A 6 legjobb Valentin napi ajándék nőknek

valentin

A szerelmesek népszerű ünnepe, a Valentin nap, megállíthatatlanul közeledik. Tudja már, hogy mivel lepje meg kedvesét ezen a napon? Amennyiben még nem sikerült dönteni, mi most adunk Önnek néhány hasznos tippet, milyen romantikus Valentin napi ajándékok közül érdemes válogatnia.

 

Tipp #1: Vacsora

Egy romantikus vacsora az örök klasszikus, amely soha nem okoz csalódást. Bátran vigye el szerelmét, ám tegye az alkalmat emlékezetessé, és legyen most valamilyen módon más, mint eddig. Kerülje a zsúfolt pizzériákat és válasszon inkább egy luxuséttermet, ahova nyugodtan felvehet egy szép öltönyt és párja is megmutathatja magát a legcsinosabb és legelegánsabb ruháiban. A romantika tehát garantált. Ha ez Önöktől távol áll, mutassa meg kedvesének a főzőtudományát és készítsen neki valami különlegeset igazi séf módjára, egész biztos sikeres lesz. Ki ne örülne egy szépen megterített asztalnak, gyertyafénynek és finom ételnek, amit kettesben párjával a kényelmes otthonukban fogyaszthat el?

 

Tipp #2:  Csodás ékszerek

Egy szép ékszerrel nem lehet hibázni. Biztosan örülni fog egy új arany vagy ezüst fülbevalónak, karkötőnek, láncnak vagy medálnak. Nem kell ám egy vagyont érő drágakövekbe fektetni a pénzt, lehet a kedvesnek szánt Valentin napi ajándék egy apró ezüst medál is, a nők imádják az ilyesmit. A gyűrű viszont nem a legjobb ötlet, ha szíve választottja kezét nem épp ezen a napon kívánja megkérni.

                                                

A mi tippünk: csodás ékszerre vágyik, ám nem szeretne százezreket költeni? Akkor ne habozzon, és látogasson el oldalunkra, a Kuplio.hu-ra, ahol megannyi kedvezmény, kuponkód és akció, amelyek által rendkívül kedvező áron vásárolhat ékszert. Használja ki a az Ékszer Eshop kedvezménykupon, Steel exkluzív kupon  és az Ékszerwebshop exkluzív kupon előnyeit és lepje meg kedvesét.

 

Tipp #3: Óra

Ha az ékszer nem a szerelme kedvence, egy óra is remek megoldás Valentin napi ajándék gyanánt. Az óra kiválasztásánál mindenképp vegye figyelembe kedvese stílusát és ízlését. A kifinomultabb hölgyek biztosan örülnek majd egy elegánsabb analóg órának, amelyet aztán ékszerként is viselhetnek. Amennyiben kedves párja a sportosabb stílust szereti, válasszon akár a digitális órák közül vagy lepje meg kedvesét és menő fitnesz karkötővel.

                                                         

A mi tippünk: ha órát szeretne vásárolni, méghozzá kedvezményes áron, használja fel a Timestore exkluzív kupon vagy az Időzóna Óraszalon kuponok előnyeit és vásároljon szebbnél szebb órákat igazán remek áron. 

 

Tipp #4: Egy kis pihenés

Remek ötlet egy kis Valentin napi kényeztetés, amely végülis mindkét félnek kifizetődő. Töltsenek el kettesben szerelmével egy csodás, romantikus wellness hétvégét valamelyik remek szállodában. Képzelje csak el, milyen remek lenne, hogy az érkezésnél egy üveg borral várják Önöket, este csodás vacsora, a nap többi része pedig nem szól másról, mint a pihenésről, szaunázásról, masszázsokról, fürdőzésről.  Ha Valentin nap alkalmából szeretnék egymást így meglepni és kényeztetni, keresse fel a Kuplio.hu oldalt és válogasson kiemelkedő ajánlataink közül.

 

Tipp #5: Könyvek

 Ha az Ön párja egy igazi romantikus lelkű könyvmoly, biztosan nagyon örülni fog majd Valentin napi ajándékként egy könyvnek. Az érzelmesebb hölgyeknek válasszon egy romantikusabb írást, legyen az egy a klasszikusok közül, vagy akár a kortárs magyar írók remekeinek valamelyike. Az izgalmak és kalandok kedvelőit lepje meg egy csavaros és fordulatokkal teli detektívregénnyel vagy egy thrillerrel. Szinte bármilyen könyvhöz hozzájuthat kedvezményes áron, ha kihasználja a Book24, Bookline előnyeit.

                                                                                

 

Tipp #6: Lepje meg magát is

Tud jobb alkalmat a luxus fehérnemű vásárlására, mint a Valentin nap? Ezzel nem csak a kedvesét, de saját is magát is meglepi. Minőségi fehérneműk széles választéka várja az igényesebb vásárlókat is az Astretex.hu webáruházban vagy a Lascana.hu oldalon ahol akár 50% kedvezményt is talál a kiválasztott darabokra.

Sikerült Valentin napi ajándékot választani? Akkor nincs más hátra, mint élvezni a meghitt pillanatokat.