AVG kódok és Black Friday

4 hiteles kedvezménykód és kupon AVG - Május 2024

__photo
-52%
Akció
AVG

Akár -52% kedvezmény az AVG Internet Security programra az AVG.com oldalon

Az AVG.com weboldalon most akár -52% kedvezményeket talál a kiválasztott AVG Internet Security programra. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
-49%
Kedvezmény
AVG

Akár -49% kedvezmény a Secure VPN programra az AVG.com oldalon

Az AVG.com weboldalon most akár -49% kedvezményeket talál a kiválasztott Secure VPN programra. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
-33%
Kedvezmény
AVG

Akár -33% kedvezmény az antivírus programokra az AVG.com oldalon

Az AVG.com weboldalon most -33% kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
-23%
Kedvezmény
AVG

Akár -23% kedvezmény az AVG TuneUP programra az AVG.com oldalon

Az AVG.com weboldalon most akár -23% kedvezményeket talál a kiválasztott AVG Tuneup programra. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


avg shop
1

Az antivírus, amit keresel

A mai modern világban szinte minden tevékenységünk során számítógépre és internetkapcsolatra van szükségünk. Legyen szó munkáról, tanulásról, szórakozásról vagy akár kommunikációról, ezek az eszközök nélkülözhetetlenek lettek az életünkben. Azonban a számítógépek biztonsága is kiemelten fontos, hiszen az interneten számos veszély leselkedik rájuk, például vírusok vagy rosszindulatú programok formájában. Az AVG webshopban megtalálhatod a legmegfelelőbb biztonsági megoldásokat a számítógéped és más eszközeid számára. Egy AVG kód segítségével pedig még kedvezőbb áron juthatsz hozzá ezekhez a védelmi szoftverekhez. Ne hagyd, hogy a biztonsági kockázatok megzavarják mindennapjaidat.

Üzleti biztonsági megoldásaik garantálják az általuk kínált legmagasabb minőségű vírusvédelmet, amelyre számíthatsz termékeiknél. Azonnali e-mail értesítéseket biztosítanak a legfrissebb fenyegetésekről, és távolról is könnyen kezelheted az online biztonságot a rendelkezésre álló adminisztrációs eszközök segítségével, akár útközben is.Céljuk egy olyan világ létrehozása, ahol az emberek nyugodtan élvezhetik az online életüket. Hisznek abban, hogy mindenki számára alapvető joga a biztonság és a magánélet védelme, és mindent megtesznek azért, hogy ezt megvalósítsák.

2

A te online védelmed az ő céljuk

Céljuk, hogy védelemmel lássák el a számítástechnikai eszközöket és okos készülékeket, hiszen az internet állandó társunk lett, és minden háztartás, iroda és számos más helyszín szerves része. Ha te is szeretnéd eszközeidnek és magadnak is a legjobbat, az AVG webáruház alábbi kategóriáiban meg is találod:

  • számítógép
  • Mac
  • mobil
  • üzlet
  • partnerek
  • vállalat
  • segítség

Az új technológiák térnyerése és az internet mindenütt jelenléte új kihívások elé állít minket. A korábban elképzelhetetlennek tűnő dolgok, mint például az okos otthon rendszerek, az önvezető autók vagy akár a viselhető eszközök, most már mindennaposak lettek. Ezek a fejlesztések sokban megkönnyítik az életünket és növelik a kényelmet, de ugyanakkor újabb biztonsági kockázatokat is hordoznak magukban. Ezért rendkívül fontos, hogy megfelelő védelmi mechanizmusokat alkalmazzunk mind a személyes, mind a vállalati szinten.  Használd fel az AVG kódok nyújtotta előnyöket és vásárold meg még olcsóbban az antivírus szoftvereket.

avg kód
3

Védelem mindenhol

Ami a te tulajdonod, az az is marad, és ezt garantálják. Segítségükkel a webkamerákat és a ransomware-eket is védelemmel láthatod el, így nem kell attól tartanod, hogy a kamerádon keresztül bárki hozzáférhetne adataidhoz. A telefonod ne csak okos legyen, de biztonságos is. Termékeikkel akár a mobiltelefonodat is antivírus rendszerrel láthatod el, hogy magánéleted teljesen biztonságban legyen. Általuk védve leszel a különféle káros alkalmazásoktól, rablás esetén is védve lesznek az adataid, valamint helyzetmeghatározás is lehetséges segítségükkel.  Ha nem csak a saját vagy az otthoni eszközeidet szeretnéd maximális védelem alatt tudni, hanem a vállalatod gépeit és okoseszközeit is, akkor természetesen arra is van egy remek megoldásuk.

 

A kisebb és közép  vállalkozások számára is megtalálod a megfelelő terméket, hiszen a Business Edition termékek csak ezt a célt szolgálják – az antivírusok mellett a spyware elleni védelem is biztosított.Céljuk, egy olyan világ elérése, ahol az emberek gondtalanul és elégedetten mozoghassanak az online világban. Meggyőződésük, hogy mindenkinek joga van a biztonsághoz, és mindent megtesznek azért, hogy ezt elérhetővé tegyék minden felhasználó számára. Az online veszélyek elleni védekezésre a vállalatok nem kevés időt és pénzt fordítanak évente. A webshop éppen ezért a családok és egyének mellett, a vállalatok védelme érdekében is megtesznek bármit, hogy ezzel egyszerűsítsék a cégek működését és könnyítsék az IT munkáját.

4

Még előnyösebb védelem a az AVG Black Friday idején

Kuponok
Kedvezmények

A Black Friday az év legnagyobb vásárlási eseménye, amikor különleges ajánlatokkal és árengedményekkel találkozhatunk a különböző termékek és szolgáltatások terén. Az AVG, mint vezető biztonsági szoftverfejlesztő, ekkor kínálja legkiemelkedőbb ajánlatait, lehetővé téve számodra, hogy megszerezd a legújabb vírusvédelmi és adatvédelmi megoldásokat a legkedvezőbb áron. Ezzel garantálva, hogy digitális eszközeid mindig biztonságban legyenek az online fenyegetésekkel szemben, miközben még pénzt is spórolhatsz. Ne hagyd ki a Black Friday AVG akcióit, hogy maximálisan kihasználhasd a védelem és az árak közötti optimális egyensúlyt!Az online védelem létfontosságú a mai technikailag fejlett világunkban. Hogy téged se érjen kellemetlen meglepetés otthon vagy munkában, lásd el gépedet és okos eszközeidet védelemmel. Ha pedig spórolni szeretnél, rendelkezésedre állnak különféle akciók és leárazások is egyaránt.

 

5

Értékelés AVG

4.2

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 39 felhasználó
37 __thumbsup Felhasználó ajánlja
2 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 23x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 10x
Jó (2,1 - 3,0) 4x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 1x
Rossz (0 - 1,0) 1x