Legyen ez a nyár felejthetetlen! Akár 40% kedvezményekkel várunk

summersale

Mi jut eszedbe, ha azt mondom nyár? Lazítás a szabad ég alatt, késő éjszakába nyúló szórakozás? Strand? Fagyi? A nyár kezdetével természetesen jönnek a nyári kedvezmények is. Hogy ebből a nyárból is kihozd a maximumot, hiszen idén is rengeteg kihagyhatatlan ajánlattal készültünk.

Meglelik kedvenceiket a divatrajongók, a nyári sportok szerelmesei vagy épp a grillszakértők is. Minden kedvezménykód megtalálható a Nyári kedvezmények kategóriában áttekinthetően rendszerezve.

A nyári kedvezménymaraton június 21-én kezdődik és egészen július 11-ig tart.

Divat

A legújabb trendek szerint öltözködnél, de nem szeretnél sokat költeni? Akkor jó helyen vagy. Ha új nyári ruhát keresel, vagy szandált, akkor most igazán  érdemes vásárolni. Sokkal olcsóbban vásárolhatsz az Answear.huAbout you.huBonprix.hu vagy Bibloo.hu webáruházakban.

Ha pedig a cipők csábítanak, akkor az ecipo.hu és Footshop online áruházakat ajánljuk.

És mit is viseljünk idén nyáron? A tervezők az idei szezonban igazán viselhető darabokat csempésztek kollekcióikba. Az aktuális darabok még azoknak megfelelnek, akik a slow fashion világában érzik jól magukat, és nem tartanak lépést a legújabb trendekel. Időtálló darabokról van szó, amelyeket, nem csak idén, de a következő szezonokban is hordhatsz majd.

Rózsaszín szemüvegen át

A rózsaszín és a nyár kéz a kézben járnak. Ebben az évszakban szinte az összes árnyalattal találkozhatunk – a finom pasztell rózsaszíntől egészen az élénk pinkig. Ez a szín jót mutat majd a fehérrel, bézzsel, világoskékkel és szürkével is. A bátrabbaknak pedig a narancssárgát ajánljuk.

Bő nadrág

A bő nadrág minden évben teret hódít magának. A laza szabás nem csak jót mutat, de még kényelmes is. A nadrág lengeségét ellensúlyozhatod egy szűk felsővel.

Crop top

A hosszú- és rövidujjú crop topok beterítették a boltok polcait. Kifejezetten jól festenek magas derekú nadrággal vagy szoknyával kombinálva.

Pasztell színek

Ez egy igazi nyári trend, hiszen tökéletesen kiemeli a napbarnított bőrt. Az egyes pasztell árnyalatokat nagyon könnyű összekombinálni. Ha nem sikerül tetőtől talpig pasztellbe öltözni, akkor válassz ilyen színű kiegészítőt. Felfrissít minden egyszínű outfitet.

Buggyos ujjú felsők

A hullámok és buggyos ujj minden szettbe belecsempésznek egy kis izgalmat, legyen ez egy blúz vagy ruha. Mivel elég feltűnő elemről van szó, az outfit többi része legyen inkább minimál stílusú.

Csíkok

Mikor is lehetne időszerűbb a tengerész stílus, ha nem nyáron? Öltözz csíkosba, és képzeld magad egy jachtra. Fontos tudni, hogy a vékonyabb csíkok jobbat mutatnak, mint a vastagok, illetve a függőleges csíkok optikailag hosszabbítják az testalkatot.

Egészséges életmód és sport

A meleg időjárástól mindenkinek megjön a kedve az outdoor tevékenységekhez. Ki ne szeretné a nyári sportokat? A szabadban vagyunk és még kalóriát is égetünk. Túrázni készülsz vagy sátorozni? Akkor mindenképpen jól jön egy új kemping felszerelés. A hervis.hu webáruházban megtalálod a legjobb sátrakat, hálózsákokat, kemping bútort. A nyári sportok speciális sportruházatot is igényelnek. Te is úgy érzed, hogy a stílusos és ugyanakkor funkcionális öltözet megtalálása probléma? Van egy jó hírünk, hiszen rendelkezésedre áll az insportline.hu, ahol biztosan megtalálod mindkettőt. Az edzés során elhasznált kalóriákat pótolni kell, amelyben segít neked a Myprotein.hu – a legjobb taáplálékkiegészítőket, edzés előtti és utáni szereket itt találod.

Kert

Ha idén nyáron nem terveztél kirándulni, akkor vakációzz otthon. Varázsolj otthonodból nyári oázist ajánlataink segítségével. Ha van a kertben medence, biztosan jól jön egy kis felszerelés, amelyet megtalálsz a Vidaxl.hu-n. Ha a fürdés helyett inkább a baráti összejövetelek vonzanak, akkor szerezz be egy új grillt. A Vidaxl.hu-n szintén megtalálod a megfelelő kellékeket. Nincs hová ülniük a vendégeknek? A Dodo.hu és iKertibutor webáruházak kínálatában biztosan találsz tökéletes kertibútort. Hogy a legkisebbek is teljesen kiélvezhessék a nyarat, látogass el a Játéksziget vagy Játéknet webshopokba, ahol rengeteg nyári, pancsolós, strandjátékkal és egyéb kültéri játékkal várnak.

