Lakberendezés olcsón: Hol érdemes vásárolni?

house and living

Úgy döntöttél, felújítod otthonod? A legjobbkor. Hoztunk néhány tanácsot, hol érdemes idén ősszel 10.17. és 10.31 közt vásárolni, ha lakberendezésről van szó.

Szeretnéd a régi bútoraid újakra cserélni? Ne várj tovább. A idei ősz éppen megfelelő arra, hogy a régit lecseréljük.

Bútorok, elektromos készülékek, lakáskiegészítők. Ezt éri meg igazán megvásárolni.

Új bútort vagy dekorációt szeretnél otthonodba? Tekintsd meg a legjobb ajánlatokat a Lakberendezési trendek kategóriában.

Teljesség és harmónia otthonodban

 

Akár a színek, akár az anyagok kiválasztásáról van szó, az ízlésünk eltérő. Ez a lakberendezésben is így van. Általában már a lakásba belépve feltűnik a tulajdonosok kedvenc stílusa. Mire kell figyelne egy lakás berendezésekor? Jöjjön 3 alap tippünk:

zold parna

1

Tekints a házra egy egészként

Vidéki konyha, bőr kanapé vagy hálószoba merész színekkel? Egészen egyértelmű bárki számára, hogy ez a kombináció nem alkot egy harmonikus egységet. Nincs kölcsönhatás a különböző stílusok között egyetlen színben vagy anyagtónusban sem. Nem kell minden szobát pontosan ugyanúgy berendezni. Azonban össze kell őket hangolni.

2

Játssz a térrel

Ha meglátsz egy szobát, máris elképzeled, hogyan rendeznéd be? Min szeretnél változtatni és mit szeretnél vásárolni? Kerüld el azt a hibát, amelyet a legtöbb önjelölt lakberendező elkövet. Ne töltsd tele a teret fölösleges dolgokkal, hanem hagyd  kicsit "lélegezni".

Nem fér el minden, amit szeretnél? A kis tér különösen a lakásokra jellemző. Ideális megoldást jelentenek az egyedi bútorok.

Az átrendezéstől elriaszt a magasabb kezdeti befektetés? De ne aggódj, visszakapod majd, tökéletesen rendezett otthon formájában.  

3

Fejezd ki magad színekkel

Köztudott, hogy a színek befolyásolják hangulatunkat, gondolkodásunkat és érzéseinket. Nem szabad alábecsülni a színek jelentőségét a belső térben sem.

Ha nem szereted a monokróm falakat, próbáld ki 2 szín kombinációját. Egy másik lehetőség a tapéta. A jelenlegi minták és textúrák kínálata igen széles, aminek következtében tapéták újfent hatalmas népszerűségnek örvendenek.

lampak konyha

Dobd fel a belső teret új bútorokkal és lakáskiegészítőkkel

 

A régi bútorok biztosan nem illenek otthonodba. Persze csak akkor, ha nem ez a szándék.

A bútorok fő szerepe a funkcionalitás. A szekrények nyikorgó zsanérjai, a megereszkedett matrac vagy a kopott kanapé nem annyira trendiek. Ráadásul még a vendégek számára sem tűnnek túl vonzónak.

kek fal

 

Teljes bútorkínálatot keresel egy helyen? Ne menj sehova, itt van. Válaszd ki a megfelelő bútorokat, és kezd el otthonod díszítését most. 

Miért érdemes lakáskiegészítőket vásárolni?

Több oka is van annak, hogy miért nem szabad kihagyni a kiegészítőket a beltér berendezésénél. Az egyik kétségtelenül az a tény, hogy összetéveszthetetlen hangulatot teremtenek. Talán még jobban is, mint ahogy el tudnád képzelni. Csak a megfelelőket kell kiválasztani.

Milyen kiegészítőket nem szabad kihagyni?

