AL-KO Garden akciok

2 hiteles kedvezménykód és kupon AL-KO Garden - Június 2024

__photo
-20%
Kedvezmény
AL-KO Garden

Akár 20 % kedvezmény dobozsérült kerti gépekre az Al-ko.com oldalon

Az Al-ko.com webáruházban most akár - 20 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott dobozsérült kerti gépekre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
AL-KO Garden

Ingyenes szállítás az Al-ko.com oldalon

Az Al-ko.com webáruházban 50.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


alko webáruház
1

AL-KO – Az életre szóló minőség

"Életre szóló minőség" ez a jelszava az AL-KO vállalatnak. Ez a hosszú múltra visszatekintő hagyományos vállalat egyedülálló termék és szolgáltatás minőségét képvisel. A kényelem, a biztonság a vásárlói elégedettség alapfeltétele, amit itt biztosítanak. Rendkívüli AL-KO akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a AL-KO kedvezmény kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

A Topgal webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Fűnyírás
  • Talajmegmunkálás
  • Fa-/Sövény ápolás
  • Víz szivattyúzás
  • Hóeltakarítás
  • Speciális
  • Toggle navigation
  • Szolgáltatás

alko garden webshop
3

Honnan indultak

Az AL-KO családi vállalkozásként indult, 1931-ben. Napjainkra 50 országban, Európában, Amerikában, Ázsiában, Afrikában és Ausztráliában azaz világszerte működnek. Az AL-KO az egyik vezető gyártó a járműtechnikában a lég- és hűtés/fűtés technikában, valamint a kert és hobby termékek gyártásában. Magyarországon legfőképp kerti gépeik, vízműrendszereik ismertek.

Folyamatosan a jövőbe tekintenek, fejlesztéseiknek és innovatív gondolkodásuknak köszönhetően mind a vevők és a partnerek számára is tovább szeretnék bizonyítani rátermettségüket, a hagyományok tiszteletben tartásával. 2017-ben a német AL-KO Gardentech átvette az új-zélandi Masport kertigépgyártó céget, így erős kettőst alkotnak a globális kert-technikai piacon.

 

al ko webshop

Fizetési lehetőségek: Előre fizetés, PAYPAL, Hitelkártyás fizetés (Master Card, Visa), Utánvét (+ 350 FT.) Készpénzes fizetés esetén

Szállítás: Minden 25.000 Ft. feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes! A szállítási költség 25.000 Ft alatt: 800 Ft Utánvét díja: 350 Ft Az áru kiszállítása csomagküldő szolgálattal 2-4 munkanapon belül történik. A küldeményeket bruttó 31,5 kg-ig csomagküldő szolgálattal juttatják el önnek. A bruttó 31,5 kg-tól nehezebb csomagokat szállítmányozóval küldik el, ekkor a szállítási idő több napot is igénybe vehet. Értesüljön rendszeresen kerti tippekről, ötletekről, aktuális újdonságokról és akciókról. Ha feliratkozik a hírlevélre, akkor köszönetképpen egy 3.000Ft értékű kupont kap, melyet bármely 30.000Ft értéket meghaladó gép vásárlása esetén beválthat.

4

AL-KO Garden kedvezmények

Kiárusítás

A vásárlás közvetlenül a forgalmazótól történik. Német tervezés és az ausztriai gyártás és összeszerelés biztos garanciát jelent. Több, mint 100 szerviz áll rendelkezésre melyet a szervízkereső menüpontban egy térképen nagy felbontásban nézhet át és kiválasztás után részletes adatokat kaphat az elérhetőségekről.

5

Értékelés AL-KO Garden

4.7

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x