Atestilusod kuponkódok és kuponok

3 hiteles kedvezménykód és kupon Atestilusod - Július 2024

__photo
-50%
Kedvezmény
Atestilusod

Akár - 50 % kedvezmény az új ruhákra az Atestilusod.hu oldalon

Az Atestilusod.hu webáruházban most akár - 50 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott új ruhákra

Többet a kedvezményről
-60%
Akció
Atestilusod

Kiárusítás akár – 60% kedvezmény az Atestilusod.hu oldalon

Az Atestilusod.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 60% kedvezményt is talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Atestilusod

Ingyenes szállítás az Atestilusod.hu oldalon

Az Atestilusod.hu webáruházban 21.500 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


atestilusod kupon
1

Atestilusod – Legyél más, mint a többiek

Szereti az egyedi öltözékeket és kiegészítőket? Akkor itt megtalálta! Több ezer design közül választhat igazán személyre szabottan. Atestilusod kupon még kedvezőbb árakra ad lehetőséget. Akár hátizsák akciót is találhat az oldalon. Rengeteg különböző felirat, minta és szín közül választhat kedvére.

2

Termékkategóriák

  • Új termékek
  • Ruházat
  • Hátizsákok, Tornazsákok
  • Kiegészítők
  • Készletkisöprés
  • Különböző kiegészítők:

Nemcsak ruházatot és táskát találhat a termékek között, hanem a kiegészítők menüpont alatt az alábbiakat is megtalálhatja: kozmetikai táskák, párnák, bögrék, mobiltelefon tokok, takarók és akár egyedi ágyneműket is.

atestilusod eshop
3

Méretválasztó segéd

Nem tudja pontosan, hogy milyen méretet válasszon? Szívesen segítenek önnek. Vegyen elő egy mérőszalagot, és hasonlítsa össze a ruhái méretét a méretválasztó táblázattal. Ne feledje, hogy az „oversize“modellek inkább lezserebb, férfias szabásúak, a „lady fit“ modellek pedig testhezállóbb, nőies szabással rendelkeznek.

Megrendelés és kiszállítás: A megrendelések többsége 2-12 munkanapon belül kiszállításra kerül. Ünnepi időszakban a szállítási idő néhány nappal meghosszabbodhat, erről természetesen értesítést küldenek. A megrendelés elküldése után közvetlenül érkezik önnek egy e-mail, és a csomagot akár két napon belül is várhatja (hétfőtől-péntekig). A csomagokat a Magyar Posta szállítja ki. Amennyiben érdeklődni szeretne a megrendelésének állapotáról, kérjük lépjen kapcsolatba közvetlenül a szállítóval. A megrendelését a következő fizetési feltételekkel rendezheti: Utánvét, Paypal, Internetes átutalás, Bankkártyás fizetés.

 

atestilusod wesbhop

Vásárlók kérdezték:

Van üzletük?: Nem, kizárólag webáruházként működnek.

Nem lett jó a méret, mit tegyek?: Aggodalomra semmi ok! 14 napon belül visszaküldheti, csak jelezze, hogy mire szeretné kicserélni. A visszaküldés költsége önt terheli, amit visszaküldenek, annak a költségét ők állják.

Szeretném visszaküldeni a terméket, és visszakérni a végösszeget ez lehetséges?: Természetesen, erre is lehetősége van. 14 napon belül visszaküldheti mindenféle indoklás nélkül a terméket. A termékhez mellékelni szükséges az IBAN bankszámlaszámot az utaláshoz, amelyre visszautalják az kifizetett összeget (a szállítási költséggel együtt).

A termék sérülten érkezett, mit tehetek?: Bár mindent elkövetnek azért, hogy 100% minőségű termékeket küldjenek, ennek ellenére sajnos előfordulhat kisebb hiba, illetve a termék megsérülhet szállítás közben. Elég, ha az ilyen terméket visszaküldi, és postáznak helyette egy újat. Ha jogos az észrevétel, akkor természetesen a postaköltséget is visszatérítik önnek.

Külföldre is kérhetem a megrendelés kiszállítását? : Igen, még a megrendelés leadása előtt írja meg a kérését a weboldalon a kapcsolat alatt található e-mailcímre, ahol árajánlatot küldenek majd a külföldi kiszállításra.

4

Atestilusod kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

A weboldalon vásárolt terméket 14 napon belül visszaküldheti, indoklás nélkül. Ebben az esetben egyszerűen küldje vissza a nem használt terméket az eredeti csomagolásban, az összes címkével együtt a weboldalon található címre, a kitöltött reklamációs formanyomtatvánnyal együtt, amelyet szintén megtalál a weboldalon. A terméket ajánlott levélként érdemes visszaküldeni, amennyiben a súlya nem haladja meg az 1000 g-ot. Semmiképp ne küldjön utánvétellel csomagot, mert ezt nem áll módjukban átvenni. A mellékelt levélben tüntesse fel, hogy termékcserére, vagy pénzvisszafizetésre tart-e igényt. Mellékleje a számlaszámát ahova igény esetén az utalást kéri, és 30 napon belül visszautalják a termék árát. Abban az esetben, ha a terméket kicseréltetni szeretné, akkor tüntesse fel, hogy milyenre. Ha a kért termék nincs raktáron akkor visszafizetést tudnak biztosítani.

5

Értékelés Atestilusod

4.4

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 8x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 3x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x