MarketWorld kuponkódok és kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon MarketWorld - Április 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
MarketWorld

Akció - kedvezmények a Marketworld.hu oldalon

A Marketworld.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
MarketWorld

Akció - értékcsökkent darabok a Marketworld.hu oldalon

A Marketworld.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről


Marketworld webshop
1

MarketWorld – Egyszerű, gyors, online vásárlás

Azonnal elérhető több ezer terméket kínálnak. 1-3 napos határidőt vállalnak a házhozszállításra és ügyfélközpontú kiszolgálással fog találkozni. Rendkívüli MarketWorld akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a MarketWorld kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

A Marketworld webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

 • Lumea IPL tartós szőrtelenítők
 • Autófelszerelés
 • Baba, mama
 • Barkács, kert, otthon
 • Ékszer
 • Fényképező, kamera
 • Háztartás
 • Játék
 • Számítástechnika, iroda
 • Szépség és egészség
 • Szórakoztató elektronika
 • Telekommunikáció
 • Ünnepi kellékek
 • Értékcsökkentett termékek

marketworld webshop
3

Miért érdemes a Marketworld webshopban vásárolni?

Minden, ami műszaki cikk, és minden, ami az adatok mögött van. Segítenek a döntésben, a választásban, és abban, hogy hogyan hozza ki a legtöbbet eszközeiből. A blog menüpont alatt nagyon sok érdekes cikket olvashat, tanácsokat kaphat például arról is, hogy milyen kávéfőzőt lenne érdemes vásárolnia, vagy éppen, hogy mi az előnye a párásítónak. Online áruhitel igénylés lehetőségét is kínálják egyszerűen online. Néhány a forgalmazott márkák közül: LG, Phillips, Samsung,Tefal, Lumea Az ország boltja minőségi díj I. helyezést értek el 2014 és 2015-ben.

marketworld webshop

Otthon melege program: A választott/pályázott háztartási nagygépet meg kell rendelni a weboldalon keresztül. Lehetősége van arra, hogy a pályázatban megjelölt készüléktől eltérő háztartási nagygépet vásároljon, amennyiben a pályázatban megjelölt készülék nem kapható. Választhat más márkát, másik típust is, az egyetlen feltétel, hogy az előírt megtakarítás (minimum 10% energia- vagy 20kg/év CO2-megtakarítás továbbra is minimális feltétel. Lehetőség van arra is, hogy másik energiaosztályú készüléket válasszon, az alábbiak szerint. Amennyiben a megvásárolni kívánt háztartási nagygép energiaosztálya az eredetileg tervezettnél alacsonyabb, akkor sincs gond. Amennyiben A++ készülékre kapta meg a támogatást és A+ energiaosztályú másik gépet választana, akkor a megítélt 40. 000 Ft támogatás 25.000 Ft-ra csökken. Amennyiben a megvásárolni kívánt háztartási nagygép energiaosztálya az eredetileg tervezettnél magasabb, a támogatás mértéke nem emelkedik, így, ha A+ energiaosztályú készülékre kapott támogatást, és A++ vagy A+++ energiaosztályú másik gépet választ, akkor is csak 25.000 Ft jár támogatásként, de választhat hatékonyabb gépet minden további adminisztrációs teendő nélkül.

 

 

4

Marketworld kedvezmények

Kiárusítások

HázhozszállításA házhozszállítási díja a kis-és nagygépekre egyaránt 999 Ft. A FoxPost, MPL csomagautomatába történő szállítás esetén a szállítási díj 699 Ft. PickPackPont, MPL Postapont és Postán maradó szállítás esetén a szállítási díj 799 Ft

5

Értékelés MarketWorld

4.8

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 12 felhasználó
12 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 12x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x