 

Egészség

Mi nem hiányozhat a nyári felszerelésből? Hát persze, hogy a szúnyogírtó, napégés elleni készítmények, gyógyszerek emésztési problémák ellen vagy tengeribetegség ellen. Mivel időnk nagyrészét a szabadban töltjük, nem szabad megfeledkeznünk az allergia elleni gyógyszerekről sem. Még időben szerelkezz fel mindennel. A legfontosabb termékeket megtalálod a Pingvinpatika.hu és Unipatika.hu webáruházakban. Hogy a nyaralás ideje alatt ne maradjon ki semmilyen apróság, nézz körül az Eyerim.hu-n, ahol stílusos dioptriás szemüvegek és napszemüvegek várnak, de természetesen kontaktlencsék és ápolószerek is beszerezhetők.

Kozmetikumok

A nyári kozmetikai szettből semmiképp sem hiányozhatnak a fényvédők, naptejek, napolajak  és egyéb napozás utáni krémek, amelyekkel biztonságban élvezheted a napsugarakat. Ha még nem sikerült elérned a kívánt árnyalatot, akkor ajánljuk az önbarnító készítményeket. A hőségben pedig biztosan hasznát veszed majd a vízálló sminknek is. Bronzerek, highlighterek, vízálló alapozók, frissítő nyári parfümök – ez mind megtalálható a Notino.huParfimo.hu webshopokban. Ha természetes alapanyagokra vágysz, akkor az Yves-rocher webáruház lesz számodra ideális. Rengeteg kozmetikumot kínál a Vivantis.hu is.

Utazás és biztosítás

Annak ellenére, hogy a helyzet egészen más, mint az előző években, a korlátozások fokozatos feloldásának köszönhetően lehetőségünk nyílik utazni. Foglalj szállást a Hotels.com-on, repülőjegyekért pedig böngéssz a Pelikan.hu-n. Ha nem szeretsz repülni, akkor Flixbus.hu rengeteg lehetőséget kínál. A biztonságodról pedig az Axa-assistance.hu gondoskodik majd.

 

Könyvek

Nincs is jobb, mint helyet foglalni az árnyékban, ahol lágy szellő fújdogál, és nekiállni a legújabb olvasnivalódnak. Egy detektívregény izgalmait választod, vagy egy nem mindennapi életrajzot? Vagy idény nyáron valami újba kezdenél? Mert ebben az esetben a pszichológiai, motivációs könyveket válaszd. A Libri.hu, Bookline.huBook24.hu webáruházakban biztosan találsz megfelelő olvasmányt.

Reméljük, tudtál választani a kínálatunkból. Ne feledd, a hőmérséklet növekszik, de nálunk az árak csökkennek.

 

Néhány érdekesség a nyárról. Tudod-e, hogy…?

  • » Hihetetlenül hangzik, de az Eiffel torony minden nyáron nő egy picit. A vaskonstrukció, amelyből készült a magasabb hőmérséklet hatására kitágul. Ezért a nyári időszakban ez az építmény 17 centiméterrel magasabb.
  •  
  • » Ha te is szereted a grill partykat, akkor lehet idén sikerül megdöntened a 2014-es világrekordot, amelyet Amerikában állítottak fel. Itt történt ugyanis a világ leghosszabb grillmaratonja, amely 80 órán át tartott.
  •  
  • » A filmgyártók is rekordokat döntenek nyáron. Ilyenkor adják el a legtöbb jegyet az évben.
  •  
  • » Tudtad, hogy az első fürdőruha a 18. században készült? Hozzá kell tenni, hogy nagyban  eltérnek a maitól, hiszen egy laza ruháról beszélgetünk, hosszú ujjakkal, amely ránézésre egy mai hálóingre emlékeztet.
  •  
  • » A jégkrémet teljesen véletlenül fedezték fel 1905-ben San Franciscoban. Ez a finom felfedezés a 11 éves Frank Epperson nevéhez fűződik. Véletlenül kinn hagyta éjszaka a szódát egy pálcikával, és reggelre megfagyott. Úgy megtetszett neki az ötlet, hogy elkezdte árulni. Akkor még nem is sejtette, hogy több, mint 100 évvel később is még örömmel fogjuk fogyasztani a fagyos finomság ezer fajtáját. A népszerűségét bizonyíja, hogy évente 2 billió kerül eladásra.
  •  

 

Kellemes nyarat kívánunk! :)