AVG kedvezmény kuponok

4.4 (1 értékelés) photo
search
search
-33%
Kedvezmény
AVG

Akár -33% kedvezmény az antivírus programokra az AVG.com oldalon

Az AVG.com weboldalon most -33% kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


avg shop
1

Az antivírus, amit keresel

A mai fejlett világunkban gyakorlatilag egy lépést sem tudunk megtenni számítógép és internet nélkül, nincs olyan életterület, ahol ne lenne nélkülözhetetlen eszköze a mindennapoknak. Egy gép felszereltségét nem csupán a meghajtók és periféria alkotja, de olyan hasznos rendszerek is, mint az antivírus, amely biztonságot nyújt a géped számára. Hol találod a legmegfelelőbbet? Az AVG webshop kínálatában megtalálhatod a leghatékonyabb védelmet a számítógéped és egyéb eszközök számára, az AVG kód által olcsóbban.

2

A te online védelmed az ő céljuk

Céljuk, hogy védelemmel lássák el a számítástechnikai eszközöket és okos készülékeket, hiszen az internet állandó társunk lett, és minden háztartás, iroda és számos más helyszín szerves része. Ha te is szeretnéd eszközeidnek és magadnak is a legjobbat, az AVG wesbshop alábbi kategóriáiban meg is találod:

  • számítógép
  • Mac
  • mobil
  • üzlet
  • partnerek
  • vállalat
  • segítség

Készülékek, adatok, emberek… Mind állandó összekötettésben. Az internet a számítógépünkön, tabletünkön és telefonjainkon kívül már az autónkban, ajtózárakban, sőt még a abban is megtalálható, amit viselünk. Így tehát egyértelmű, hogy nagyobb szükségünk van védelemre, mint valaha. Az AVG webshop keményen dolgozik azért, hogy kifejlessze a családok és vállalatok számára a legideálisabb szoftvereket.

avg kód
3

Védelem mindenhol

Ami a te tulajdonod, az az is marad, és ezt garantálják. Segítségükkel a webkamerákat és a ransomware-eket is védelemmel láthatod el, így nem kell attól tartanod, hogy a kamerádon keresztül bárki hozzáférhetne adataidhoz. A telefonod ne csak okos legyen, de biztonságos is. Termékeikkel akár a mobiltelefonodat is antivírus rendszerrel láthatod el, hogy magánéleted teljesen biztonságban legyen. Általuk védve leszel a különféle káros alkalmazásoktól, rablás esetén is védve lesznek az adataid, valamint helyzetmeghatározás is lehetséges segítségükkel.  Ha nem csak a saját vagy az otthoni eszközeidet szeretnéd maximális védelem alatt tudni, hanem a vállalatod gépeit és okoseszközeit is, akkor természetesen arra is van egy remek megoldásuk. A kisebb és közép  vállalkozások számára is megtalálod a megfelelő terméket, hiszen a Business Edition termékek csak ezt a célt szolgálják – az antivírusok mellet a spyware elleni védelem is biztosított.

 

Céljuk, egy olyan világ elérése, ahol az emberek gondtalanul és elégedetten mozoghassanak az online világban. Meggyőződésük, hogy mindenkinek joga van a biztonsághoz, és mindent megtesznek azért, hogy ezt elérhetővé tegyék minden felhasználó számára. Az online veszélyek elleni védekezésre a vállalatok nem kevés időt és pénzt fordítanak évente. Az AVG webshop éppen ezért a családok és egyének mellett, a vállalatok védelme érdekében is megtesznek bármit, hogy ezzel egyszerűsítsék a cégek működését és könnyítsék az IT munkáját.

4

AVG kedvezmények

Kuponok
Kedvezmények

Az online védelem létfontosságú a mai technikailag fejlett világunkban. Hogy téged se érjen kellemetlen meglepetés otthon vagy munkában, lásd el gépedet és okos eszközeidet védelemmel. Ha pedig spórolni szeretnél, rendelkezésedre áll az AVG kód.

 

5

Értékelés AVG

4.4

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 thumbsup Felhasználó ajánlja
0 thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x