AVG kódok és Black Friday

1 hiteles kedvezménykupon AVG - December 2023

__photo
-33%
Kedvezmény
AVG

Akár -33% kedvezmény az antivírus programokra az AVG.com oldalon

Az AVG.com weboldalon most -33% kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


avg shop
1

Az antivírus, amit keresel

A mai fejlett világunkban gyakorlatilag egy lépést sem tudunk megtenni számítógép és internet nélkül, nincs olyan életterület, ahol ne lenne nélkülözhetetlen eszköze a mindennapoknak. Egy gép felszereltségét nem csupán a meghajtók és periféria alkotja, de olyan hasznos rendszerek is, mint az antivírus, amely biztonságot nyújt a géped számára. Hol találod a legmegfelelőbbet? Az AVG webshop kínálatában megtalálhatod a leghatékonyabb védelmet a számítógéped és egyéb eszközök számára, az AVG kód által olcsóbban.

2

A te online védelmed az ő céljuk

Céljuk, hogy védelemmel lássák el a számítástechnikai eszközöket és okos készülékeket, hiszen az internet állandó társunk lett, és minden háztartás, iroda és számos más helyszín szerves része. Ha te is szeretnéd eszközeidnek és magadnak is a legjobbat, az AVG wesbshop alábbi kategóriáiban meg is találod:

  • számítógép
  • Mac
  • mobil
  • üzlet
  • partnerek
  • vállalat
  • segítség

Készülékek, adatok, emberek… Mind állandó összekötettésben. Az internet a számítógépünkön, tabletünkön és telefonjainkon kívül már az autónkban, ajtózárakban, sőt még a abban is megtalálható, amit viselünk. Így tehát egyértelmű, hogy nagyobb szükségünk van védelemre, mint valaha. A webshop keményen dolgozik azért, hogy kifejlessze a családok és vállalatok számára a legideálisabb szoftvereket.

avg kód
3

Védelem mindenhol

Ami a te tulajdonod, az az is marad, és ezt garantálják. Segítségükkel a webkamerákat és a ransomware-eket is védelemmel láthatod el, így nem kell attól tartanod, hogy a kamerádon keresztül bárki hozzáférhetne adataidhoz. A telefonod ne csak okos legyen, de biztonságos is. Termékeikkel akár a mobiltelefonodat is antivírus rendszerrel láthatod el, hogy magánéleted teljesen biztonságban legyen. Általuk védve leszel a különféle káros alkalmazásoktól, rablás esetén is védve lesznek az adataid, valamint helyzetmeghatározás is lehetséges segítségükkel.  Ha nem csak a saját vagy az otthoni eszközeidet szeretnéd maximális védelem alatt tudni, hanem a vállalatod gépeit és okoseszközeit is, akkor természetesen arra is van egy remek megoldásuk. A kisebb és közép  vállalkozások számára is megtalálod a megfelelő terméket, hiszen a Business Edition termékek csak ezt a célt szolgálják – az antivírusok mellett a spyware elleni védelem is biztosított.

 

Céljuk, egy olyan világ elérése, ahol az emberek gondtalanul és elégedetten mozoghassanak az online világban. Meggyőződésük, hogy mindenkinek joga van a biztonsághoz, és mindent megtesznek azért, hogy ezt elérhetővé tegyék minden felhasználó számára. Az online veszélyek elleni védekezésre a vállalatok nem kevés időt és pénzt fordítanak évente. A webshop éppen ezért a családok és egyének mellett, a vállalatok védelme érdekében is megtesznek bármit, hogy ezzel egyszerűsítsék a cégek működését és könnyítsék az IT munkáját. Élj az AVG outlet adta lehetőségekkel.

4

Black Friday AVG

Kuponok
Kedvezmények

Az online védelem létfontosságú a mai technikailag fejlett világunkban. Hogy téged se érjen kellemetlen meglepetés otthon vagy munkában, lásd el gépedet és okos eszközeidet védelemmel. Ha pedig spórolni szeretnél, rendelkezésedre állnak az AVG kódok és AVG Black Friday.

 

5

Értékelés AVG

4.4

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x