Kezdődik az iskola: Hogyan szerezz be mindent kedvező áron?

Hív-az-iskola

Te is azok a szülők közé tartozol, akik már jóval előtte felkészülnek az új tanévre? Cikkünkben megtudhatod, hogy hol is tudsz megvásárolni mindent , amire gyermekednek szüksége lehet, kedvező áron!

A nyár a második felébe lépett, és ez azt jelenti, hogy lassan közeledik az új tanév. Szeptember eleje minden évben együtt jár a gyermekszobába szánt iskolai felszerelések és tanszerek beszerzésével is. Ezeket nem lehet kihagyni, de a honlapunkon található ajánlatoknak köszönhetően igazán sokat spórolhatsz rajtuk.

 

Az olyan kategóriákat, mint a bútorok, elektromos berendezések, számítógépek és laptopok, valamint a szabadidős cikkek, semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagyni. Tele vannak nagyszerű ajánlatokkal minden diák számára.

Kattints az Iskolakezdés szekcióra, és nézd meg az összes fantasztikus ajánlatot egy helyen.

suli-gyerekek

 

Első helyen a kényelem



Minden tanulónak szüksége van arra, hogy a tanulás során a lehető legjobban tudjon koncentrálni. Egy jól berendezett tanulósarok kétségtelenül segít. Egy íróasztal és egy kényelmes szék az, ami elengedhetetlen. Természetesen a szükséges felszereléssel együtt.

A tanuláshoz a természetes fény a legjobb. Ezért helyezd az íróasztalt az ablak alá. Ha ez nem lehetséges, keress az ablakra merőleges helyet. Nem tudod milyen íróasztalt válassz? Minden diák számára más és más az ideális íróasztal. Általában egy "L" alakú íróasztal ajánlott, mivel nagy helyet biztosít a számítógép, a könyvek és a füzetek elhelyezésére.

Sarkoasztalt szeretnél, de nem fog beférni a gyerekszobába? Törekedj egy nagyobb, egyenes íróasztalra. Ez egy praktikus bútordarab lesz, és évekig tartó befektetés.

diak-iroasztal-szamitogep

Vásárolj íróasztalt online a VidaXL webáruházban, és válaszd ki a legmegfelelőbbet.

Mi a helyzet a székekkel? Az állítható magasság talán az egyik legfontosabb tulajdonság kell hogy legyen.. Azokat a modelleket válassuk, amelyek rendelkeznek ezzel a funkcióval. Az állítható székekben nem fogsz csalódni, és a gyermeked is díjazni fogja.. Figyelj az ergonomikusan kialakított háttámlára is, ami a legjobb a gyermek gerincének.

Ne felejtsd el a tanulószoba egyéb praktikus bútorait sem. Az íróasztal környékén elhelyezett szekrények és polcok segítenek rendet tartani. Egy parafa vagy írótábla is hasznos lesz.

Tippünk: gondoskodj kábelrendezésről is. Az íróasztalon keresztül vagy alatt futó kábelek eléggé zavaróak lehetnek a tanuló számára. Ebben segíthetnek az Alza webáruház kábelrendező termékei.

 

tanulo-diak

 

 

Laptop mint a tanulás nélkülözhetetlen eszköze



Modern korban élünk, ami jelentős hatással van a tanulás módjára. Még az általános iskolások is laptopot használnak, mint segédeszközt a házi feladatok elkészítésénél.

A középiskolások és az egyetemi hallgatók elsősorban a diplomamunkák megírásához vagy a grafikus anyagok feldolgozásához használják a laptopot. Egyszóval a számítógép ma már az egyik íratlan és ugyanakkor szükséges iskolai segédeszköz.

Szeretnôl egy igazán jó laptopot vásárolni megfizethető áron? A Notebook webáruházban biztosan megtalálod a megfelelőt.

Mire érdemes figyelni egy notebook kiválasztásakor?