__check

vázák

 

__check

képek

 

__check

virágok

 

__check

párnák

 

__check

takarók

 

__check

szőnyegek

 

zold szekek

Nem kell minden szobát kiegészítőkkel teletömni. Rendezd el őket tetszés szerint. De ha többet szeretnél vásárolni belőlük, akkor biztosan elégedett leszel az akciós vásárlással. Hiszen a többet kevesebbért mindig megéri.

Egy másik lakáskiegészítő a lámpa. A fő világításon kívül 2 másik típust ajánlunk:

1

Tükör/kiegészítő – részletes megvilágításként szolgál, például a haj formázásakor.

2

Dekoratív – csak esztétikai funkciója van.

Csak óvatosan az otthoni kiegészítők kiválasztásával. Feladatuk, hogy teljessé tegyék a szoba hangulatát. Végül is nem akarhatod, hogy az otthona túlzsúfoltnak tűnjön.

A kiegészítők általában nem domináns elemként szolgálnak. Kivételt képeznek azok a terek, ahol a különböző elemek külső kombinációja szándékos.

ket csillar

Okoseszközök egy könnyebb életért

 

Minden elektronikai cikk  valamilyen mértékben és módon segít nekünk a mindennapi tevékenységeink során.

Szeretnéd még könnyebbé tenni a házimunkát? Cseréld le régi elektromos készülékeidet okos készülékekre. Könnyedén csatlakoztathatsz okoskészülékeket telefonodhoz. Távolról vezérelheted például a porszívód vagy a mosógéped indítását. Intézd távolról a kertedben a fűnyírást is akár.

Műszaki cikk, mint dizájn elem? A stílusos retro hűtőszekrények vagy akár a légtisztítók új színt vihetnek otthonodba. Ráadásul funkcionálisak és praktikusak.

robot porszivo

Szeretnéd megvásárolni első okos háztartási készüléked? Használd ki a jelenlegi kedvezményes árakat, és élvezd a házimunkát a legkisebb aggodalom nélkül.

Ősszel sem szabad megfeledkezni a teraszról

 

Még a nyár végén is sok időt tölthetsz a teraszon vagy az erkélyen. Az őszi idő ugyan hidegebb, de a vénasszonyok nyara kellemes napokat is tartogat. Használd ki őket. A fedett terasz kettős nyeremény.

Hogyan tegyük hangulatossá? Ülj le egy hintaszékbe, vedd elő kedvenc könyved, burkolózz be egy kényelmes takaróba, és hagyd, hogy magával ragadjon a tökéletes este.

karos szek

Szeretnéd élvezni a zavartalan pillanatokat a teraszon vagy az erkélyen? Kerti bútort vásárolni most jobban megéri, mint valaha. A nyári bútorokra vonatkozó ajánlatok soha nem voltak jobbak.

A lakberendezést akár otthonod kényelméből is megoldhatod. Milyen előnyei vannak az online bútorvásárlásnak?

__check

Korlátlan kínálat

10 percen belül több üzlet kínálatát is átnézheted. És ez még nem minden. Így megláthatod azokat a bútorokat is, amelyeket esetleg észre sem veszel a boltban. Vagy nem voltak raktáron.

__check

Online kedvezmények

 A webáruházak gyakran kínálnak különféle kedvezményeket és akciókat a hagyományos üzleteken kívül.

__check

Vélemények

Más vásárlók véleményei nagyban segíthetik a döntéshozatalt. Ezekre nem teszel szert a boltban.

__check

Kényelem

Az online vásárlás nem jelent mást, mint hogy nem kell hosszan sorban állnod, vagy órákat sétálgatnod az üzletekben. És mégis megvehetsz mindent, amire szükséged van.

minimailista konyha

Miért ne spórolhatnál a lakáskiegészítők és bútorok vásárlása során? Használd ki weboldalunk verhetetlen ajánlatait. Ne habozz, és rendezd be a otthonod, ahogyan csak szeretnéd.

banner kampany