Black Friday elektronika: Használd ki az elektronikai cikkekre vonatkozó extra kedvezményeket

black friday elektronika

Új mobiltelefonra vagy laptopra vágysz? Vagy váratlanul elromlott a mosógéped? Akkor a megfelelő helyen jársz – több hónapnyi várakozás után ismét itt van az év legnagyobb vásárlási eseménye, óriási kedvezményekkel az elektronikai cikkekre.

 

Bár a Black Friday a Péntek nevet viseli, ne tévesszen meg senkit, hogy a legtöbb webáruházban egész hónapban akciósan vásárolhatsz. A Black Friday elektronika szekciójában minden nap megtalálod az elektronikai termékekre vonatkozó legjobb ajánlatokat.

Mi tippünk:

Hogy ne kelljen folyamatosan nyomon követned, pontosan mikor is kezdődnek a leárazások, és hol melyik terméket tudod a legjobb áron beszerezni, mi figyelünk helyetted. Különleges Black Friday kategóriával készültünk számodra, ahol minden akciós ajánlatot egy helyen, áttekinthetően megtalálsz.

Tudod melyik termékek a legnépszerűbbek a Black Friday idején? Ha az elektronikára tippeltél, nem jársz messze az igazságtól. Ez a kategória rendszeresen szerepel az első három legnépszerűbb között. Viszont, ha a kedvezmények teljes összegét vesszük figyelembe, itt az elektronikai termékek egyértelműen vezetnek. Azok a vásárlók takarítanak meg a legtöbbet, akik a Black Friday akciói alatt az elektronikára koncentrálnak. Szóval milyen kedvezményekre számíthatsz idén?

 

 

Szerezz örömet egy új mobiltelefonnal

 

 

Nem meglepő, ha a legtöbbünk kosarába épp mobiltelefon landol a Black Friday alatt. Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen évről évre változnak a mobiltelefonokkal kapcsolatos igényeink. Nagy teljesítményű modellekre van szükségünk, melyek használata egyszerű, probléma nélkül tudunk nagy felbontású videókat készíteni és lejátszani, elegendő tároló hellyel rendelkeznek a fájlok és alkalmazások számára, valamint kifinomult kamerával és minőségi kijelzővel vannak ellátva. A Black Friday kedvezményeinek köszönhetően most egy olyan darabot is beszerezhetsz, amely egyébként meghaladná a költségvetésedet.

 

A legnépszerűbb elektronikai termékek Black Friday során:

 

                                       termékek

forrás: Semrush.com

 

 

Könnyítsd meg a munkádat egy új laptoppal

 

 

Bevásárló listánk második kedvenc terméke a Black Friday idején a laptop. Ha a tiéd sem tud lépést tartani az igényeiddel, és már tervezted, hogy a közeljövőben egy gyorsabb és erősebb modellre cseréled, gondold meg, nem-e lenne előnyösebb most megvásárolnod. Néhány hónap múlva amúgy is be kellene fektetned egy új modellbe, most viszont vásárlásod jelentős részét megtakaríthatod.

 

 

Kedvezmények háztartási gépekre

 

 

Elromlott a mosógéped vagy a mosogatógéped? Vagy úgy döntöttél, kíméled pénztárcádat valamint környezetedet, és a régi készülékeket gazdaságosabb modellekre cseréled? Bármi legyen is az ok, most itt a tökéletes alkalom az új készülékek beszerzésére. Az elmúlt hónapokban a szokásosnál több időt töltöttünk otthonukban, miért ne vásárolnánk új készülékeket, melyek megkönnyítik a házimunkát? Vásárolj kényelmesen mosógépet, szárítógépet, robotporszívót vagy akár konyhai kisegítőeszközt.

 

A legkeresettebb termékek Black Friday során: 

 

 

                                          termékek BF

forrás: Semrush.com

 

Rendezd be saját házimozid

 

 

Ajándékozd meg magad egy egyedülálló filmélménnyel nemcsak a moziban, hanem az otthonodban is, és használd ki a Black Friday akcióit egy új tévé megvásárlására. Készítsd el kedvenc ételedet, dőlj hátra és élvezd kedvenc filmedet vagy sorozatodat kiváló minőségben. Az okostévék nem csak valósághű képet és tökéletes hangzást biztosítanak, hanem számos más hasznos funkcióval is rendelkeznek: elérhetőek a streaming szolgáltatások, a különféle alkalmazások, az archívum nyomon követése, mobiltelefonhoz való csatlakozás.

 

Ajánlott webáruházak, amelyek ajánlataira érdemes odafigyelned a Black Friday idején:

 

 

alza webshop                notebook webshop

dyson webshop                webshop electronic star

expondo webshop               muziker webshop