 

__check

14"-os kijelző és 2 kg alatti súly a könnyű hordozhatóság érdekében

 

__check

legalább 7 órás üzemidővel rendelkező akkumulátor

__check

tartós fémszerkezet, csúszásmentes támasztófelület

__check

az ergonomikus billentyűzet előnyös a kényelmes gépeléshez, különösen a numerikus rész

__check

az igényeknek megfelelő teljeítmény (legalább 2-4 Ghz)

Ne felejts el olyan alapvető tartozékokat vásárolni, mint például egy laptop-táska a könnyű és biztonságos szállításhoz.

De nem a laptop az egyetlen dolog, amire a diákoknak szükségük van a jó tanuláshoz. Egy második monitor megkönnyíti az iskolai felkészülést. És egy nyomtatóra is szükségük lesz a tanuláshoz.

 

diaklany-szamitogep

 

Elektronika a tanuláshoz és a szabadidő eltöltéséhez

 

A kikapcsolódás és a szabadidő rendkívül fontos mindannyiunk és a diákok számára is. Szükségük van arra, hogy kikapcsolódjanak és feltöltődjenek a a következő tanítási napra. Ebben segítségükre lehetnek a műszaki és elektronikai cikkek.

Sokukat nemcsak szórakozásra, hanem tanulásra is használják. Például játszhatnak a tableten, de át is nézhetik a tananyagot. A nagyobb teljesítményű táblagépek még a számítógépek egyes funkcióit is átveszik.

Sportol a gyerkőc? Értékelni fogja az olyan okosórát, amely számos fontos mérési adatot rögzít. Egy új okostelefon pedig nagyszerű ösztönző lehet az iskolai eredmények eléréséhez, vagy jutalomként szolgálhat számukra.

Gondolkodsz azon, hogy vásárolj neki fejhallgatót? Nagyszerű ötlet. Nemcsak a zenét hallgathatja velük, hanem érdekes információkat is gyűjthet különböző beszélgetésekből és podcastokból.

diak-tablet-tanulas

A Laptopszalon webáruházban elektronikai termékek széles választékát találod. Mit fogsz vásárolni gyermekednek?

Idő a kalandokra és a hobbikra

 

Milyen kirándulásokon vettél részt a gyerekekkel nyáron? Ha nem jutottatok el annyi helyre, ahova szerettetek volna, még bőven van idő, hogy elvigyétek őket néhány csodálatos helyre. Elmehettek a tengerpartra, kalandos erdei táborozásra vagy néhány rövid kirándulásra az országban. Felejthetetlen élményeket gyűjthetsz minden nap.

__bulb
Tengerparti luxusra vágysz? Akkor az all inclusive nyaralás tökéletes lesz számodra

Gondtalan, népszerű és kellemes; ilyen az all inclusive nyaralás. Voltál már így valahol? Olvasd el cikkünket, és megtudod, miért érdemes legközelebb ezt választani.

A tanév kezdetével együtt jár az a kötelezettség is, hogy a gyermekek számára megfelelő napi rutint kell kialakítani. Ne felejtsük el, hogy a tanulásra szánt idő mellett a hobbikra is bőven kell időt szánni. Az érdeklődésük nagyon fontos, és segít nekik, hogy elszakadjanak az iskolai feladatoktól.
 

Hogyan kell ezt jól csinálni? Először is beszéljd meg a gyerekekkel, hogy milyen szakkörökben szeretnének részt venni. Például egy zenei klub, táncórák, festés vagy egy sportklub. Ezután tervezd meg ezeket a hét minden napjára, hogy a gyerekeknek legyen idejük tanulni és pihenni.

A saját otthonuk kényelmében, könyvek olvasásával fejleszthetik memóriájukat és képzelőerejüket. Van tehetségük a fényképezéshez? Vehetsz nekik egy fényképezőgépet, hogy még jobban fejlődhessenek.

lany-gitarozik

Nem kell, hogy az idei tanévkezdés drága legyen.. Használd ki a Hív az iskola kategóriában található akciókat, és vásárolj még kedvezményesen tanszereket, iskolatáskákat, bútorokat.

back-to-school