Szeretne spórolni a Tchibo vásárlásoknál? Próbálja ki a következőket!

kávé

Az időszak, amikor még a Tchibo márkát kizárólag csak a kávé gyártójával kötöttük össze, már rég a múlté. Jelenleg az ismert webshopban már szinte minden beszerezhető. Amennyiben pedig a vásárlásnál a Kuplio.hu kuponos oldal nyújtotta lehetőségeket is kihasználja, nem csak időt, de pénzt is spórolhat.

 

Hogyan spóroljon a Tchibonál?

 

A Tchibo cég már több, mint 60 éve van jelen a piacon, és az eredetileg kávé kiszállítással foglalkozó üzlet, mára már egy erős nemzetközi vállalattá fejlődött, ahol a választékot sokszínűség, minőség és innováció jellemzi. A gazdag választékban megtalálhatóak a női, férfi, de a gyermekruhák is, cipők, divatos kiegészítők, sporteszközök, lakáskiegészítők és dekorációk, kerti bútor, sőt még játékok is. S bár a webshop árai így is kedvezőek, mi azért megmutatjuk Önöknek, hogyan spórolhat még többet.

 

  1. Aktuális választék

Ismeri a Tchibo – heti ajánlat programot? A webshop minden héten új termékeket tölt fel ide, divat, háztartás, elektronika illetve a sport kategóriában is. Emellett az akciós termékek elérhetősége időben is behatárolt, így mindent csak a készlet erejéig tud megvásárolni.

A kínálatban megtalálható az Outlet kategória is, ahol különböző kedvezményes akciók, kiárusítások vagy egyéb extra engedmények várják Önt, melyek mértéke akár a -50%-ot is elérheti. A kedvezményezett árú termékek választéka folyamatosan változik, ennek köszönhetően pedig az eredeti ár töredékéért vásárolhatja meg a szezonális (téli, nyári) ruházatot és egyéb vonzó termékeket.

 

  1. Ingyenes szállítás

Szeretne az újdonságokról elsőként értesülni? Ez esetben mindenképpen iratkozzon fel a hírlevélre, és használja ki az előnyöket. Emellett feliratkozáskor azonnal egy extra kedvezményhez – ingyenes szállításhoz – juthat, amelyet a következő vásárlás alkalmával azonnal ki is használhat. Szintén előnynek számítanak a kedvezmény kódok, amelyeket a Tchibo az aktuális ajánlatokkal együtt küld ki.

 

  1. Kedvezmény kuponok

Vásárlás előtt mindenképpen érdemes ellátogatni különböző kuponos weboldalakra. Például a Kuplio.hu weboldalon az előnyös Tchibo kedvezmény kód mellett egyéb top kedvezményeket is találhat, melyeknek köszönhetően még kedvezőbben vásárolhat.

 

  1. A mobilos alkalmazás is a segítségére lehet

Spórolni szeretne? Használja a Tchibo mobilos alkalmazást, és kövesse figyelemmel az aktuális kedvezményeket, akciókat és speciális ajánlatokat. Az applikáció segítségével akár vásárolhat is, és az alkalmazáson keresztül történő első vásárlásnál nem használódik el az ingyenes vásárlás előny sem. A program emellett megkeresi az Önhöz legközelebb eső üzletet is, és a navigáció segítségével megmutatja az oda vezető legrövidebb utat.