Valentin napi ajánlatok nem csak szerelmeseknek

valentin nap

Függetlenül attól, hogy csak néhány hete vagytok együtt, vagy évek óta tart a kapcsolat, a Valentin nappal kapcsolatban mindenkinek vannak elképzelései, akár elvárásai. Ha azon töröd a fejed, mivel lephetnéd meg kedvesed, van számodra néhány ötletünk és konkrét tippünk, hol tudsz sokkal olcsóbban vásárolni.

Elhoztuk neked a legkülönlegesebb Valentin napi kedvezményeket, amelyek idén is elképesztően előnyös vásárlást tesznek lehetővé. A Valentin napi vásár február 1. és február 14. közt zajlik majd. A két hét során minden nap új kedvezménykódokkal szerzünk neked örömet.

Az összes Valentin napi ajánlat megtalálható egy helyre gyűjtve a Valentin napi kedvezmények szekciónkban.

Február 14. nem csupán a szerelmesek napja. Akkor is ünnepelhetsz, ha éppen szingli vagy. Lepd meg családod, barátaid, kollégáid vagy házikedvenced valami aprósággal. Végül, de nem utolsó sorban, lepd meg magadat is valamivel. Használd ki a Valentin napi kedvezményeket és szerezz örömöt magadnak is.

Ragyogó Valentin nap

 

Vajon melyik napon történik 6 millió eljegyzés világszerte? Természetesen Valentin napon. Ha egyenesen eljegyzési gyűrűvel szeretnéd meglepni kedvesed, vagy ha csak az ékszergyűjteményét szeretnéd bővíteni egy új fülbevalóval, nyaklánccal, karkötővel, ez a tökéletes alkalom – az ékszer és óra kategóriában rengeteg ellenállhatatlan ajánlatot találsz. Ezzel az ajándékkel egészen biztos nem fogsz mellé, rengeteg kutatás bizonyítja, hogy a nők nagyrésze egy új ékszerre vágyik ezen az ünnepen.

valentin nap ékszer

 

A kütyük szerelmeseinek

 

A Valentin nap ugyan inkább a romantikus gesztusokról és ajándékokról szól, nem árt néha a kedves, ám kevésbé praktikus ajándékok helyett valami hasznosat beszerezni, amely nagyban megkönnyíti párunk hétköznapjait. Ha te vagy párod épp egy újabb modellre cserélnéd mobilod, amely természetesen jobb funkciókat is biztosít, valamint nagyobb tárhellyel is rendelkezik és a kamerája is jobb minőségű, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ki a telefonokra, tabletekre és fényképezőgépekre vonatkozó kedvezménykuponokat, és vásárolj olcsóbban nem csupán mobiltelefont, de kamerát vagy más fotószolgáltatást.

valentin nap kütyü

 

Divat a legjobb minőségben

 

Egy-egy új, jó minőségű divatcikk nem csak a nők számára remek meglepetés, de a férfiak is örülnek az ilyen ajándéknak. Nem számít magadnak vagy a partnerednek vásárolsz, az anyag minősége és az univerzalitás a két legfontosabb szempont, amit vásárlás során mindenképpen figyelembe kell venned. Így a vásárlás sokkal gazdaságosabb és a ruhák nem a szekrény mélyén végzik. Ha szeretnél olcsóbban vásárolni, ne feledkezz meg a Divat kategóriában található kedvezménykódokról. Biztosan találsz majd néhány Valentin napi akciót, amelyek során sokkal olcsóbban vásárolhatsz kiegészítőt, fehérneműt vagy táskát.

valentin nap divat

 

Illatos szerelem

 

Az ékszerek mellett dobogós helyezést érnek el a parfümök is a Valentin napi ajándékok listáján. Egy ellenállhatatlan illattal egy különleges üvegben tudtára adhatod párodnak, hogy ismered ízlését, és ezentúl ez az illat majd rád emlékezteti. A parfümtől semmivel sem kisebb ajándék a jó minőségű kozmetikum sem. Irány a Szépségápolás kategória, és válaszd ki párod kedvenceit. Már csak egy szép ajándékcsomagolás, egy kézzel írott üzenet és megszületett a tökéletes Valentin napi ajándék.

Ha szeretnél néhány Valentin napi program ötletet, akkor olvasd el a Mit csinálj szabadidődben? – Tippek nem csak Valentin napra c. cikkünket.

 

Kiskedvencek kedvencei

 

Sokszor a háziállataink azok, akik egy hosszú nap után feldobnak minket. Hála nekik sosem érezzük magunkat egyedül, ezért róluk sem szabad megfeledkezni február 14-én. Hobbi és szabadidő kategóriában a megtalálsz mindent házikedvenced számára, legyen felszerelés vagy állateledel. A Valentin nap remek alkalom a menhelyi állatok iránti szeretetünk kinyilvánítására is. Ám előtte érdeklődj, mire lenne szükségük, milyen segítség jönne jól.

valentin nap állatok

 

Fedezd fel a világot

 

Reméljük, hogy idén javul a helyzet és nyáron már ismét korlátozások nélkül utazhatunk. Az utazási irodák is optimistán állnak a szituációhoz, ezért az Utazás és szállás kategóriánkban már most remek ajánlatokat találsz. Egy repülőjegy álmaid úticéljára mindig tökéletes Valentin napi meglepetés. Fogd fel játékosan – adj néhány nyomot szerelmednek a közös úticéllal kapcsolatban és hagyd, hogy kitalálja. Ha nem igazán szeretnél most külföldre utazni, és nem kockáztatnál, választhatsz magyarországi helyszínek közül is.

valentin nap utazás