Gazdagítsd a nyári élményeid egy kis vásárlással

nyári akciók

Szeretsz olcsóbban vásárolni? Idén június végétől július közepéig rengeteg exkluzív kedvezmény vár.

A nyárhoz rengeteg szórakoztató élmény társul. Tengerparti kirándulás, kalandtúrák, izgalmas hosszúhétvégék a környező városokban vagy épp egy exkluzív hotelben. Az ezekhez szükséges eszközöket, felszerelést megtalálod rendkívül előnyös áron a nyár folyamán.

Nem lesz ez másképp idén sem. 06.27. és 07.16. közt mindent megkapsz, amit csak el tudsz képzelni. Legyen az a legaktuálisabb divat, luxuskozmetikumok, egy jó könyv, új lakberendezési tárgyak vagy épp álmaid nyaralása.

Csekkoltad már az exkluzív ajánlatainkat telis-tele verhetetlen árakkal? Nálunk mindenki talál valami érdekeset. Már csak választanod kell.

joga szett

 

Sportruházat edzéshez és az utcára

 

Ha mindened a mozgás, akkor biztosan jól jön majd néhány nyári kedvezmény. Teljesen mindegy, hogy sportolsz, vagy edzőterembe jársz, esetleg csak a természetben sétálsz nagyokat. A sportruházat nem csak a sporthoz megfelelő, de a hétköznapok során is.

Már régen nem érvényes, hogy a sport leggings vagy sportmelltartó csak az edzőteremben viselhető. Az, hogy ezek a ruhadarabok valóban sokoldalúak, az mai utcai viselet tanúskodik szerte a világban, sőt még a kifutókon is. Ugyanez vonatkozik a férfi divatra. Használd ki a futócipődet, mint az outfited tökéletes kiegészítőjét.

A legnagyobb sportruházat választékot nálunk találod, ráadásul fantasztikus árakon. Hogy tetszene mondjuk egy About you kód?

viragos no

 

Legyél trendi egész nyáron

 

A nyár tökéletes időszak a különböző textúrák, formák és színek kipróbálására, legyen szó bármilyen kombinációról. Manapság, amikor gyakorlatilag minden divat, nem kell semmitől sem tartanod. Napsárga, királykék, vérvörös, lime zöld mind-mind trendi lesz 2022 nyarán.

Visszatérnek az alacsonyderekú nadrágok a 90-es évek stílusában, az ultramini szoknyák, bordázott szövetek, fémes csillogású hálós és fűzős ruhák minden fajtája. Az idei nyár a forróságról és nőiességről szól majd.

Ez nem csak a női ruházatra vonatkozik, de újdonságok várhatók a férfi és fiú divat terén is. Ráadásul a kiegészítőkkel is csak nyerhetsz. Az idei nyár slágere a slip on papucs, a kreatív napszemüvegek, kalapok vagy baseball sapkák lesznek a lehető legváltozatosabb szín és anyagkombinációkban.

Ami a napszemüvegeket illeti, a kreativitásnak semmi sem szabhat határt. Idén az oversize formák, színátmenetes üvegek és a pasztell színeké a főszerep.

Szeretnél valami különlegeset magadnak? Vagy a párod szekrényéből hiányzik valami? Esetleg nem vettél még fürdőruhát a gyerkőcöknek?  Női, férfi és gyerek ruhák vagy fürdőruhák legjobb választékához kedvezményes áron használja az Answear kedvezménykódokat.

napozo no

 

Védd magad a naptól

 

A trópusi hőség már nem az egzotikus országok kiváltsága. Magyarországon is egyre gyakoribb. Főleg a nyári hónapokban. Hallottál már arról, hogy nem létezik egészséges barnaság? Az igazság az, hogy a gyönyörűen lebarnult bőr csak egy reakció a leégésre.

Ezért a meleg nyári napokon gondoskodnod kell az emberi test legnagyobb szervéről - a bőrödről. Ne felejts el rendszeresen alkalmazni magas UVA és UVB védőfaktorú fényvédő krémet. Ezek a készítmények egy ideig megvédik a sugárzástól.

A kozmetikumok és az egészségünk védelme meglehetősen drága lehet. Ennek a cikknek köszönhetően azonban csak a legjobbat élvezheti a legjobb áron a piacon. Elég, ha kihasználod a Notino kedvezményeit.

Munka közben ügyelj az egészségedre

 

Semmi sem fontosabb az egészségednél. A napsütéses idő magával hozza a kullancsok fokozott előfordulásának időszakát is. De nem ők jelentik az egyetlen veszélyforrást. Vigyázni kell a napon való tartózkodással is. Ne tölts időt a szabadban a nap azon óráiban, amikor a Nap a legerősebben süt és fedje le a fejét sapkával, sapkával vagy más fejfedővel.

Tartsd be a szabadban való tartózkodás egyszerű szabályait. Ne felejtsd el befújni magad kullancsok ellen. Ez megakadályoz rengeteg betegséget.

tengerparti lazitas

Kényeztesd magad egy jól megérdemelt pihenéssel

 

Az egész éves jól végzett munka után itt a megfelelő alkalom a jól megérdemelt pihenésre, természetesen nyaralás formájában. A nyár ideális időszak utazásra, felfedezésre és kellemes pillanatok eltöltésére családdal, barátokkal, ismerősökkel. Legyen szó egy rövid kirándulásról a természetbe, vagy egy egyhetes tengerparti nyaralásról akár egy hétvégi városlátogatásról.

Olcsóbb utazáshoz, ne felejtsd el igénybe venni exkluzív ajánlatunkat az Utazás és Biztosítás kategóriából.

Nyári vakációra vágysz, de még nem foglaltál időpontot? Mit szólnál, ha most még olcsóbban nyaralhatnál? Használd ki exkluzív ajánlatunkat az Utazás kategóriából, vagy foglald le álmaid nyaralásának időpontját és használd ki a Travelking kedvezménykódokat.

Belföldön szeretnél nyaralni? Vagy egzotikus helyek vonzanak? Ezekért sem kell messzire menni.  Hazánkban található egy kis darab Szahara, az amerikai Grand Canyon, a Krisztus-szobor vagy a világhírű török ​​fürdő.

Nem tudod, hol kezdd? További inspirációért olvasd el cikkünket.

Úgy döntöttél, otthon töltöd a nyarat?

 

Ebben az esetben elég, ha otthonod kényelmében tengerparti hangulatot teremtesz. Csak annyit kell tenned, hogy otthonod és kerted a nyári tevékenységeidhez igazítsd. Kezdd egy kis lépéssel, például egy grillsütővel, hogy legyen hol a finom ételeket elkészíteni, és időt tölteni a családjával.

A forró nyári napokon remek ötlet a felfrissüléshez egy medence. Tökéletesen helyettesíti a vízpartot és a tengerparti hangulatot. Ezt a nagyszerű ötletet különösen a kicsik is garantáltan értékelik.

Vagy szívesen belevágnál egy nagyobb projektbe? Remek ötlet otthoni nyaraláshoz egy új medence építése. Bár ez jelentősen nagyobb befektetés.

Hol találod meg a medencék és kiegészítők legjobb választékát? Az Alza.hu kínálatában, ahol a kedvező árak segítségével sokkal könnyebb lesz egy ilyen nagy befektetés is.

Amint látod, a nyári kedvezmények valóban mindenre vonatkoznak, ami csak eszedbe jut. Élvezd a nyarat teljes mértékben, és vásárolj exkluzív árakon. Kevesebb pénzért még többet engedhetsz meg magadnak, és a pénztárcád is meghálálja majd.