Amnesia kuponok és akciók

2 hiteles kedvezménykód és kupon Amnesia - Május 2024

__photo
-50%
Kedvezmény
Amnesia

Akár - 50 % kedvezmény a női ruhákra az Amnesia.hu oldalon

Az Amnesia.hu webáruházban most akár - 50 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott női ruhákra

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Amnesia

Ingyenes szállítás az Amnesia.hu oldalon

Az Amnesia.hu webáruházban 20.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


amnesia webshop
1

AMNESIA – by Eva Prokai

A márka hetente megújuló kollekcióiból merészség, érzékiség és pompa sugárzik, amelyek a szépséget egyéniséggel töltik meg, viselőjüknek magabiztosságot adnak. A folyamatosan változó kínálat és a rendkívüli AMNESIA akciók megtekintése után a vásárláskor használja az AMNESIA kupont.

 

2

Termékkategóriák

  • FŐOLDAL
  • RÓLUNK
  • HÍREK
  • WEBSHOP 
  • ÜZLETEK
  • SAJTÓ
  • KAPCSOLAT

A webbshopon belül pedig az alábbi alkategórák várják: Xmas sale, Outlet, Utolsó darabok, Sport, Ingek, Farmerek, Ruhák, Tunikák, Felsők, Bodyk, Nadrágok, Szoknyák, Zakók, Kabátok, Táskák és Kiegészítők

amnesia webshop
3

Amiért érdemes vásárolni

A kollekció: Az AMNESIA kollekciói mögött álló inspiráció mozgatórugója a nő. A márka hetente megújuló kollekcióiból merészség, érzékiség és pompa sugárzik, amelyek a szépséget egyéniséggel töltik meg. Az AMNESIA kollekciók az ízig-vérig nőnek készülnek, az aktuális high and fast fashion trendeket figyelembe véve, ugyanakkor természetesen az egyediséget is szem előtt tartva.

A márka: Az AMNESIA fast fashion márka már több mint másfél évtizede áll az önmagáért való szépség, a stílus, a minőség, és a szabad szellem, a nő egyéniségének szolgálatában. Az AMNESIA nő sokszínű, izgalmas, kreatív és érzékeny, akárcsak a márka tulajdonosa, Prókai Éva, aki a márka megalapítása, 2002 óta megérzéseire figyelve fejleszti, formálja vállalkozását. Fontosnak tartja, hogy ne csak kövesse a divatot, hanem újabb és újabb ötletekkel járjon az élen. Szinte elsőként kezdett fiatal, nagyon tehetséges tervezőket foglalkoztatni, sok ma már sikeres divattervező alapozta meg tudását az AMNESIA-nál.

Hol kapható? Az AMNESIA szebbnél szebb kollekciói megvásárolhatók a West End City Centerben található AMNESIA márkaboltban, online a www.amnesia.hu weboldalon, valamint viszonteladóknál az ország több mint 100 pontján. Ne feledje az AMNESIA kupont használni online vásárláskor.

 

amnesia webshop

Kifogyhatatlan kínálat várja önöket. Különleges öltözéket keres? Legyen szó akár elegáns, ünnepi vagy utcai viseletről, itt mindent megtalál. Kiegészítők is várják nagy választékban. A méretválasztásban segítségére lehet az a táblázat, amit a weboldalon talál, hogy pontosan ki tudja választani melyik konfekcióméret az ön mérete.

Budapesten a Westend City Centerben található márkaboltban pedig lehetősége van felpróbálni a kiválasztott ruhákat. Természetesen több vidéki AMNESIA márkabolt is található, ezek listáját megtalálja weboldalukon. Az AMNESIA Facebook oldalán pedig rendkívül sok nyereményjáték található, így érdemes azon is böngészni. Ide mindig felkerülnek a legaktuálisabb kollekciók és hírek az AMNESIA világából.

4

Amnesia kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Az AMNESIA kollekciói megvásárolhatók a West End City Centerben található AMNESIA márkaboltban, online a www.amnesia.huweboldalon, valamint viszonteladóknál az ország több mint 100 pontján.

 

5

Értékelés Amnesia

4.6

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 7 felhasználó
7 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 6x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x