Back to school – de csak ha már megvettél mindent!

vissza

A nyár vége és szeptember eleje csak egyet jelenthet – vásárlásban nem lesz hiány. A mi Back to school kuponjainkkal most 08.15. és 9.11. közt mindent beszerezhetsz az iskolapadba és azon kívülre is.

Csak jeleznénk, hogy az új iskolaév megállíthatatlanul közeleg. De lehet sokan örülnek majd, hogy szeptemberrel együtt érkeznek a kihagyhatatlan ajánlatok is. Mindegy, középiskolás vagy, vagy egyetemista. A fantasztikus ajánlatainknak köszönhetően ebben a hónapban megkapsz mindent hasznosat, és kellemeset is. Sőt, kiváló árakon.

Bútorok, elektronika, számítógép, laptop, és minden a hobbidért a felejthetetlen élményekért. Hát nem megéri?

Nézd meg a Hív az iskola speciális szekciónkat.

ablak aszta

 

Jó minőségű bútor a kényelmes tanuláshoz

 

Tudtad, hogy az, ahogy tanulás közben ülsz, befolyásolja az eredményeket? Ez azt jelenti, hogy az asztalt és a széket csak azután jó megvásárolni, hogy előtte már kipróbáltad. De ez nem azt jelenti, hogy utána ne vehetnéd meg online sokkal olcsóbban.

A széknek a lehető legkényelmesebbnek kell lennie. Ülés közben a talpad teljes felületének a földön kell lenni. Az asztal akkor megfelelő, ha a kezedet kényelmesen rá tudok helyezni. Továbbá akkor, ha megfelelő mennyiségű hellyel rendelkezik, ahová a könyveket, írószereket, laptopot esetleg nyomtatót tudod tenni.

asztal gep

Hogyan üljünk helyesen?

 

- Egyenes hát – enyhén előre, az asztal felé dőlve
- Könyök az asztalon – helyes tartás a kézzel íráshoz, illetve gépeléshez is
- Térdek derékszögben – ezzel megelőzöd a térdfájdalmat. Szerezz be egy alátétet a lábad alá a jobb vérkeringésért.

Válaszd ki a legjobb minőségű íróasztalt, széket vagy más kiegészítőt. Ezek is mind befolyásolják a koncentrációt és tanulást.

Elektronikai cikkek tanuláshoz és a hobbidhoz

 

Milyen eszközök nem hiányozhatnak a felszerelésből? A mi elsőszámú tippünk a fülhallgató. Hiszen folyton használod. Nem csupán zenehallgatásra, úton, sportoláshoz vagy lazításhoz, de podcastok hallgatásához, és természetesen az oktatás során nagy hasznát veszed.

air pod

Szeretnél te is egy jó minőségű fülhallgatót? Itt megtalálod a legjobbakat, méghozzá szuper áron.

Két fajta fülhallgató közül választhatsz:

1

Vezetéknélküli

 

2

Vezetékes

 

Manapság rengeteg színű fejhallgatóval találkozhatsz. Vásárlásnál nem árt néhány paramétert figyelembe venni:

__check

Design

 

__check

A hang minősége

 

__check

Szerkezet

 

nok fulessel

A jó minőségű számítástechnika alap

 

Ha diák vagy, biztosan egyetértesz velünk abban, hogy az iskolai felszerelés legfontosabb darabja a laptop. Segítségével gyűjtöd az információkat, írod a beadandókat és szakdolgozatokat, grafikai anyagot adsz le, vagy jegyzetelsz. Enélkül nem sokra mennél.

A diák laptopok, magas teljesítményű számítógépek, de az igényeseknek szánt laptopok valamit gamer laptopok is mind arra szolgálnak, hogy a legjobb teljesítményt érd el munkában vagy az iskolában. Vásárold meg olcsóbban.

notebook asztal

 

Notebook középiskolásoknak

 

Ha középiskolás vagy, valamivel kevesebbet használsz laptopot, mint egy egyetemista. Annak ellenére, hogy másodlagos segédeszközről van szó, jó minőségű gépre van szükséged. Biztosan hasznát veszed, ha valamilyen információra lesz szükséged, vagy ki kell dolgoznod a házi feladatot.

Ebben az esetben 10-12 átmérővel rendelkező kijelzőjű  gépre lesz szükséged. Kisebb képernyő esetében könnyen romolhat a látásod is.

A mi tippünk: Minden diáknak, neked is, jól jön egy laptop hűtőpad. A hűtésen kívül meggátolja a szellőzőnyílások eldugulását. Válassz egyet a rengeteg darabból, nagyszerű árakon.

munka laptop

 

Laptop egyetemistáknak

 

Egyetemista vagy? Biztosan nagyra értékeled majd a hosszú üzemidejű akkumulátorral rendelkező notebookokat. Egész napos használat során megfelelő felbontásra és elegendő funkcióra lesz szükséged.

Ajánlott ebből a két fajtából választani:

- Átlagos laptop (irodai, diák) – teljesítménye megfelelő, teljesen univerzális megoldás,
- notebook mint munkaeszköz – magas teljesítményű, jó minőségű feldolgozás és akku élettartam akár nehezebb munkákhoz is.

Ha számítógépet és megfelelő irodai felszerelést szeretnél, használd ki exkluzív ajánlatunk. A notebook kuponok által sokat spórolhatsz.

diak munka

Mindent a hobbidért

 

A szabadidő mindennapjaink része. Rendkívül fontos, hogy feldolgozd a napi eseményeket, és új erővel töltsön fel.

A hobbid valamilyen sport? Ha reggelente űzöd, remek indítása lesz a napodnak.

Hol találod a legjobb sportruházatot, snackeket és minden mást, amire edzéshez szükséged lesz? Csak kattints ide, és megtudod.

futas hobbi

 

Felejthetetlen kalandok

 

Nem sikerült annyi élményt felhalmoznod, amennyit szerettél volna a nyár első felében? Nem késő ezen változtatni. Hiszen a nyári élmények a legfontosabbak.

Vágj bele a kalandba egy új cipőben. Vásárolj olcsóbban jó minőségű sportcipőt most sokkal olcsóbban

Még van lehetőséged egyet utazni vagy sátorozni barátaiddal, esetleg kipróbálni néhány adrenalin sportot, fesztiválozni, koncertezni. Rengeteg lehetőséged van.

Diákként biztos szeretnél kicsit takarékoskodni. Hogyan spórolhatsz a szálláson? Olvasd el cikkünket, és megtudod.

grand canyon

Az iskolakezdés egyáltalán nem kell, hogy unalmas legyen, pláne, ha kihasználod az ajánlatainkat. Vásárolj olcsóbban kedvezményeinkkel. Remek lezárása lesz a nyárnak.