi ajándékok helyett tered adunk minden praktikus ötletnek, amelyek megkönnyítik a mindennapokat.

                               alza               mmbike                 emag

» A mi tippünk: Minden Valentin napi ajándékot megszerezhetsz olcsóbban. Csak látogass el a Valentin napi kedvezmények szekciónkba, ahol akár -30% kedvezményeket is találsz a legnépszerűbb webáruházakban.

 

Illat mindkettőtöknek

Miért ne illatozhatnátok az otthoni mackónacis, kényelmes pillanatok alatt is? Teremtsétek meg a különleges pillanatokat otthon is. A parfüm már egy hagyományos Valentin napi ajándéknak minősül, de felfoghatjátok rendhagyó módon is: válasszatok uniszex parfümöt, amelyet mindketten használhattok. Ha nem tudod pontosan milyen illatot válassz, akkor ajándékozz utalványt valamelyik népszerű online parfümériába. Az ajándékkupont elkészítheted sajátkezűleg. Engedd szabadjára fantáziád, használj néhány Valentin napi képet, és egészítsd ki néhány őszinte, szívből jövő üzenettel.

                              notino             yvesrocher             parfum

 

 

Teambuliding kettesben

A világ nagyon lelassult, és hirtelen több időnk lett. Miért ne használnád ki? Csináljatok valami újat szabadidőtökben kettesben, vagy keressetek valami új tevékenységet. Szerezzetek be például egy hangoskönyvet, amit majd közösen hallgattok majd, vagy a kedvenc előadótok CD-jét. Vagy társasozzatok egy jót. Azok számára, akiket inkább az online világ vonz, azoknak a számítógépes és viedójátékokat ajánljuk, főleg azokat, amelyeket ketten, vagy akár többen is játszhattok egyszerre. Inkább valami különlegesre vágysz? Fessetek együtt, vagy tanuljatok meg valamilyen hangszeren játszani. Az online oktatás nagy népszerűségnek örvend – keress magántanárt, vagy autodidakta videó anyagokat.

                             muziker           libri           reflexshop

Valentin napi fogadalom

Az ünnepek utáni időszakban kicsit még szenvedünk a rengeteg elfogyasztott ételtől, a kevés mozgástól, a még mindig kevés fénytől, és mindez levertséghez vezethet. Jó hír, hogy az év bármely napján tehetsz fogadalmat. Szólhat a fogadalom a rendszeres edzésről, mozgásról, hosszú sétákról, futásról, vagy az étrend megváltoztatásáról – ne csináld egyedül, vedd rá a párodat, így elválaszthatatlanok lesztek. Motivációként vagy akár jutalomként is szolgálhatnak ebben az esetben a proteinek, táplálékkiegészítők, sporteszközök, sportruházat is.

                                insportline             myprotein              hervis