Smart technológia a mindennapokban – hogyan spórolhatsz

Smart kedvezmények

Gondoltál már arra, hogy intelligens otthont varázsolj az otthonodból? Tudod, milyen okos eszközök segíthetnek mindennapi életedben? Használd ki a remek árakat, és szerezz be néhányat.

Az új technológiák folyamatos fejlődése és a modern korszak megmutatja nekünk, hogy mi minden lehetséges akár az ember segítsége nélkül. Az okos eszközök egyre szélesebb körben alkotják a háztartási gépek, autók, játékok, órák és más eszközök részét. Nemcsak egy trend, hanem elsősorban az a feladatuk, hogy növeljék a kényelmünket a mindennapi életünkben való használata során, és pénzt takarítsanak meg számunkra.

Mely okos eszköz lenne hasznos számodra és a családod számára? Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány fantasztikus tippet. Kattints a lakás és otthon, elektromos, online játékok, egészség vagy autó-motor kategóriákra, és válassz fantasztikus áron számos remek termék közül.

Szeretnéd tudni, mi minden közül választhatsz? Kattints a Smart kedvezmények szekcióra, és indulhat a vásárlás.

okosora

 

Intelligens otthon

 

Az okos otthon népszerű  megoldás, amelyet számos háztartás használ a mindennapi élet megkönnyítésére. Még nem hallottál az okos otthonról? Gyere, nézzük meg röviden, miért is olyan népszerű.

Az okos otthon alapvető jellemzője az, hogy a háztartás különböző eszközei képesek kommunikálni egymással. Te pedig képes vagy ezeket az eszközöket okostelefonnal, tablettel vagy számítógéppel vezérelni anélkül, hogy közvetlenül mellettük lennél.

Az okosvilágítás általában az első lépés az okos otthon felé vezető úton. Ezeket okostelefonnal, dimmer kapcsolóval vagy vezeték nélküli kapcsolóval lehet vezérelni. Számos más termék is elérhető az otthonod egyszerűsítésére, mint például az intelligens mosógép, hűtőszekrény, porszívó, mikrohullámú sütő, termosztát vagy széf.

Ezek közül egyik telepítése sem jelent bonyolult feladatot a legtöbb ember számára. Az összes eszköz vezeték nélkül működik Wi-Fi, internet vagy Bluetooth segítségével. Nincs szükség további beruházásra, és még az energiaköltségeken is spórolhatsz.

 

okos-otthon-tv-noveny

Nem tudod, melyik okos eszközt vásárold meg először? A Fény24 webáruház egy okos otthon kezdőcsomagot állított össze neked.

Az intelligens technológia a biztonság és védelem terén is segíthet. Milyen termékekről van szó? Először is, nem hiányozhat egy kültéri okoskamera. Segítségével ellenőrizheted a ház és a kert környékén történő eseményeket és mozgásokat. Ha valami történne, rendelkezésedre áll egy videofelvétel is.

Manapság már az sem ritka, hogy beltéri okoskamerát helyezzünk el. Ez figyeli, mi történik a házban vagy a lakásban, és amellett, hogy szemmel tartja a területet, arra is használhatod, hogy ellenőrizd a napközben otthon hagyott háziállatokat.

 

kulso-kamerak

 

Tudtad, hogy léteznek okos ajtózárak? Szerezz be egyet a ház bejárati ajtajára, és elfelejtheted az kulcsok végtelen keresését. Egyszerűen feloldhatod az ajtót Bluetooth funkcióval a smartphone-od, tablet-ed vagy okosórád segítségével.

További okos eszközöket vásárolhatsz otthonodba , például egy vezeték nélküli csengőt, riasztót, különböző érzékelőket és szenzorokat is. Mindegyik megvásárolható kedvező áron az Emos webáruházban.

 

okos-zar-ajton
 

Szeretnéd okos zárakkal biztosítani otthonodat? Nyisd meg az Alza webáruházat, és válogass a széles kínálatból.

Okos eszközök az egész házba

 

Képzeld el, hogy reggelente az ágyból készítesz magadnak egy csésze finom kávét. Ez könnyen valósággá válhat. Csak szerezd be egy okos kávégépet, és az alkalmazásban található gomb megnyomásával akár távolról is elkészítheted a kávét az automatizált folyamat segítségével.

A Robotworld webáruházban automata kávéfőzőket és más elektromos okos eszközöket is találsz.

Szeretnéd okos eszközökkel felszerelni a konyhádat? A lehetőségek sz§ma végtelen. Az okos mikrohullámú sütő, a hűtőszekrény és a grill az alapok. Nem feledkezhetünk meg az intelligens csapokról sem, amelyek növelik a komfortot.

Az egész házban kétségtelenül értékelni fogod az okos kapcsolókat, amelyekkel a világítást, a redőnyöket és a zenét vezérelheted. Egyszerre több készüléket is vezérelhetsz velük. Az intelligens konnektorokkal pedig közvetlenül az okostelefonod  nyomon  követheted az energiafogyasztást.

Ha csak egy okos eszközt kellene választanod, akkor mindenképpen a robotporszívót javasoljuk. Megkönnyíti a takarítást és gondoskodik róla, hogy a padló mindig tiszta legyen. Az egész család biztosan értékelni fogja.

