Az Astratex kiváló minőségű alsóneműje mindig örömet okoz

fehérnemű

Minőségi fehérneműt keres, mely megfelel a telt formájúaknak is? Látogasson el az Astratex oldalra, ahol a gazdag kínálat mellett érdekes kedvezmények is várnak Önre!

 

Nem titok, hogy a minőségi fehérnemű az alapja minden öltözetnek. Nem számít, hogy a klasszikust vagy inkább valami bátrabbat részesítünk előnybe, az Astratexnél megtalálja az összes formát és méretet. Vásárlása során ráadásul most spórolni is tud, de ítélje meg saját maga.
 

Alsónemű, ruházat és kiegészítők

 

Találni egy minőségi melltartót vagy alsót, ami jól áll, tart és kényelmes is, nem mindig könnyű. Az Astratex.sk webáruház minőségi női, férfi, vagy akár gyerek fehérneműt is kínál normál, de extra méretekben is, amit biztosan többen nagyra értékelnek. A kínálatban megtalálhatók olyan népszerű márkák, mint az Ales, Avalingerie, Gaia, Hanna Style, Krisline, Rosme, Vova és még sok más, amelyeket azonnal megszeret.

Az Astratex női fehérnemű kínálata I Kuplio.hu

Nem csak melltartók vagy bugyik közül válogathat; a választék további darabokkal van gazdagítva, mint például az erotikus fehérnemű - fűzők és harisnyatartók, luxus hálóingek, sportmelltartók, és nagyon népszerű például a kismama és szülés utáni fehérnemű is, illetve fürdőruha, pizsama és fürdőköpeny.

Ruhák és kiegészítők az Astratex-en I Kuplio.hu

És ez még nem minden! Az Atratex-nél tetőtől talpig felöltözhet. Pólók, trikók, tunikák, blúzok és ingek, ruhák és szoknyák csak egy töredéke mindannak, ami a webáruházban vásárolható. Ha a webáruházban épp kiárusítás van, vagy más kedvezmények várnak Önre, spórolni is tud.

 

Kedvezmények és más előnyök

 

Az Astratex-ben való vásárlással sok bónuszt vagy kedvezményt kaphat, aminek köszönhetően már nem is fog akarni sehol máshol vásárolni. Minek örülhet?

 Heti akció: Az ebben a kategóriában szereplő termékekre korlátozott időtartamú kedvezmény vonatkozik - 10-től 40%-ig.

Astratex kedvezmény kód vagy kupon: Abban az esetben, ha vásárláskor kedvezmény kódot használ fel (a Kuplio.hu kuponportálon is megtalálhatók), a végösszegből levonásra kerül a feltüntetett összeg vagy százalék.

Ingyenes szállítás: 17.000 Ft feletti rendelés esetén nem fizet szállítási díjat.

Az Ön Perselye: Ha regisztrál, minden vásárlása értékének 8% -át visszatérítik az Ön Perselyébe.


Hogy melltartója megfelelő méretű legyen

 

Minden hölgy bizonyosan egyetért abban, hogy nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő méretű minőségi fehérneműt. A probléma főként a melltartó kiválasztásánál fordul elő. A kutatások azt mutatják, hogy a nők akár 80% -a nem megfelelő méretet hord. A körméretre, a vállpántokra, a kosarakra végezetül a merevítőkre kell figyelni. Tegye ezt a következőképpen:

A melltartó jól megválasztott körmérete fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ez tartja a mell súlyának legnagyobb részét. Ha túl nagy, ezt a feladatot a vállpántok veszik át, ami nemcsak fájdalmat okoz, hanem kellemetlenül megnyomja a vállán a bőrét is. A jól megválasztott körméretű alsó pántnak illeszkednie kell a testhez, és hátul is azonos magasságban kell elhelyezkednie, nem ugorhat feljebb. Nem tudja megállapítani? Csak emelje fel a kezét a feje fölé. Ha a melltartó az eredeti helyén marad, gratulálok, megtalálta a megfelelőt.

A melltartó megfelelő körmérete I Kuplio.hu

A megfelelő méretet könnyen azonosítani lehet a vállpántok alapján is. Soha nem szabadna vágniuk, de nem is eshetnek le. Előny, hogy a legtöbb vállpánt hosszát be lehet állítani, úgyhogy szükség szerint könnyedén beállíthatja azokat. A probléma leggyakrabban főként a telt keblek esetében áll fenn, ami automatikusan nehezebb is, ami a rosszul kiválasztott vállpántok esetén nem kis fájdalmat okozhat.

A melltartó megfelelő mérete természetesen könnyen megállapítható a kosarak alapján is. Megfelelő méret esetén a kosárnak illeszkednie kell a mell vonalához. A méret mellett természetesen fontos az alak is. Az Astratex kínálata széles, biztosan megtalálja, amelyik jól áll. Azonban nem szabad elfeledkeznünk a merevítőkről sem; a végjeiknek általában a hónalj részben kell lenniük, és hozzá kell simuljanak a testhez.