Uraim, ne feledkezzenek meg a nemzetközi nőnapról! Ezzel veheti le Őt a lábáról

nőnap

Közeleg a nemzetközi nőnap, és ez ideális idő arra, hogy kisebb figyelmességekkel fejezzük ki szeretetünket és hálánkat. Néhány tippet ajánlunk most Önnek, amelyeknek pénztárcája is megörül.

 

Ne feledkezzen meg kedveséről, és készüljön március 8-ára már ma. Köszönetet mondani többféle módon lehet. Hoztunk most néhány ötletet, amelyekből inspirálódhat.

 

1. Virágok

A nőnap remek alkalom arra, hogy különbségek nélkül ünnepeljük a női szépséget és gyengédséget. Fejezze ki tiszteletét édesanyja, felesége, lánya, testvére vagy akár mindegyikük iránt, és ajándékozzon nekik virágot. Nem muszáj egy egész csokrot vásárolnia, elég akár egy szál virág is. Kihasználhatja a különböző kedvezményeket a virágokra, mint például az ingyenes szállítást, és meglátja, pénztárcája is hálás lesz érte. 

 

2. Édes ajándék

Ha igazán eredeti ajándékot keres nőnapra, akkor az édesszájú hölgyeket minőségi belga csokoládéval is megörvendeztetheti. Válogathat a különböző ízek és formák között, vásárlásnál pedig akár spórolhat is. Elég mindössze, ha ellátogat kuponos oldalunkra, a kuplio.hu -ra, és kihasználja a kedvezményeket és a különböző akciós ajánlatokat, amelyeket az e-shopok kínálnak.

 

3. Reggeli az ágyba

Azon gondolkodik, hogyan örvendeztetheti meg párját? Van egy ötletünk, ami biztosan beválik. Az ágyba reggelinek ugyanis egyik nő sem tud ellenállni. Ez a reggeli viszont valamivel ünnepélyesebb és különlegesebb kell hogy legyen, mint más átlagos napon, éppen ezért semmiképp sem hiányozhat a tálca, illetve hangsúlyt kell fektetni magára a tálalásra is. Itt kihasználhatja top kedvezményeinket a lakáskiegészítőkre, amelyeknek köszönhetően nem költ el egy halom pénzt.

4. Romantikus vacsora

Ismerjük el, hogy a reggelek néha eléggé kaotikusak tudnak lenni, és az ágyba reggeli az általános tennivalók mellett olykor luxusnak számít. Mi lenne, ha kedvesét inkább egy romantikus vacsorára hívná meg? Felejtse el az egyszerűbb étkezdéket, és fogyasszák el kedvenc ételüket egy különleges étteremben. Ebben az esetben is kihasználhatja a kedvezmény kuponokat, melyeknek köszönhetően szintén spórolhat.

 

5. Szerelmi vallomás

Fejezze ki szeretetét és háláját eredeti módon, és adja szerettei tudtára, hogy mennyire fontosak Önnek. Számos lehetőség áll rendelkezésére, melyek segítségével ezt megteheti. Például egy szerelmi vallomással, amit akár még egy fokkal magasabb szintre is emelhet. Hogy hogyan? Egy kézzel írott szerelmeslevél postán feladva igazán nem mindennapi módnak számít. Lényeg, hogy ne úgy végződjön, ahogyan a lenti videóban történt. :)