Itt a Black Friday: kiválasztottuk a legjobb kedvezményeket

Black Friday kuponok

Közeleg a vásárlási láz napja. November 24-től rengeteg csábító ajánlatot találsz weboldalunkon. Mit is érdemes Black Friday alkalmával vásárolni?

A november hagyományosan a Black Friday által kiváltott vásárlási lázhoz kapcsolódik. Ez az az időszak, amikor kivételesen alacsony áron szerezhetsz be mindent, amit csak akarsz vagy amire szükséged van. És mivel egyre több webáruház csatlakozik, lehetőséged nyílik arra, hogy még többet vásárolj, és közben még több pénzt spórolj. Ez mindenképpen megéri.


A legjobb ajánlatokat olyan kategóriákban találod, mint elektromos eszközök és háztartási gépek, bútorok és lakberendezés, divat és cipő, valamint szépségápolás. Elkészítetted a bevásárlólistát? Mert itt az ideje vásárolni.
 

Nézd meg az összes Black Friday és Cyber Monday ajánlatot, és vásárolj a legjobb árakon.

laptop-iroasztal-szekAutor: Darina Belonogova (Pexels)

 

Hasznos készülékek és elektronikai eszközök minden otthonban



A háztartási gépek vagy elektronikai eszközök vásárlása jelentős összeget vehet igénybe a családi költségvetésből. Szerencsére a Black Friday alatt nagy és kisebb háztartási gépeket, valamint elektronikai termékeket vásárolhatsz nagyszerű kedvezményekkel.

Van otthon olyan régebbi készülék, amit már le szeretnél cserélni egy újabbra, mielőtt teljesen tönkremegy? Ez egy tökéletes alkalom. Vagy esetleg szeretnéd felszerelni a háztartást valamilyen új készülékkel, például egy légtisztítóval, amire talán még eddig nem is gondoltál? Az Electronic-star webáruház  kínálatában a kis háztartási gépek széles választékát megtalálod vonzó áron. Vásárolj most, míg a készlet tart - ilyenkor a termékek gyorsan elfogynak.

 

no-vasalo
Autor: Darina Belonogova (Pexels)

 

A Black Friday során a konyhai eszközök kategóriája is nagy népszerűségnek örvend. Szerezd be elsők között a multifunkciós lábast, mixert, konyhai robotot, és az egyre népszerűbb levesfőzőket és rizsfőzőket is. Szerezd be minél több konyhai segítőt, és meglátod, hogy az ételkészítés velük gyorsabb és az ételek még finomabbak lesznek

Szeretnéd kiegészíteni a konyhai felszerelésedet új készülékekkel? Válogass a Tescoma webáruház széles kínálatából és vásárolj minőségi termékeket

Ezekben a napokban érdemes megnézni a nagygépek és háztartási gépek árait is. Ezeket nem minden nap vásárolja meg az ember. Akár mosogatógépet, akár kombinált hűtőszekrényt vagy mosógépet és szárítógépet szeretnél már régebb óta, most minden olcsóbb.

Használj speciális kuponokat és takaríts meg a vásárlás során. Mindig értesülni szeretnél az aktuális kedvezménykuponokról? Iratkozz fel a hírlevélre.

Fontos számodra, hogy mindig tiszta és rendes otthonban élj? Tedd egyszerűbbé a háztartás gondozását elektromos padlótisztítóval, ablaktisztítóval, gőztisztítóval vagy egy nagy teljesítményű porszívóval. Ezekkel a gépekkel gyorsabb lesz a takarítás, és marad időd más tevékenységekre is.

porszivo-szonyeg-szekreny

Autor: Liliana Drew (Pexels)

Szükséged van egy új porszívóra? Válassz ki egyet a Home and Cook webáruház Black Friday ajánlatai közül.

Az elektronikai termékek kategóriájából sem felejthetjük ki a szabadidős és munkához használható eszközöket. Ezek ugyanis a Black Friday alatt a legnépszerűbbek közé tartoznak. Egy ilyen termék például a mobiltelefon. Gondolkodtál már azon, hogy cseréld le a régit egy újabb modellre? Ne habozz, mert több tízféle mobiltelefon közül választhatsz kiváló áron. Használd ki a lehetőséget, és vásárolj új telefont magadnak vagy ajándékba karácsonyra a szeretteidnek

 

telefon-mobil

Autor: Polina Tankilevitch (Pexels)

 

Minden nap laptopon dolgozol? Ebben az esetben valószínűleg a teljesítmény, az akkumulátor élettartama és különböző funkciók a legfontosabbak számodra. Ha a jelenlegi laptop nem felel meg ezeknek a követelményeknek, itt az ideje egy újat keresni.

Minden iskolás diák örülne egy tabletnek. Nemcsak a tanuláshoz használhatja, hanem az oktatás utáni szórakozáshoz is. Könnyedén áthelyezheti oda, ahol szüksége van rá, és a tanulás sokkal kellemesebb lesz, mint az asztalnál a hagyományos számítógép előtt.

Milyen programot találtál ki az otthon töltött hűvös őszi napokra? Az egyik lehetőség a családi filmnézés. Tovább fokozhatod a filmélményt a minőségi és modern televízióval. De ne aggódj, a Black Friday ajánlatoknak köszönhetően nem kell sok pénzt költened a vásárlás során.

 

no-es-ferfi-tv-t-nezAutor: Tima Miroshnichenko (Pexels)

Ha egy valóban jó laptopot szeretnél, akkor a Notebook webáruházban egész biztos megtalálod a megfelelőt.. Válassz ki még ma egy új számítógépet magadnak.