 

robotporszivo-asztal

Egy megfizethető ügyes kis robotporszívót vásárolni egyáltalán nem nehéz. Csak nézd meg a Roborockshop webáruház kínálatát.

Hallottál már az intelligens kertről? Manapság már ez is lehetséges. Legyen szó gyakori utazásról vagy zöldterület gondozásáról, egy okos virágcserép mindenképpen az, amire szükséged van. Gyönyörű zöld és virágzó otthon lesz a végeredmény.


Akárcsak a beltérben, a kertben sem hiányozhat a robotfűnyíró. Nagyon könnyen és viszonylag gyorsan megbirkózik a sík területekkel. Egy lombporszívó is nagy segítség lehet a kert tisztán tartásában.


Végezetül talán már sejtheted, hogy az automata locsolás segítségével megkönnyítheted a kert locsolását. Legyél otthon vagy éppen nyaraláson, miután beszerezted ezt az eszközt, nyugodtan elfelejtheted a hosszadalmas öntözést.

 

bokor-locsolas

Szeretnél otthonra egy intelligens virágcserepet? Válogass a Klarstein webáruház kínálatából.

Az okoseszköz fejlesztők gondoltak a házi kedvencekre is. Ezért ma már számos automatizált terméket vásárolhatsz nekik is. A legnépszerűbbek közé tartoznak az intelligens ételadagolók vagy a pórázok.

Megfizethető okos technológia a mindennapokra


Az okos funkciókkal rendelkező termékek nemcsak a háztartási cikkekre vonatkoznak, hanem az időszakos szórakozási és szabadidős termékekre is. Ilyenek például az okos órák, fitness karkötők és vezeték nélküli fejhallgatók. Közös jellemzőjük, hogy megkönnyítik az életed. Neked is van már otthon egy ilyened?


Az okosórákra jelenleg az okostelefonok elengedhetetlen kiegészítőjeként tekintenek. Funkcióik mellett részben helyettesítik a telefont és különböző adatokat rögzítenek, például pulzust, alvásminőséget, elégetett kalóriát, lépésszámot és még sok mást. A fitneszkarkötők nem helyettesíthetik a mobiltelefont, arra szolgálnak, hogy a sportolók fizikai tevékenységeinek eredményeit rögzítsék.

 

Végül pedig vannak olyan vezeték nélküli fejhallgatók, amelyeket minden nap használhatsz zenehallgatásra, de tanulásra is. Ezek remek ajándékötletek, hasonlóan a drónokhoz is, amelyek közül néhány intelligens funkciókkal rendelkezik.

telefon-vezetek-nelkuli-fulhallgato

 

Egy kis érdekesség, hallottál már azokról az amerikai cipőről, ami képes megkötni magát? Mindez egy alkalmazás segítségével lehetséges, amit a felhasználó irányít.

Úgy tűnik, hogy az okos funkciók a termékek olyan területein is jelen vannak, ahol azt nem is várnánk. Azonban bizonyos, hogy ezek fokozatosan könnyebbé teszik majd az életünket számos más területen is.

Szeretnél új vezeték nélküli fülhallgatót magadnak vagy valakinek a családban? Kattints a Xiaomishop webáruházra és vásárolj megfizethető áron.

Okoseszközök az autóiparban



Az intelligens funkciók fejlesztése nem kerüli el az autóipari vállalatokat. Folyamatosan igyekeznek olyan újításokat létrehozni, amelyek megkönnyítik az autósok életét.

Tudtad például, hogy létezik egy rendszer, amely segítségével távolról nyithatod vagy zárhatod az autódat? Egy olyan alkalmazás segítségével, amelyet a mobiltelefonodra telepítesz, láthatod az autó pontos helyzetét, a kilométeróra állását és a hátralévő üzemanyag mennyiségét.

Ezt a rendszert szinte minden autótípusba be lehet szerelni, tehát gyakorlatilag minden autóból válhat intelligens jármű.

feher-sportauto

__bulb
Külföldre utazol? Így bérelj autót előtte

Ha külföldre utazol, az egyik legjobb megoldás az autóbérlés. Tudod, hogyan kölcsönözhetsz autót a lehető legolcsóbban? Ha nem, cikkünkből megtudhatod.

Számos autógyártó fejleszt alkalmazásokat ügyfelei számára. Ezek feladata, hogy gyors hozzáférést biztosítsanak számukra az autójukkal kapcsolatos információkhoz. Te letöltötted már az autógyártód applikációját? Tedd meg még ma. Közvetlenül a telefonodra telepített alkalmazásban módosíthatod autód néhány beállítását, és egy helyen mindenféle érdekes információt láthatsz.

Elektromos autó vásárlását fontolgatod? Ismerd meg annak fő előnyeit és hátrányait.

Az első lépés megtétele az intelligens otthon felé talán nem könnyű, de biztosak vagyunk benne, hogy hamar megszereted majd a mindennapi rutin egyszerűségét. Használd ki a Smart kedvezmények előnyeit, és vásárold meg a tökéletes okosotthon és szabadidős eszközöket még most.

 

smart-kedvezmenyek