Szebb otthon, új bútorokkal



Minden otthonban szükség van időről időre változásra. Valami elromlik és már nem szolgálja a célját, vagy régi és nem szép. Használd ki a tökéletes árakat, és alakítsd át otthonod az alapoktól kezdve.

A ház legfontosabb helyisége kétségtelenül a nappali. Itt találkozik az egész család, és itt tölti a legtöbb időt. Ezért legyen hangulatos, szépen berendezett, és ami a legfontosabb, elegendő ülőhelyet biztosítson. Ha kicsi, de nem szeretnél újat vásárolni, van egy megoldás. Egészítsd ki kényelmes fotelokkal mindkét oldalon. Biztosak vagyunk benne, hogy ezek lesznek a kedvenc bútordarabjaid.

Az étkező is fontos hely a családi összejövetelekhez. Egy funkcionális és szép étkezőasztal székekkel fokozza az étkezés hangulatát. Ezt tartsd szem előtt, amikor bútorvásárlásra kerül sor, és gondoskodj az összes családtag kényelméről.

Az ágyak és matracok kiválasztása is ugyanolyan fontos és felelősségteljes feladat. Hangulatunk, érzelmeink és természetesen egészségünk is szorosan összefügg az alvásunkkal. Magas minőségű matracok széles választékát találod az Elérhető Otthon webáruházban.

Ne feledkezzünk meg azokról a dolgokról sem, amelyek otthonunkat kellemesebbé teszik. Dekorációra, lakás kiegészítőkre és világításra gondolunk. Ezeknek a kategóriáknak a termékeit most online áruházakban előnyösebb áron vásárolhatjuk meg, mint máskor.

 

szekreny-fotel-dekoracio

Autor: Mikhail Nilov (Pexels)

 

Csak néhány dekorációra van szükség ahhoz, hogy otthonod új és szebb megjelenést kapjon. Vásárlásukhoz kihasználhatod weboldalunkon található kedvezményes kuponokat. Íme néhány:

Új ruhatár az eredeti ár töredékéért



A gyerekeknek mindig kell pár új ruhát beszerezni. Vagy kinőnek a ruháikból, vagy teljesen tönkreteszik azokat. Mindent egybevetve azonban az öltözködés és cipővásárlás az egyik kedvelt tevékenység. Elvégre új darabokkal bővíteni a ruhatárat kellemes élmény, nem igaz?

Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni a Black Friday-ból, azt javasoljuk, hogy azokra a darabokra koncentrálj, amelyek általában lényegesen drágábbak. lyenek lehetnek kabátok, dzsekik, táskák vagy akár olyan márkás darabok, amelyekkel már régóta szemezgetsz. Egyszóval most lehetőséged van arra, hogy prémium kategóriás darabokat vásárolj az eredeti ár töredékéért.



Nem tudod, hol vásárolhatsz stílusos ruhadarabokat kicsiknek és nagyoknak olcsón? Az oldalunkon található kedvezményes kuponok kínálatával számos webáruházban spórolhatsz. Íme néhány kiemelt ajánlat:

Az időjárási változások és a közelgő tél miatt gondolj a melegebb cipők vásárlására is, amelyek megvédenek a hidegtől. Tervezed a téli síelést? A hócsizmákat már most megvásárolhatod. Nyugodtan vásárolhatsz pár sportcipőt, szandált vagy papucsot is. Ezek is megtalálhatók a Black Friday ajánlatok között. Mindig jó ötlet egy új pár lábbelivel bővíteni a cipős szekrényt.

no-oszi-idoAutor: Vlada Karpovich (Pexels)

Vásárolj minőségi női, férfi és gyermekcipőt a CCC webáruházban. Remek árak és prémium minőség vár.  Biztos, hogy elégedett leszel.

A szépség és egészség mindig fontos

 

Ezekben a termékkategóriákban is találsz tökéletes ajánlatokat, amelyek nemcsak a hölgyeknek, hanem a férfiaknak is szólnak. Neked is vannak kedvenc szépségápolási termékeid? Töltsd fel a készleteidet, és próbálj ki új termékeket is. Ezekben a napokban a vásárlás jobban megéri, mint valaha.


Kozmetikumok, bőrápolás és hajápolás. Mindezekhez felhasználhatod a honlapunkon található kedvezménykuponokat.

A bőr ápolása egész évben fontos, de a hidegebb hónapokban még inkább. A sheavajat vagy aloe verát tartalmazó hidratáló termékek segíthetnek a száraz bőrön. Száraz haj esetén alkalmazz házi készítésű hajmaszkokat a hatékony hidratálás érdekében..

Ne feledd, a külső szépség összefügg a belső egészséggel is. Erősítsd immunrendszered a Kalmia webáruházban található vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

 

no-kremezi-az-arcatAutor: Karolina Grabowska (Pexels)

 

Már eldöntötted, hogy mit is fogsz vásárolni a Black Friday alatt? Reméljük, hogy segítettünk a döntésedben. Használd ki az év legjobb árait, és tedd a kosárba mindazt, amire szükséged van, legyen szó saját magadról vagy otthonodról. Javasoljuk, hogy ne csak magadnak, hanem a karácsonyi ajándékok beszerzésére is használd fel ezt a vásárlási ünnepet. Hiszen miért ne spórolhatnál?

 

black-friday-kuponok